שאלות
....

frikin shin

New member
שאלות../images/Emo35.gif....../images/Emo12.gif

1. איזה פרק הכי אהבתם מהעונה הראשונה והשניה או שאתם זוכרים ממש טוב... מקסימום שלושה
2. איזה ציטוט הכי אבתם מהעונה הראשונה שניה או שאתם זוכרים ממש טוב... מקסימום שלושה
תמונה יפה סתם ככה

Jason2

New member
תשובות

הפרק שהכי אהבתי נקרא: "a tisket, a tasket". פרק מאוד רומנטי ומצולם ממש כמו סיפור אגדה. ציטוטים: יש הרבה כאלה, בעיקר מלורליי, אחד מהם שאני זוכר טוב: "אוי, עם כל הפודלים האלה". ולא ממש ציטוט אבל כל הישיבות של העיירה ממש מצחיקות, במיוחד באבט.

Sweet Misery

New member
../images/Emo45.gif

הפרקים האהובים עליי מבין שתי העונות הם מהעונה השנייה. "A Tisket, A Tasket" ו"Lost and Found", שהם פרקים 13 ו-15 בעונה השנייה. מהעונה הראשונה אני הכי אוהבת את "Christopher Returns". אני אחסוך ממכם את הציטוטים. פעם ביקשו ממני לכתוב את הציטוטים האהובים עליי, רק של ג'ס, ויצאו לי 20 פלוס. אז... כן.

מרילנצח

New member
וואו זה קשה....

במיוחד כי אני לא זוכרת את הפרקים לפי שמות!!!! אבל.. הפרקים האהובים עלי הם: *הפרק של הפקניק שכולם קנו את הסלים של כולם וג'ס קנה את הסל של רורי... * הפרק שלורלי ורורי ברחו להווארד. *אבל מעל כולם אהוב עלי הפרק האירון של העונה השניה פשוט פרק מעולה!!!! וציטוטים: *הציטוט של הפודלים... *אוי והכי טוב וחבל שאני לא זוכרת אותו זה מה שיצא לרורי לכתוב בספר אורחים אחרי שהם יצאו מהאכסניה המוזרה עם החדר המלא בפרחים...

מרילנצח

New member
מחליפה ציטוט שולט לאחד אחר...

ואיך לא חשבתי על זה ,,, כמובן שהציטוט השולט הוא של ג'ס
"ואז נחזיק ידיים ונדלג.." ענק!!!!

YaLdoNet 4 EveR

New member
^_______^

אני לא זוכרת שמות (כמוכם, פריקים ארורים של באג
) אבל הפרקים האהובים עליי הם- 1. הפרק שבו יש את מכירת הסלים (You SO need to shut-up now!) טוב האמת היא שאני לא זוכרת כלום
אולי תתנו לי כמה שמות של פרקים טובים ואני אגיד?
2. יש אחד שאני ממש אוהבת ואני כל הזמן אומרת אותו לשמרית.
זה בפרק שמתחיל בזה שרורי ולורליי נמצאות בסופר שדין עובד בו, ומישו מחליף אותו. אוקצור, לורליי חושבת שפיטרו אותו, ואז רורי אומרת שהוא רק נסע לסבתא שלו. ואז הן רואות שהשעועיות (בינס o_O) או משו נמצאות גבוה על המדפים ולורליי אמרה שזה עושה את דין needy. ואז היא אומרת (זה היה ארוך, אבל לבסוף זה בא
): "Wise thinking my dear! bright thinking.. ]-}" מממ..

PURPLE CHICKEN

New member
אררררמממ...../images/Emo12.gif

וואי, זה שאלות ממש קשות... אני ממש גרועה בקטעים האלה כשזה מגיע לבנות גילמור...
אממממ... אויח, אני צריכה לחשוב על זה...
אני אענה, מתישהו...

אוקי דוקי../images/Emo70.gif|מכשפופי|../images/Emo34.gif

נאי לא מאימנה שאפחד לא אמר
רוץ ילד קט
אני אחסוך מכם את הציטוטים. אין לי מספיק אצבעות לספור. לא, רגע *רעיון*. *מורידה גרב**מהנהנת לבר מאחוריי - רק אחת* לא, עדיין אין מספיר.

למעלה