שאלות

שאלות

אז ככה , אני מאוד אוהבת את מיקה ואני לפעמים קוראת כאן בפורום. קניתי את אחד הדיסקים שלו (יש בו רק עשרה שירים) רציתי לשאול: א- כמה דיסקים הוא הוציא , והאםאתם יכולים לכתוב לי רשימת שירים מלאה שלו ? ב- אחרי כמה שירים יש קטע שבו מישהו מדבר. יש לכם מושג מה זה , למה זה שם ומה הם אומרים שם בכלל? תודה מראש

lollipop161

New member
עונה לך =]

א.
הדיסק שקנית הוא היחיד שלו בינתיים, הדיסק הראשון- Life In Cartoon Motion. הנה הרשימה המלאה: 1. "Grace Kelly" 2. "Lollipop" 3. "My Interpretation" 4. "Love Today" 5. "Relax, Take It Easy" 6. "Ring Ring" 7. "Any Other World" 8. "Billy Brown" 9. "Big Girl (You Are Beautiful)" 10. "Stuck in the Middle" 11 "Erase" 12. "Happy Ending" 13 "Over My Shoulder" 13 ו-12 באים באותה רצועה. פה ושם מחסירים כמה שירים שלא נכנסו לדיסק. ב.
האישה שמדברת, אחרי שיר 7 למשל, ויש גם אחרי 5, זו קרובת משפחה של מיקה, שנפגעה במלחמת לבנון הראשונה והיא בעצם מספרת את הסיפור שלה.. למעשה שיר 7 מבוסס על מה שעבר עליה. היא אומרת "אני לעולם לא אשכח את סיפורי. בחוץ אני נראית לא עצובה, אבל בפנים אני כן". האנגלית שלה לא טובה במיוחד.. המשיכי לקרוא בפורום ואף להשתתף בו =]

ענבי פ

New member
בארץ אין את רינג רינג ואירייס באלבום.

אבל הם נכללים בו במדינות אחרות בעולם. וזה אכן האלבום הראשון והיחיד בינתיים, אלבום הבכורה שלו. בזמן זה ממש הוא עובד על האלבום השני שלו, שעתיד לצאת בסוף 2008. והאישה שמדברת (ראפה) מספרת את הסיפור שלה לפני השיר השישי (אחרי Relax ולפני Any other world) ואחריו קצת. השיר ANY OTHER WORLD מבוסס על הסיפור שלה, על המציאות שבה היא חייה של המלחמה בלבנון וכל מה שהיא הביאה עימה. היא לא בדיוק קרובת משפחה, אלא יותר שכנה וחברה של משפחתו של מיקה, שאיבדה עין במלחמה ובעלה עזב אותה והתחתן עם מישהי אחרת. אני מתארת לעצמי שאת יודעת, מיקה הוא לבנוני בעצמו, לא יודעת עד כמה זה קשור אבל כנראה שהסיפור הזה נגע לליבו כי השיר מבוסס עליו. :)

תודה רבה לכולכם../images/Emo24.gif

באמת תהיתי מי מדבר במבטא אפילו יותר גרוע משלי
אבל בכל מקרה - any Other World הוא באמת שיר ממש יפה. אין לי לא את 6 ולא את 11 , חבל. הם בטח שירים טובים. תודה רבה.

למעלה