שאלות

שאלות

1. שימנתי את המכונה והיא עדיין לא מספיק שמנה כמו שאני זוכרת שהיא היתה כשהמתקן שימן אותה. זה לא כזה נורא או שיכול להיות שלא שמתי מספיק? 2. את השיניים ואת המנוע העליון צריך לשמן? 3. לאחרונה ראיתי סרטון על איך מדפיסים באופן ביתי על בד והבחור השתמש בספריי שנראה כמו ספריי של גרפיטי והוא לא הסביר מה זה בדיוק =\ אולי למישהו יש מושג איזה ספריי מתאים לבד? 4. ובעניין טושים לבד- יכול להיות שטוש פרמננט יכול לעבוד וגם לא לרדת בכביסה? =P

וואלה? ../images/Emo2.gif

אז זה לא יכתים בגדים אחרים בכביסה? ואם ככה אז למה משווקים טושים מיוחדים לבד?

זוהר, אין כמעט דבר שלא משווקים../images/Emo13.gif

יש טוש מיוחד לסימון, כזה שלא נשאר על הבד לי יש טוש על בסיס מים, כלומר אפשר להוריד אותו עם משהו לח אחרי שסיימתי את העבודה ולא נשאר שום סימן ויש כמובן, את גיר החייטים וגם עפרונות חייטים מחיקים

לא הבנת את כוונתי ../images/Emo3.gif

התכוונתי שאני רוצה דווקא כן לצייר על הבד..

רות מלר

New member
זוהר האם הכוונה ליור קבוע ?

אם כן אני מכירה שתי דרכים 1. עם טושים 2. עם צבעי טוליפ כשאונרים טוליפ- מתגונים יותר לטכניקה. כי טוליפ היא החברה הכי מפורסמת לבצעים מהסוג הזה- זה משחה שבאה בבקבוקים לחיצים, בקשת רחבה של צבעים. הוראות העבוודה משתנות בהתאם ליצרן. יש לי כאלו שצריך לייבש עם פן, ויש לי כאלו שצריך להניח לייבוש במשך 4 שעות ולאחר מכן לגהץ על מנת לקבע את הצבע לבגד. איפה ניתן לרכוש בחיפה ? בחנויות תחביב, בקניון קסטרא, בקומה השניה למעלה, ליד קה גרג יש חנות תחביב מצויינת. כדאי לשאול גם בפורום אומנות שימושית, יש שם משתתפות מחיפה ומהקריות

תודה על הפירוט אבל לצערי אני הופכת צבעים במצב

נ וזלי לאסון.. הם תמיד נשפכים ונמרחים לי. לכן עדיף לי לעבוד עם טושים, זה יותר בטוח. גם מאוד התלהבתי מהקטע של ספריי לבד (שעובדים עם שבלונה שמציירים אותה לפניי). אני נראה לי אתקשר לכמה חנויות לפני שאני מתחילה להסתובב ואברר אם בכלל זה קיים.

coral chan

New member
אם את רוצה אפשר גם עם אקריליק

צריך לגהץ אותו אחרי הציור והוא לא יורד בכביסה (אבל עדיף לכבס ביד)

niznaz333

New member
אני עושה סדנאות יצירה לילדים

ויש חבילה של צבעים לבד מיוחדים שנראים קצת כמו צבעי פנדה, אפשר לצייר איתם על הבד בקלות ואחר כך מגהצים וזה נראה כמו הדפס.. הבעיה שהם די יקרים. עוד אפשרות היא לקנות דפים מיוחדים למדפסת שאת יכולה להדפיס עליהם כל ציור שאת רוצה ואז לעשות הדפס על הבד בעזרת מגהץ חזק או מכונת פרס..

coral chan

New member
הדפים האלו נוראיים לדעתי ומתקלפים

אפשר את השם של הצבעי כאילו פנדה? נשמע מעניין

למעלה