שאלות

דנה118

New member
שאלות../images/Emo9.gif

מצטערת לא היה לי לאיפה לשרשר... 1.זה נכון שפדריקו יחזור בסוף העונה? אם כן באיזה פרק? 2.הולכות להיות דמויות חדשות? עם כן מי? ומי יגלם אותן? תודה מראש!

My self and i

New member
יש שירשור שאלות עזרה |פטיש ../images/Emo135.gif

פדריקו יחזור? מהמהמהמה?

../images/Emo19.gif../images/Emo210.gifתשובה ל2../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

בקשר לשאלה 2, הולכות להיות דמויות חדשות, יש אחת שתהיה יותר מרכזית.השם של הדמות הוא סגונדו, והוא ילחם על האהבה של פלור עם מקסימו.את הדמות ישחק השחקן פדריקו אוליברה, מצורפת תמונה שלו. כמו כן הולכות לחזור דמויות ישנות, כמו מיה וסופיה
.

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאם את יודעת שזה מפריע

למה את פותחת הודעה חדשה
? לא חשוב ..
1.זה נכון שפדריקו יחזור בסוף העונה? אם כן באיזה פרק? לא מה פתאום הלוואי
אבל שגם מקס היה נשאר כי התחלתי לאהוב מקסיל'ה 2.הולכות להיות דמויות חדשות? עם כן מי? ומי יגלם אותן?- את זה אני לא יודעת
סליחה

מורוש 15

New member
חבל שפדריקו לא חוזר...(אין ספויילר)

כאילו, אני לא רוצה שיחזור להיות עם פלור, כי דוגרי אני מעדיפה את מקס, אבל לדעתי זה יהיה מגניב כזה אם בפרק האחרון, בסצינה האחרונה, אחרי שכל הבעיות בין מקס ופלור יסתדרו והם יהיו סוף סוף ביחד, ואולי יתחתנו אפילו (זו השערה, לא ספויילר, כי הרי הגיוני שהם יהיו ביחד או יתחתנו בסוף), יראו את פדריקו יושב כזה בשמיים ורואה את כל מה שמתרחש (כמו שהיה בסוף העונה הראשונה) ואז יחייך כזה לעצמו בסיפוק, ווכה תגמר הסדרה... אני יודעת שזה לא יקרה כי כבר סיימו לצלם ממזמן, אבל זה היה יכול להיות ממש מגניב, לא?

למעלה