שאלות

Nikolodion

New member
שאלות ../images/Emo59.gif ../images/Emo59.gif

אני בן 17. יש לי 2 שאלות : א. קראתי במאמרים של הפורום שכדי להבליט קוביות בבטן צריך להוריד את השומן בגוף. אני רזה : 175\64 אבל באיזור הבטן אני לא מספיק רזה כדי שיראו קוביות- אז איך אני מוריד את השומן? ב. איזה תרגילים אני יכול לעשות מבלי ללכת למכון כושר כדי לבנות חגורת כתפיים וחזה רחבה יותר ?

דורון K

New member
תשובות

1)קודם כל ארשום כי לא ניתן להוריד שומן בצורה נקודתית(רק בבטן),על מנת להוריד שומן אתה צריך לעשות התעמלות אירובית(ריצה,אופניים וכו...) ולהגיע לגרעון קלורי באמצעות הספורט ותזונה על מנת להוריד שומן. 2)לא מומלץ להתאמן על חלקים בודדים בגוף-גם יותר גוף לא פרופורציונלי וגם מועד יותר לפציעות,במטרה להעלות שריר אתה צריך תזונה שונה(קצת יותר אוכל) מלהוריד שומן שזו תוכנית תזונתית שונה.

Rיקש

New member
עד שהד"ר יענה...

אני אתן כמה הצעות. 1. מתח רחב, 2. מתח ברוחב הכתפיים (יעבוד גם חזק על הBiCeps) 3. שכיבות שמיכה רגילות 4. שכיבות שמיכה עם כפות ידיים צמודות (נקרא גם צורת יהלום - הצורה שנוצרת בין כפות הידיים) - השתדל להצמיד מרפקים לגוף, תרגיל זה הוא לTriCeps - יד אחורית. קח משקולת (5 ק"ג~) עמוד מעט בפיסוק והרם את המשקולת כאשר היא מקבילה לצד הגוף - עד שאתה מגיע קצת מעל קו הכתפיים, יעבוד יופי על הכתף. קח עוד פעם משקולת והפעם הרם אותה קדימה מהגוף עד גובה מעט יותר מהכתפיים - זה יעבוד על כתף הקדמית + חזה. זהו לבינתיים. Rיקש.

למעלה