הסוכן של אריק שלום לכולם! מישהו יודע אולי מיהו הסוכן של אריק ברמן ואיך ניתן ליצור איתו קשר?
I ice 007 New member 2/7/09 #1 הסוכן של אריק שלום לכולם! מישהו יודע אולי מיהו הסוכן של אריק ברמן ואיך ניתן ליצור איתו קשר?
ר רומנטיקן מדופלם New member 4/7/09 #4 יצא לכם לראות במקרה את הפרסומת החדשה של ספרייט בטלויזיה? חלק מהפתיחה של השיר בפרסומת הוא אפשר להגיד אחד לאחד הפתיחה של הגשמה עצמית.
יצא לכם לראות במקרה את הפרסומת החדשה של ספרייט בטלויזיה? חלק מהפתיחה של השיר בפרסומת הוא אפשר להגיד אחד לאחד הפתיחה של הגשמה עצמית.
י ירון 991 New member 4/7/09 #5 אריק ברמן מתארח בפורום ? היי אני מה שנקרא "אוהד שרוף" של אריק ברמן . יש לי את שני האלבומים שלו ואני חושב שהוא פשוט זמר מדהים . רציתי לדעת האם הוא מופיע כאן לפעמים עונה על שאלות או כותב ?... אשמח לדעת היכן אפשר ליצור איתו קשר . בתודה ירון .
אריק ברמן מתארח בפורום ? היי אני מה שנקרא "אוהד שרוף" של אריק ברמן . יש לי את שני האלבומים שלו ואני חושב שהוא פשוט זמר מדהים . רציתי לדעת האם הוא מופיע כאן לפעמים עונה על שאלות או כותב ?... אשמח לדעת היכן אפשר ליצור איתו קשר . בתודה ירון .
I ice 007 New member 3/7/09 #3 כותב ספר אני כותב ספר שמאוד מושפע מהכתיבה של אריק. רציתי לבדוק עם אריק יהיה מעוניין לקחת בזה חלק.
I I מ י ר ב I New member 4/7/09 #7 תנסה להתקשר ל NMC 03-6909800 הם חברת התקליטים שמטפלת באריק,אולי יוכלו לעזור לך. בהצלחה!