תביעת שווא של חברת "הוט",מה עושים?
שלום רב, במשך מספר שנים אחרונות הייתי מנויה של חברת "הוט"-שירותי תקשורת.כזכור ,בסוף שנת 2009 הופסקו שידורים של ערוץ "הולמרק" וזה נחשב כהפרת חוזה של חברת תקשורת והייתה הזדמנות לעבור מחברה לחברה ללא כנסות כספיים,וזה מה שעשיתי-הודעתי לחברת הוט על כוונתי לעזוב,הודעתי לחברת "יס" על כוונתי להתחבר,נשלח מכתב ניתוק לחברת "הוט",החזרתי להם את הציוד,שילמתי את החשבון האחרון ובתום לבי חשבתי שאם אני פועלת לפי החוק , אז הכל בסדר.עברו מאז שמונה חודשים ופתאום אני מקבלת מכתב ממשרד עורכי דין ובו טוענים שאני חייבת ל"הוט" כאלף שקל , רשום שנשלחו אלי התראות חוזרות ודרישות תשלום [שזה שקר מוחלט-לא קיבלתי אף מכתב] ושאם אני לא משלמת תוך 7 ימים אז יתבעו אותי. צילצלתי לאותו משרד עורכי דין במטרה לקבל הסבר - לטענתם אני באמת לא חייבת כסף עבור השירותים שקיבלתי אלא הכנס הוא "דמי יציאה" כהגדרתם.הזכרתי להם שהתנתקתי כחוק עקב הפרת חוזה שנעשה על ידי חברת "הוט" [בגלל ערוץ הולמרק] ושדי מוזר בעיניי שנזכרים בי אחרי 8 חודשים עם תביעות שיקריות שנראות כניסיון סחיטה.אבל שום הסבר שלי לא עיניין את מי שדיבר איתי בטלפון ונאמר לי ש"כדי לי לשלם עכשיו או שאני אתחנן לשלם אחר כך".בשלב זה הרגשתי שפשוט שאני נסחטת על ידי מפיה,כמו דרישת דמי חסות - תשלמי למרות שאת לא חייבת או שנתבע אותך וכבר נמציא משהו.מה עושים? אני בשום פנים ואופן לא מוכנה לשלם,כי באמת אין לי שום חוב וזה משפיל להיות נסחטת על ידי חברות ענק רק כי הן יכולות.אז איך אני-אדם פשוט-יכולה להתנגד?