שאלות ONE

40גבי

New member
מכרו את הDVD במופע? או רק הזמנה

שלום לכולם אני חדש בפורום והאמת היא שמצאתי אותו היום. הייתי אתמול במופע ומלאתי את הטופס להזמנת הDVD ואכן נאמר לי כמו שכתוב כאן בהרבה הודעות בפורום שהוא יגיע תוך כ-3 שבועות. אבל...דיברתי עם ידידה שלי שהיתה במופע שלשום והיא מתעקשת שמכרו DVD שם....שהציעו למכירה והיא ראתה פיסית DVD. שאלתי אותה אם היא לא טועה עם דיסק+חוברת , והיא אמרה שלא- שמכרו שם את הDVD. האם זה נכון ואזל להם המלאי? או שהיא טועה בכל זאת ומחכים להוצאתו. אשמח מאוד לפתרון התעלומה
הסקרנות הורדת אותי.... גבי

nicetry

New member
איך מגיעים?

שלום לכולם, מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים להופעה ברכב מחיפה? כביש החוף... תודה.

היום אני סוף סוף בהופעה, יש לי שאלה

אני מגיעה מפ"ת כמה זמן בערך יקח לי להגיע? ואני אוספת את הכרטיסםי מהקופה ,מישהו שעשה את זה כבר יכול להגיד לי אם זה מהיר או שאני יתעכב שם תודה רבה

שיקיליי

New member
תשובה לשאלתך

מה שידידה שלך ראתה זה את הדיסק והחוברת. את הדי וי די ישלחו לאנשים בדואר ולא מוכרים אותם בערב המופע וזאת מאחר שהמופע עוד לא ירד מהבמות. זה מה שנמסר מההפקה.

etdive

New member
תשובה

כדאי שתגיעי לגני התערוכה כבר שמונה וחצי, הקופות נמצאות בחוץ ממש ליד הכניבה מרחוב רוקח(הרחוב של הלונה פארק). תהני ההופעה מצויינת..........

chenke

New member
אפשר גם במזומן

ואפילו יש הנחה ללקוחות סלקום. קופון בקופות מחוץ לגני התערוכה

nicetry

New member
מישהו? בכל זאת?

כל כך הרבה אנשים היו במופע... האם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי איך מגיעים לשם ברכב מחיפה דרך כביש החוף? להגיע לתל אביב אני יודע אבל איך מגיעים למקום ההופעה?

40גבי

New member
בנמיר שמאלה לכיוון שד' רוקח

וברמזור שמאלה לכיוון מרכז הירידים אפשרות נוספת היא לעלות על איילון דרום בגלילות , ולרדת במחלף רוקח שמאלה לכיוון מרכז הירידים ואז שוב שמאלה ברמזור. מקווה שעזרתי גבי

הDVD

הDVD יגיע אלייך הביתה לאחר סיום ההופעות משתי סיבות:1.מצלמים אותו ועורכים אותו בימים אלו... 2. המופע עדיין לא ירד ולכן לא רוצים שזה יעבור לאנשים שעדיין לא ראו את המופע...

Dug E

New member
שאלות ONE../images/Emo122.gif

כל השאלות הקשורות במופע לפה!

שאלה ,בעיקר למי שהיה יותר מפעם אחת

יש את הקטע הזה שעולה מישהו מהקהל, אותו אחד שיושב בשורה האחרונה,ובשיר תפתח חלון הוא ניגש באופן כמעט טבעי לפתוח את החלון לרקדנים שיקפצו תכף מתוכו. זה קטע מבוים?,זה אותו אדם תמיד?, או במילים אחרות- איך הוא יודע שהוא אמור לפתוח את החלון שעל הבמה? לפחות במופע שאני הייתי בו זה היה נראה די מוזר כל הקטע.. מה דעתכם?

Dug E

New member
ממש לא.

אתמול ריטה העלתה תייר ממשלחת שהגיעה להופעה. הוא לא הצליח לפתוח תחלון אז ריטה אמרה: "בטטח אצלהם פותחים אחרת אז אני אעזור לו" גם היא התקשתה לפתוח אבל אחרי כמה שניות הצליחה..

ולריה1

New member
לגבי ההופעה ביום שלישי!!

שלופ,רציתי לדעת האם ההופעה מתקיימת כרגיל לאור הארועים המצערים שקורים בארצנו..?! ואם כן..מישו פה הולך?? שורה ראשונה כיסא 42 נחשב מקום טוב?? תודה לעונים!!

ולריה1

New member
אכן בגוש ב' אבל רציתי לדעת אם יש

עדיין הופעה או לא משו.. תחבורה ציבורית

Dug E

New member
אם אני לא טועה אתה נמצא במעבר בין

ב' לג'י..סתומרת בכיסא האחירון של גוש ג'. ישבתי באותו מקום רק בשורה 26..נראה לי בסדר למרות שאני מעדיף לשבת רחוק. כרגע יש הופעות,אם לא יהיו תדע בקרוב. בהמשךאני אעלה לפה כמה מילים שריטה אמרה על המצב בהופעה ביום חמישי האחרון.

למעלה