שאלות...

aldryk

New member
שאלות...../images/Emo53.gif

שלום לכולם... לאחר בירור ארוך במכלול של אתרים החלטתי שאני רוצה לרדוף אחרי החלום שלי לחיות ולעבוד בארה"ב. בגלל שאני לא יכול לקבל ויזת עבודה ולא גרין קרד (אלא אם אזכה בהגרלה) אני סומך על ויזת סטודנט. אני בעל תואר ראשון בפילוסופיה ותקשורת ומתחיל עכשיו תואר שני בארץ באבטחת איכות. אני יודע שאני מדבר על מעבר רק בעוד שנתיים אבל הייתי רוצה לאסוף מידע בינתיים... הרעיון הוא לעשות דוקטורט בארה"ב וכך אולי גם להשיג עבודה שם וכו'.
שמעתי שקל יחסית להתקבל לדוקטורט במדעי הטבע ושבכל/רוב האוניברסיטאות בארה"ב מקבלים מלגה מלאה ומחייה. האם זה נכון?8 -* באיזה תחום כדאי לעשות דוקטורט בארה"ב (אני יודע שזו שאלה שרק אני יכול לענות עליה...) אבל מהם המקצועות שיהיה לי קל יחסית למצוא בהם עבודה ובכלל מה נחשב כמקצוע מבוקש? אולי אני לא כל כך ברור, אבל בכל זאת, נסו לעזור לי...
המון תודה מראש.

WC

New member
מאוד מעורפל

כל הסיפור מאוד מעורפל. והאסלה כחסידת אומות העולם מאוד רוצה לעזור אבל נפצר מבינתה כיצד. דבר ראשון צריך שהרצונות שלך יהיו יותר ממוקדים, ואחרי זה יהיה אפשר לענות לך. כמו שאתה מציג את הדברים אתה מותיר את כולם אם חוס ריכולות לענות כי "הכל הולך". אגב ויזת סטודנט לא בהכרח מקנה עבודה בארה"ב, ואפילו יש הרבה מועמדים לויזה שנופלים רק מהחשש שמה ישארו לעבוד. WC תפוס

למעלה