היא לא...?
ש ש י ר ה 4 New member 29/6/07 #20 ../images/Emo207.gifכתבה על יורם והכנסייה בעיתון "מה בפתח" אני מקווה שניצלשתי בסדר וזה.. בכל מקרה, יש כתבה די גדולה ומפרגנת על יורם והכנסייה [בעיקר על יורם] בעיתון "מה בפתח" [פ"ת, ראש העין והשומרון] אם רק יכולתי לסרוק לכם זה היה טוב...
../images/Emo207.gifכתבה על יורם והכנסייה בעיתון "מה בפתח" אני מקווה שניצלשתי בסדר וזה.. בכל מקרה, יש כתבה די גדולה ומפרגנת על יורם והכנסייה [בעיקר על יורם] בעיתון "מה בפתח" [פ"ת, ראש העין והשומרון] אם רק יכולתי לסרוק לכם זה היה טוב...
F FlawLess New member 30/6/07 #24 שלום לכולם, שאלה... איפה ניתן לרכוש כרטיסים להופעה ב4.8 בקיסריה? תודה מראש...
כ כלה להשגה New member 30/6/07 #25 אני אגיד לך רק אם תיקח אותי איתך ../images/Emo8.gif http://www.barby.co.il/
F FlawLess New member 30/6/07 #28 את יותר ממוזמנת... סביר להניח שאני אגיע עם אוטו, מאיזור הצפון (הרחוק...) 99 ש"ח, זו בדיחה יחסית להופעה בסדר גודל כזה, לא???
את יותר ממוזמנת... סביר להניח שאני אגיע עם אוטו, מאיזור הצפון (הרחוק...) 99 ש"ח, זו בדיחה יחסית להופעה בסדר גודל כזה, לא???
ב ב ר ו ש י ת1 New member 30/6/07 #27 פברואר 2008 ביחד עם הדיסק ועם הקלטת וידאו של ההופעה בקיסריה ב4.8 .
P pashut Adi New member 2/7/07 #35 אנשים.. אני גרה בבת ים ואין לי מושג איך אני מגיעה לקיסריה.... יש למישהו הצעה בשבילי?...