שאלות...

החלפת ייצוג

דברי עם עו"ד המטפל ותני לו את פרטי העו"ד החדש. העו"ד המטפל יישלח הודעה לביהמ"ש על החלפת ייצוג ויגיע עם עוה"ד החדש להסכם בדבר שכר הטרחה, בכל זאת הוא עבד על התיק עד ההחלפה.

מנסיון עו"ד החדש פונה לבימ"ש ומודיע על ייצוג

כיום לא מחייבים את העו"ד הקודם להודיע על הפסקת עבודה. אתה מודיע במכתב רשום לעו"ד הקודם שאתה מפסיק להפסיק את ההתקשרות עימו בשל אי שביעות רצון לעורכי דין בתחום הנזיקין משלמים רק אחוזים בתום המשפט ולכן אם אינך מרוצה ממנו אינך חייב לו.

או לי

New member
עזרה בתביעה קטנה נגד סלקום

החלטתי ללכת על תביעות קטנות, חברת סלקום מחקה לי זכרונות בלי אישור איפוס 3 פעמים. (הפעם השלישית אתמול ויתכן שימצאו את התכנים) כמה להערכתם ניתן לתבוע בתביעות קטנות על איבוד תכנים בעלי ערך ריגשי? האם כדאי לפצל את זה לשתי/שלוש תביעות או לתבוע בפעם אחת, האם זה שלא נזהרתי אחרי הפעם הראשונה לגבות את התכנים יגרום לשופט לדחות את תביעתי. אשמח לעזרה. תודה!

LIFE TIME

New member
מחפשת עורך דין

לגבי יעוץ בנושא נדל"ן נא לפנות אלי באישי, תודה.

nyc21

New member
אני מעוניין להתייעץ עם מישהו שמבין.

בנוגע לתביעה אזרחית. הייתה לי ידידה בעבר שאני גרתי אצלה במשך 3 שבועות בערך. אני השארתי אצל הידידה ציוד ששווה למעלה מ 10000 ש"ח. הידידה עכשיו לא מעוניינת להחזיר לי את הציוד, היא באה בטענה שבגלל שגרתי אצלה הציוד הופך להיות שלה. מה ניתן לעשות? אני במשך שלושה וחצי חודשים רודף אחריה ומדבר עם אמא שלה כדי שתחזיר לי את הציוד. החבר שלה דיבר איתי והבטיח שיחזיר לי חלק מהציוד שזה מחשב נייד יקר ועברו שבועיים למרות שהוא הבטיח שתוך שבוע הוא מדבר איתי ואין קול ואין עונה. ברצוני לדעת האם יש השלכות לתביעה קטנה? ומהן? רציתי בנוסף לגשת למשטרה ולפתוח תיק אבל שם לא המליצו לי לפתוח תיק מאחר והיא יכולה לשקר ולהגיד שאני אנסתי אותה. אודה למישהו שמבין בנושא לעזרה :)

nyc21

New member
בנוסף עוד דבר

לא היה ביני לבינה כלום היינו רק ידידים טובים. בגלל שהיא חשבה שאני מלא בכסף היא רצתה שאני אשן אצלה אבל כשהיא שמעה שאין לי הרבה כסף היא סילקה אותי מהבית. מה גם שהיא לא התריאה לי מראש שאני שוהה אצלה היא תידרוש כסף או את הציוד. אני נואש ולא יודע מה לעשות ומהיכן להתחיל

אתה חייב להקליט אותה

לנסות לדובב אותה באם היא עונה או את החבר שלה ותציין כי היא לא דרשה ממך תשלום עבור השהות של 3 שבועות בדירתה. אני מציעה ללכת למשטרה ההונאה אם היא לא תתיחס לאחר ההקלטה של החבר ו/או של אימה תנסה להסביר לאימה שיפתחו לבת שלה תיק על הונאה זה ישפיע עליה לדעתי, אתה יכול לברר היכן היא עובדת ולנסות לדבר עם הבוס שלה אך המשטרה בנושא זה תסייע

nyc21

New member
זה שהיא לא דרשה אין בעיה

יש לי הוכחה לכך, אני הפחד שלי שהיא לא תתלונן ותשקר שאני אנסתי אותה. שהשאלה שלי היא איך מדובבים ומקליטים הוכחה כזאת?

יעל717

New member
תביעת שווא של חברת "הוט",מה עושים?

שלום רב, במשך מספר שנים אחרונות הייתי מנויה של חברת "הוט"-שירותי תקשורת.כזכור ,בסוף שנת 2009 הופסקו שידורים של ערוץ "הולמרק" וזה נחשב כהפרת חוזה של חברת תקשורת והייתה הזדמנות לעבור מחברה לחברה ללא כנסות כספיים,וזה מה שעשיתי-הודעתי לחברת הוט על כוונתי לעזוב,הודעתי לחברת "יס" על כוונתי להתחבר,נשלח מכתב ניתוק לחברת "הוט",החזרתי להם את הציוד,שילמתי את החשבון האחרון ובתום לבי חשבתי שאם אני פועלת לפי החוק , אז הכל בסדר.עברו מאז שמונה חודשים ופתאום אני מקבלת מכתב ממשרד עורכי דין ובו טוענים שאני חייבת ל"הוט" כאלף שקל , רשום שנשלחו אלי התראות חוזרות ודרישות תשלום [שזה שקר מוחלט-לא קיבלתי אף מכתב] ושאם אני לא משלמת תוך 7 ימים אז יתבעו אותי. צילצלתי לאותו משרד עורכי דין במטרה לקבל הסבר - לטענתם אני באמת לא חייבת כסף עבור השירותים שקיבלתי אלא הכנס הוא "דמי יציאה" כהגדרתם.הזכרתי להם שהתנתקתי כחוק עקב הפרת חוזה שנעשה על ידי חברת "הוט" [בגלל ערוץ הולמרק] ושדי מוזר בעיניי שנזכרים בי אחרי 8 חודשים עם תביעות שיקריות שנראות כניסיון סחיטה.אבל שום הסבר שלי לא עיניין את מי שדיבר איתי בטלפון ונאמר לי ש"כדי לי לשלם עכשיו או שאני אתחנן לשלם אחר כך".בשלב זה הרגשתי שפשוט שאני נסחטת על ידי מפיה,כמו דרישת דמי חסות - תשלמי למרות שאת לא חייבת או שנתבע אותך וכבר נמציא משהו.מה עושים? אני בשום פנים ואופן לא מוכנה לשלם,כי באמת אין לי שום חוב וזה משפיל להיות נסחטת על ידי חברות ענק רק כי הן יכולות.אז איך אני-אדם פשוט-יכולה להתנגד?

פני לגבי גזית מרדיו 103

הוא מטפל בדיוק בנושאים כאלה. הוא יפנה להוט ויסדיר לך את הנושא מהר את חייבת גם לדרוש פיצויבגין עוגמת הנפש וההטרדה גבי גזית מציל אנשים ועובד הכי מהר במקביל יש את אמון לציבור שהם פונים לחברה וגם הן יסייעו לך אבל גזית זו אופציה פרקטית

למעלה