שאלות, (
) בקשות (
) ושאר ירקות

איפה אני יכולה למצוא תרגום לפרקים

של העונה השביעית? אני כרגע צריכה תרגום של הפרק השני.. אפשר את עזרתכם האדיבה?

Alaithlos

New member
שאלות, (../images/Emo35.gif) בקשות (../images/Emo70.gif) ושאר ירקות

שרשרו בבקשה לכאן. הפורום ממש מבולגן.. שלום, ונחמד שהצטרפו אלינו הרבה חדשים לאחרונה, אבל צבבקשה לקרוא את כללי הפורום ונסות לשרשר כמה שיותר..

ACE RULES

New member
../images/Emo41.gif היי!!!!!!!!!!

אני חדשה פה באתר וממש רציתי לדעת..........למה בתאריך 9.2.07 לא שודר פרק בגילמור בערוץ הולמרק?

תשובה... ../images/Emo9.gif

זה היה בעיקרון הפרק האחרון של העונה השישית.. העונה השביעית לא תגיע בזמן הקרוב להולמרק כי היא עדיין משודרת בארצות הברית.. בשביל שהעונה תגיע לכאן צריך לחכות שהיא תסתיים שם ורק אזזזזזזז יוכלו "לקנות אותה" ולשדר אותה כאן!! מקווה שעניתי לשאלתך!!...

o0Invisible0o

New member
לכל ההוזים.

ברוכים הבאים לישראל, שנת 2007. בישראל בשנת 2007 יש שתי חברות כבלים גדולות ומתחרות "הוט" ו"יס". ולשתי החברות האלה יש מתחרה אחת עצומה- הורדות לא חוקיות באינטרנט. ולכן, עם התחרות ביניהן והתחרות עם האינטרנט המציאות של ימינו היא, סדרות מגיעות ממש מהר! וכך, "נמלטים" שודרה כ"כ צמוד לשידוריה בארה"ב שנאלצו "לסיים עונה" באמצע העונה ביס, כי בארה"ב יצאו לפגרה וליס נגמרו הפרקים.. וכמו כן, 24 העונה השישית- משודרת בהוט[!!] במרחק שלושה שבועות מארה"ב. בנוסף, "גברים על עצים" התחילה את עונתה בהוט ממש לא מזמן ובפרק 16 לעונה בארה"ב. ו"סייק" שאני לא יודעת איך כותבים באנגלית או איך תרגמו את זה לעברית, משודרת ביס ובעונה הראשונה בארה"ב עכשיו... אז זאת טעות להגיד שאין סיכוי שיביאו את התוכנית כי הם עכשיו רק באמצע העונה בארה"ב [למרות שאמצע כבר עברנו.
] אפשר להגיד שאין סיכוי שיביאו את התוכנית עכשיו כי אין שום באזז תקשורתי סביב העונה הזאת, זאת לא עונה מוצלחת, זאת כבר עונה שביעית של תוכנית לא כזאת מפורסמת, לא מותחת ובתכלס..היא גם לא כזאת נצפית באדיקות בארץ. זה ששידרו את העונה השישית בשידורים יומיים בהולמרק זה לא דבר חיובי, אלא שלילי במיוחד. זה אומר שהמציאות היא שאנשים לא יעקבו אחרי שידורים פעם בשבוע בפריים טיים, כי זה לא מספיק חשוב להם או מספיק מעניין אותם ואם זה המצב, אז הולמרק לא יוציאו הרבה כסף על הבאת העונה מהר בשביל להחזיק את הצופים. אז כן, או שתעשו את המעשה הלא חוקי ותהרגו את המתח של סוף העונה, או שתהיה לכם המתנה ארוכה, אבל ההמתנה לא בגלל שלא עושים את זה ולוקח זמן עד שתוכניות מגיעות לארץ, פשוט..כי זאת עונה שביעית של התוכנית בנות גילמור. זה הכל. וסורי על החפירה.:X

b l i p

New member
לצערי את צודקת....

וכשהתחלתי לקרוא את מה שכתבת אז מיד התחילה המחשבה במוחי, אבל על מה היא מדברת?! זה בנות גילמור.... זה לא אותו הדבר... (וחבל שכך!) אבל תאמת גיליתי שיש עוד דיי הרבה אנשים שאוהבים בנות גילמור, פשוט אף אחד לא עושה מזה סצנה, זאת הבעייה...

rex2

New member
שאלה

רציתי רק לדעת אם יש חדש בקשר לשמועות על עונה שמינית אם אלקסיס תשתתף או לא?

boren

New member
ניסיון נוסף ואחרון

שתי שאלות לגבי העונה השישית: 1. טיילור מתפקד כנבחר העיר ולא ג'קסון. מתי זה השתנה? 2. במשך איזה פרק או שניים לורליי מקבלת ארגזים של כל מיני חפצים קיצ'יים. היא מניחה שהם מאימילי. אכן?

Alaithlos

New member
על 2..../images/Emo15.gif

היא מניחה וצודקת, ובסוף הפרק אמילי רוצה שלורלי תבוא לקחת את הבית בובות שלה, ובסוף ריצ'ארד מביא לה אותו כי הן רבות בטלפון ואמילי רוצה לשלוח אותו לצדקה. יש שם קטע שאמילי אומרת שהיא שלחה לה רק דברים שהיא חשבה שהיא תרצה או דברים שבמילא היו מגיעים אליה בירושה או משהו כזה.. לא זוכרת.

o0Invisible0o

New member
זה השתנה מתישהו..

אאל"ט לא ממש התעמקו בקטע הזה, רק הראו שג'קסון ממש סובל מהתפקיד ומתישהו טיילור קיבל אותו חזרה.. אבל יכול להיות שאני טועה.

diablo7

New member
שאלה קטנטנה

כמה פרקים יש בעונה שמשודרת בערוץ 10? תודה.

../images/Emo124.gifקריאה לעזרה!! ../images/Emo3.gif

אני מחפשת תרגום לפרקי העונה השביעית ולא מוצאת. כבר שלחתי מסרים לכמה בנות נחמדות מהפורום אבל לצערי אף אחת לא רואה עם תרגום והחלטתי שיותר יעיל לעשות את זה על גבי הפורום. מכיוון שאני לא היחידה שצופה בזה בבית אני חייבת תרגום. אם למישהי/ו יש לינק או תרגום- פליז פליז פליז תשלחו לי במסר...

כמובן שזה צריך להיות בעברית...

התכוונתי לתרגום עברי ולא כתוביות באנגלית או וואטאבר. תודה

למעלה