שאלות

שאלות

היו לי הרבה שאלות שעוד לא נענו כאן בפורום אז הנה אני מסכם את כולם ובבקשה ממכם תענו מהר 1.אני רוצה לפתוח מסעדה... קניתי תנור תעשייתי והשאלה איך אני כותב תפריט ואיזה דלפק אני צריך והאם צריך קופאי? 2.תמיד יש סימים מוכנים... למה לאף אחד מהם אין עסק שאני יכול לעבוד בו? 3.המסעדה חייבת להיות במקום סגור או שאפשר בלי קירות? 4.אם העסק שלי במקום ציבורי ואני ישים בו אזעקה... אם יבוא גנב המשטרה תבוא לשם ויודיעו לי? 5.חוץ מרובוט צעצוע... אפשר להשתמש בעוד רובוטים? כי בניקיון ובמכונה אי אפשר... 6.מה אני צריך לעשות עם השטר שאני מקבל כשאני בונה עסק במקום ציבורי? 7.בשביל מה יש את המכונת כרטיסיות האוטומטית? 8. התנור התעשייתי הוא התנור הכי יקר? 9. עם איזה מחירים כדי להתחיל?

CHENMN

New member
עונה

1.אני רוצה לפתוח מסעדה... קניתי תנור תעשייתי והשאלה איך אני כותב תפריט ואיזה דלפק אני צריך והאם צריך קופאי? ת.יש דלפק מיוחד למסעדה [רק במקומות ציבוריים] וצריך מארח לא קופאי 2.תמיד יש סימים מוכנים... למה לאף אחד מהם אין עסק שאני יכול לעבוד בו? ת.לא הבנתי 3.המסעדה חייבת להיות במקום סגור או שאפשר בלי קירות? ת.רצוי מקום סגור 4.אם העסק שלי במקום ציבורי ואני ישים בו אזעקה... אם יבוא גנב המשטרה תבוא לשם ויודיעו לי? ת.כן 5.חוץ מרובוט צעצוע... אפשר להשתמש בעוד רובוטים? כי בניקיון ובמכונה אי אפשר... ת.כן 6.מה אני צריך לעשות עם השטר שאני מקבל כשאני בונה עסק במקום ציבורי? ת.אתה יכול לשים אותו איפה שהוא בחנות שלך [טכנית אתה יכול לשים אותו איפה שאתה רוצה] 7.בשביל מה יש את המכונת כרטיסיות האוטומטית? ת.אם אתה רוצה מקום שצריך לשלם כדי להכנס אליו לדוגמה מועדון לילה 8. התנור התעשייתי הוא התנור הכי יקר? ת.זה תנור שיש רק במקומות ציבוריים 9. עם איזה מחירים כדי להתחיל?תתחיל ב-avrege [אם כתבתי נכון]

Bachie

New member
תשמע בחור,

מתחיל להמאס מכל 4,000 ההודעות שלך, שלמעשה, שואלות את אותו דבר.. אם כתבת הודעה ולא ענו לך סימן ש: א. לא יודעים ב. לא נמצאים ג. לא רוצים לענות מסיבה זו או אחרת.. אתה מציף את הפורום.. חוץ מזה כל הפרטים נמצאים בחוברת.. אנחנו פה בשביל לעזור.. לא בשביל להקיא את כל המידע..

יש שאלה שלא עניתם

איך כותבים תפריט? ואני יודע ואני ממש מצטער בקשר להודעות שלי בגלל זה פתחתי את זאת כדי לעשות סדר!

CHENMN

New member
תשובה

כדי להכין תפרית תלחץ על הדלפק של המסעדה ותלחץ על plan menu אחר כך כבר תבין לבד

שאלה קטנה

מה השם המדויק או המחיר המדויק או המראה המדויק של הדלפק של המסעדה?

ו...

איזה עוד חפצים צריך או כדי להוסיף למסעדה? למה יש בתמונה קופה? מה שמת על המדפים שם? ומה זה המקרר שמציץ שם?

CHENMN

New member
וואי! כמה שאלות

זה לא אני שמתי לקחתי תמונה מהאתר הרישמי... במסעדה צריך לשים:שולחנות, את הדלפק הזה ותנור כזה יש קופה בתמונה כי עשו גם מאפיה ביחד עם זה והמקרר הזה הוא סתם

אני יודע שזה מלא שאלות

פשוט קניתי סימס חדש ועד עכשיו כלום לא הלכתי בתוך שבוע של הסימס פרצו לי 4 פעמים לבית! 2 עובדים שלי התפטרו הסימס התחשמל מברק הוא קפא מקור נשרף לו הבית לא היה לו כסף לאוכל אז עיקלו לו את המחשב היו לו ג'וקים בבית ועוד כמה דברים אבל אני צריך ללכת לאכול

CHENMN

New member
אבל אתה צריך להבין לבד

שקנו לי ofb שזה היה לפני חצי שנה בערך אז הצלחתי להבין הכל בעצמי אולי אחת או שתי שאלות בפורום וזהו ואתה שואל על כל דבר קטן ואפילו לא קורא בחוברת

למעלה