שאלות

שאלות../images/Emo9.gif

1. הבנתי שסה"כ הרמה של הקורסים בנ.ל.ס ובג'פטו באותה רמה, ושאין אחד שעדיף יותר מהשני. אבל כמעט שלא מדברים על הקורס של ניקו בר (נראה לי שזה השם
). איך הוא לדעתכם? יש כאן אולי מישהו שהיה בו ויכול לספר? 2. כמה עולים הקורסים (אשמח למחירים מדויקים למי שהיה בקורסים, אבל אם אתם לא יודעים גם סכום של "בערך" יעזור לי)? 3. מי מדבב את דיאגו מ"עידן הקרח"? תודה מראש

MorraniChan

New member
../images/Emo13.gif

1. הקורס של ניקו בר הוא חדש אז לא יצא לאף אחד מהפורום להתנסות בו בנתיים
אם ייצא לך להיות שם אז נשמח לחוות דעת :) 2. אה... אני לא יודעת אם אפשר לפרסם את זה בפורום.. בערך 2000 שקל ^^" אבל זה משתנה 3. עד לפני 3 שניות זכרתי!!!! יאוואואואואווווווו..!!!! איי הייט מיי סלף >__________<"

Hawkgirl

New member
לא מדברים על מחירים מדוייקים

כי כל אחד שילם מחיר שלא בהכרח זהה למה ששילם מישהו אחר >.> חוץ מזה, לא צריך לחשוף את הפרטים בעניין הכסף לגבי כל אולפן בפומבי X: אבל את סביבות המחירים אפשר להגיד, כדי שאנשים יקבלו קצת פרופורציות לגבי העניין O:

chen010189

New member
אה סבבה../images/Emo3.gif

מזכיר לי שקראתי אתמול דעות של אנשים על סוכנות טייק טו וכל אחד כתב בדיוק כמה הוא שילם, והאמת שכמה מפתיע הפער היה באמת גדול
אני זוכרת אחת ששילמה 300 ואז עוד אחת הגיבה לה שהיא שילמה 450 את האמת אבל זה גם משתנה, לא זוכרת כבר באיזה גורמים זה תלוי למרות שגם אני הייתי מרגישה את הורידים שלי במצח יוצאים החוצה אם הייתי מגלה שמישהו "נפל" על תקופה שהוא משלם פחות
[טוב האמת אצלי זה קטע של קמצנות לא משנה כמה אפסים יש במספר]

chen010189

New member
חח כן לפעמים זה מציק אפילו לי../images/Emo6.gif

נו, אבא הפולני הזה.. קיבלתי 10% מאמא ו90% מאבא[גנים]
אבא שלי בכלל קמצן חחח

Hawkgirl

New member
בואו לתיאטרון! בואו לתיאטרון!!!

אה רגע, לא, זה "בואו לקורס דיבוב!!" בכל מקרה 1. אכן, אפשר להגיד שהרמה זהה, אחרי הכל הקורס באולפני ג'פטו מועבר ע"י יפה גבאי לא? או שלפחות יפה גבאי היא בעלת האולפנים לא? ויפה גבאי גם עובדת בנ.ל.ס כך שאני משערת שהיא עובדת בצורה זהה. ובאמת אף אחד לא היה עדיין בקורס של ניקו בר, אז קדימה אנשים חדשים O: תנסו גם את הקורס שלו כדי שנשמע חוות דעת. 2. נמנמ.. בסביבות ה-2000 שקלים. זה משתנה ממקום למקום. כך שאי אפשר להגיד לך בדיוק. 3. יורם יוספברג.

וולפהרט

New member
אני עכשיו בקורס של ניקו

וזה עד עכשיו עושה רושם מאוד מקצועי, ואני מתגישה שאני מתקדמת זה גם כמובן נורא כיף, אבל זה ברור... המחיר הוא כמעט זהה בכל אולפן, אני יודעת שבנ.ל.ס האודישן עולה 200 והקורס 2000, אצל יפה גבאי זה 2100 ואצל ניקו האודישן חינם והקורס: 2200

chen010189

New member
בטח עולה, ולא רק שם

הנה אני בקרוב הולכת ללמוד קריינות במכללה של רדיו חיפה. אין שם אודישן (כביכול זה ראיון אישי והשכלה תיכונית), זאת הרשמה ואני עדיין הולכת לשלם גם על השלב הזה, בלי קשר לקורס עצמו. גם בניסן נתיב(
) משלמים על האודישן וגם במכללה לתקשורת של "רשת"
משלמים על מבחני הקבלה.

גם לי לא =/

בכלל, המחיר שמשלמים על הקורסים והאודישנים... נשמע לי תמוהה במקצת. אני מניחה שהאולפנים רוצים לגלות כשרונות חדשים ועל הדרך להרוויח כסף טוב, אבל מחיר כזה קצת מוגזם בעיניי. נו,שוין.

ellapr41

New member
אמממ ../images/Emo3.gif

אני חושבת שהנתונים שלך לא נכונים...
פעם אחרונה שאני בדקתי, האודישין לנלס ולגפטו היה חינם..

nimix

New member
אולי אנחנו לא יודעים

אבל המחיר של הקורס כולל בתוכו גם עלות כלשהי של האודישן? ולכן לא ניתן לבוא בכל יום נתון לאודישן, אלא הם צריכים להכין את כל מה שמסביב ( אתם יודעים יותר ממני , אני עדיין לא הייתי )

mikeys barking

New member
להכין?

אני יודע כמה צריך להכין כדי להגיע ל200 ש"ח?
נשמע לי מאוד מוזר שלוקחים כסף על האודישן. אבל יכול להיות שזה פשוט חלק מהתשלום על הקורס. מי שעושה אודישן ולא עובר את הקורס לא משלם את ה200 ש"ח האלו, רייט? ככה שזה במילא בקורס. לא הגיוני שמישהו יבוא, ישלם 200 ש"ח, יהיה גרוע לא יתקבל לקורס וילך הביתה עם 200 ש"ח פחות בכיס
(או שאני טועה?)

למעלה