שאלות :

שאלות :

אני עכשיו במחנה אמונים די קשה ויש לי כמה שאלות: 1. אם השריר לא כואב זה אומר שהוא לא גדל ? 2. האם אמון ארובי מוריד את השומן בבטן? 3. אם השריר לא גדל זה אומר שאין מספיק עומס אז להעלות משקל? ומה אני עושה אם אני מרגיש שזה המשקל המקסימלי שאני יכול לעבוד אתו? 4. האם כדאי לאכול ביצה בבוקר ? (האמונים מתחילים בבוקר) 5. האם בריצה ארוכה של 5-6 ק"מ כאשר עושים הפסקה של הליכה זה פוגם בריצה ובתוצאותיה? הכוונה למה שרצנו ממקודם. תודה הגמד

operationss

New member
אנסה לענות ...

1. לדעתי אם השריר לא כואב בכלל אז כנראה שאתה לא מגרה אותו מספיק - זה אומר שאתה צריך להחליף תוכנית אימונים כדי לגרות את השריר ולגרום לו לגדול. 2. אימון אירובי אשר נעשה בצורה נכונה (כלומר אורך נכון, עצימות נכונה ולאחר אימון משקולות ולא לפני) יגרום לשריפת שומנים בכל הגוף - השומןן יורד מכל חלקי הגוף ולא רק מהבטן - כמו שרמי אוהב לומר - צריך סבלנות, דיאטה נבונה ואימונים אירובי, ומשקולות להגדלת מסת השריר). 3. איך אתה יודע שהשריר לא גדל ??? אם אתה מרגיש שזה המשקל המקסימלי אז תחליף תוכנית - תעשה יותר / פחות סטים עם מספר חזרות שונה. תתייעץ עם רמי. על השאלות האחרונות אני לא יכול לענות לך. אני ממליץ לך להתייעץ עם עוד אנשים בפורום ולא להסתמך על תשובותי - אני עדיין לא תופס מעצמי מבין גדול. מקווה שעזרתי.

תשובות קצרות

1. לא 2. תלוי במאזן הקלורי, בכל מקרה השומן יורד לא רק בבטן 3. לא מחייב 4. לפני אימון לא, אחרי כן 5. שאלה לא ברורה

למעלה