שאלות ONE לפה!

Dug E

New member
שאלות ONE לפה!../images/Emo124.gif

כל השאלות הקשורות למופע לפה.

MUNECA BRAVA

New member
שלום לכולם../images/Emo24.gif

הייתי בהופעה ונהנתי מכל שנייה היה פשוט מדהים... אבא שלי ואני תוהים לגבי המנגינה שמתנגנת ברקע הרבה פעמים ,כשנכנסים לאולם,בהפסקה וביציאה מהאולם,מוסיקה בסגנון לטיני פשוט נפלאה... למישהוא יש את שם המנגינה או קישור? תודה מראש

אני ממש ממש מתלבטת - בבקשה תעזרו לי

שלום לכולם. אני מתכוונת ללכת להופעה של ריטה בסופ"ש הקרוב ואני מאוד מאוד מתלבטת אם לקנות כרטיס בשורה ראשונה, לא ממש במרכז (ולא ליד המעבר) (אבל כן בגוש ב') או לקנות כרטיס בשורה 17 בערך (או אפילו קצת יותר רחוק) שכן נמצאת ליד המעבר בגוש ב' אני הולכת לראות את ההופעה רק פעם אחת וחשוב לי להנות מההופעה ולראות אותה כמו שצריך. אז אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני אשמח. בברכה.

glz

New member
לדעתי...

עדיף שורה 17 במעבר (במרכז גוש ב'). זה גם נראה לי המיקום האידיאלי ביותר, כיוון שהבמה ע-נ-ק-י-ת ומהשורות הראשונות לא הכי נוח לראות את כל ה-show. תהני...

שאלה לגבי האולם

תודה על התגובות בנתיים, קודם כל. האם האולם הוא מדורג או שהכסאות הם בגובה אחיד ?

PRINCESS GINA

New member
האולם מדורג...

והכי כייף לראות מרחוק! אני עצמי קניתי להופעה הראשונה כרטיס בשורה 26 בגוש ג'.... להופעה הבאה אני הולכת כדי לראות ספציפית רק את ריטה אז אני קונה כרטיס בהתאם

aviv1004

New member
לגבי ההופעה היום...שהתבטלה(?!)

התקשרו להודיע לי מהדרן שההופעה היום מבוטלת. אכזבה גדולה, אבל כבר הוזמנו כרטיסים ליום שלישי. בכל מקרה, מישהו יודע על מה ולמה הביטול?

עוד שאלה לגבי האולם

במפה של האולם רואים מן ריבוע גדול כזה במרכז ורציתי לדעת אם שם זה הבקרה על המופע או שזה סתם שטח ריק. וחוץ מזה לגבי הקופונים - איך אפשר לוודא שאני אקבל אותם ? אם אני מזמינה טלפונית ולא באינטרנט - אפשר לבקש שישימו לי אותם עם הכרטיסים ? תודה.

Dug E

New member
נראה לי שאת מתכוונת לחור שממנו נכנס

הקהל. כל מי שהזמין דרך המבצע של סלקום אמור לקבל אותם בקופות בערב המופע

למעלה