שאלות

שאלות

חלק א´ ----- 1. היכן בניין רק? 2. היכן בניין ציון ביטוח? 3. היכן בניין קריית עתידים? 4. היכןן מגדל שרון? 5. היכן בניין "Amot Ha´Bituah House"? 6. הכין אמפא (/אמקור)? 7. לגבי מיקום רנו, הבנתי שאף אחד עוד לא יודע, או שאף אחד לא חזר משם חי?
8. גבעתיים סיטי טאוור - מי, מה מוווו? זהו כרגע.. אשמח לתשובות

Secular

New member
תשובות...

1.בניין ר.א.ק הידוע בשמו "המגדל" ממקום ברחוב לאונרדו דה וינצ´י. 2.אין לי מושג על איזה בניין אתה מדבר. 3.בניין קריית עתידים ממוקם ברמת החייל שזאת שכונה בצפון מזרח ת"א. 4.מגדל השרון נמצא ליד גשר הירקון,ממש בדרום רמת אביב גימל. 5.בניין אמות הביטוח נמצא ממש מול מגדל לוינשיין ליד רחבה גדולה,בסוף דרך פ"ת. 6.מגדל אמקור העתידי שכולי תקווה שאכן יבנה נמצא בצד המזרחי של איילון,200 מטר דרומית מזרחית למגדל עזריאלי... 7.מגדל רנו על"פ ההערכות שלי לפחות אמור להיבנות ברחוב המסגר,שזהו רחוב שנמצאות בו כל סוכניות הרכב המרכזיות בארץ. 8.שני מגדלים שכרגע מחכים לאישור,אין עליהם הרבה פרטים חוץ מזה... מקווה שעזרתי

samueldr

New member
תיקון טעות נפוצה

קריית עתידים ממוקמת צפון מזרחי לרמת החייל, מזוהה בעיקר ע"י הבנין של נס בתמונה. בקריית עתידים אין אזור מגורים אלא רק תעשית היי-טק.

samueldr

New member
וכך ניראה האזור שבו יוקם הבנין החדש

בעוד כך וכך שנים

oren*

New member
התשובות שלי

2) מגדל ציון ביטוח נמצא בשדרות רוטשילד, מבנה זכוכית כחולה שאי אפשר לפספס (כתוב עליו באותיות לבנות - "ציון"). 8) פרוייקט "הסיטי" בגבעתיים (אין קשר לסיטי טאוור) יהיה קומפלקס של בניינים ובמרכזם מרכז קניות גדול ופארק עם מזרקות וצמחיה. באחד האיזורים של הסיטי יקומו שני מגדלים בגובה 40-50 קומות - הנה האילוסטרציה שלהם מתוך הדף הראשי באתר של עיריית גבעתיים הפרוייקט יקום ממש מול הבורסה (מצידו השני של רחוב זבוטינסקי), באיזור התעשיה הישן של גבעתיים

Secular

New member
אופס!!!!!

שכחתי שהשם המלא של מגדל ציון זה ציון ביטוח...איזה מסטול אני

למעלה