שאלות

באסטר1

New member
שאלות

אני חושב אולי להצטרף למשחק הזה אחרי שקראתי הודעה על פלא העולם הזה , זה נשמע אחלה מטרה במשחק (שלא כמו גינדיס שאין מטרה) בעיקרון אני רוצה לדעת כמה זמן צריך להשקיע? מה נקרא תקיפה? האם אפשר לחסל? האם צריך לקנות בכסף דברים? האם אפשר לעשות תחבולות כמו בגינדיס (לרגל , לגנוב לסכסך וכו')? בקיצור אם אפשר איזה כמה שורות על מה המשחק , מה המטרה ואיך לשחק (וחשוב כמה זמן צריך למה אין לי הרבה זמן)

xxx RAANAN xxx

New member
שלום וברוך הבא .

המשחק הוא בכמה רמות יותר אסטרטגי מהמשחק ששיחקנו בעבר , עצם העובדה שיש "מטרה" זה כבר מעל כל דבר . זמן ההשקעה שלך תלוי בכמה אתה רוצה להיות פעיל , בגדול המשחק מסתיים לאחר שברית מסויימת בוחרת כפר " אחד " בלבד להיות הכפר המיועד לנצחון השרת , ועוזרים לאותו כפר לבנות את פלאי העולם , הדרך היא רבה וארוכה , מתמשכת כמעל לשנה . תקיפה - בגדול אתה צריך שתהיה לך תפוקה של משאבים ( במקום תורים כמו שאתה מכיר ) כי איתם אתה בונה את המבנים , שדות , וחיילים. החיילים יכולים לסיע לך להביא אותם ( לשדוד ) מכפרים אחרים .. כמו כן חשוב מאוד שהצבא שלך יהיה הגנתי \ התקפי באותה מידה ובכמות שתוכל לעצור התקפות מיריבים אחרים .. לחסל - ניתן לחסל ! קשה מאוד ולוקח המון זמן , הכל תלוי כמה יחידות התקפיות יש לך . ולהבדיל מגינדיס אתה יכול לכבוש כפר . לחסל CAPITAL - בכל חשבון אתה בוחר לעצמך את הכפר שיהיה הבירה שלך , את הבירה שלך לא ניתן לכבוש ! אבל ניתן לחסל . לקנות בכסף - כמו בכל משחקי הרשת ניתנת הגישה לקניית הטבות במקרה שלנו השם הוא "זהב" . התחבולות במשחק הם כל כך רבות שאין לך מושג .. והכל כמובן איך אתה בונה את הכפרים שלך . אתה יכול לקרא את המדריך לשחקן המתחיל ולהתרשם . כמו כן אתה יכול ליצור קשר עם יצחק שבונה כרגע ברית בשרת 5 , הוא עבר את התדריכים והוא יעזור לך . בהצלחה.

למעלה