שאלות..
עד פרק 19

Nogmor

New member
שאלות.. ../images/Emo58.gif עד פרק 19

לא לקרוא אם לא ראיתם עד פרק 19. דבר ראשון - פרק ענק!!!!!! מטורף!!! איזה סיום, הא? טוב, שאלה אחת או שתיים: 1) אם פיטר יכול לספוג כוחות, אז בשניה שהוא פגש את סיילר.. הוא בעצם יכול לספוג את הכוח שלו *לספוג כוחות של אחרים* מה שיכול לגרום לסוג של לולאה, לא? וגם את הכוח של הלייזר באצבע ובעצם כל כוח שסיילר "זורק" עליו, לא? 2) למה נראה לי שעושים את זה ממש ממש ברור שאייזק ימות? נראה לי משחקים על זה.. יש סיכוי שאולי השחקנית החדשה תתחפש לאייזק והיא זאת שתמות? ואולי בכלל זה לא יהיה סיילר שיהרוג את האייזק בתמונות ופיטר יהיה זה שיעשה את זה בגלל הקרב שלו עם סיילר שם בסוף? 3) למה צריך לחכות חודשיים בשביל סוף עונה?!?!?!?!?!?! אווווווף! מה שכן בטוח, הירו לא ימות בכלל.. הרי אם הוא בא מהעתיד להזהיר את פיטר, איך הוא יכול למות?

MirrorGirl

New member
פרק ענק? איזה פרק? ../images/Emo28.gif../images/Emo210.gif

אם אנלא טועה פרק 19 משודר ב23.4 לא?

AdamINC

New member
לא.

נראה לי שיש 24 פרקים. לא יודע אבל יש פגרה קטנה עד ה23.4 בו ישודר פרק 19.

piterpatrely

New member
ותהיה גם עונה שנייה

שאני מקווה שהיא תהיה האחרונה, שזה לא ייסחב כמו LOST.. אני מקווה שגם נמלטים ייגמר בעונה הזאת כי זה גם מתחיל להימאס

West Doll

New member
נמלטים שווה../images/Emo11.gif

כו עוד יש את מייקל מצידי שיהיו חמישים עונות
ואם אין את מייקל...אז שיעופו לי מהטלוויזיה

piterpatrely

New member
אני לא בת

אז לי מייקל לא עוזר.. אם הסרה גרועה אני אכבה למייקל

AdamINC

New member
דווקא לא נכון... זה לא חייב להסתיים

להבדיל מנמלטיםף שמתמקדת בנושא אחד כל הזמן - בהירוז זה יכול להיות אחרת. נניח (וזו רק הנחה, זה לא מש"ש ולא ספוילר) שהם יצליחו לפתור את הבעיה שהעונה הזאת מציבה להם (מי שראה, יודע מה הבעיה.. ניו יורק וכו'..) אז ההפקה יכולה ליצור להם בעיה אחרת לעונה חדשה.. ולנסות לפתור אותה או משהו כזה.. אפשר למשוך אותם עוד כמה עונות, לרענן דמויות וכו'.. זה יותר דינאמי מנמלטים.

piterpatrely

New member
../images/Emo58.gif

1) נראה לי שהוא כבר ספג, אבל זה לא נראה שהוא השתמש בזה, לא כולם טבחים 2) נראה לי עושים את זה כי זה מה שרוצים שתחשוב. אייזק כבר שינה את העתיד שלו בעבר (פרק 9) אולי הוא יעשה את זה שוב. בכל מקרה התאוריה עם קנדיס מופרחת לטעמי 3)עושה רושם שהירו מעתיד יפגוש את הירו מהעברבפרק הבא. יש למה לצפות.. חודשיים מסריחים... אני אמות קודם

RYaniv

New member
צודק, לא כולם טבחים ../images/Emo67.gif

מישהו יכול להסביר לי על מה ולמה אנחנו מתפגרים עכשיו במשך חודש וחצי ?

piterpatrely

New member
יש לוסט כמובן

אבל יחסית לרמת הפרקים בזמן האחרון, עדיף כבר להתאבד

RYaniv

New member
מה לוסט עכשיו

כאילו שלוסט יכול לפצות על זה. אין לי כוח לסדרות מדע בדיוני.

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

למי יש? המדע בדיוני הזה...כזה מעפן:-\ אין על הירוז

piterpatrely

New member
ומה זה הירוס

ריאלטי? ואמרתי שהייתי ממליץ לך על לוסט אבל עם האיכות שיש לפרקים האחרונים עדיף כבר להתאבד

למעלה