שאלות

jack skelington

New member
שאלות../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

מי זה\מה זה archoman
משהו עם ספיידרמן אבל לא הבנתי מה זה.
מי זה גואוסט ריידר
.
מי זה בלק ווינדו
.

spidey 82

New member
תשובות ../images/Emo78.gif../images/Emo110.gif

1. לא יודע מה זה archoman, אבל Arachno-Man זו דמות שהומצאה ע"י מארוול לצורך הסיפור Holywood ב-Ultimate Spider-Man, שהיה פארודיה על הסרט השני שיצא באותה שנה. החברה חששה שסוני לא תסכים שהסרט יוזכר בקומיקס, לכן יצרו סרט בדיוני עם תלבושת חדשה. מאוחר יותר הגליון בו הוא היה אמור להופיע לראשונה, 54, יצא במהדורה חלופית מוגבלת. התלבושת ניתנת ל"פתיחה" במשחק הקונסולות המבוסס על הקומיקס. 2. ג'וני בלייז היה אופנוען פעלולים שאביו המאמץ ואביה של אישתו,קראש סימפסון נפצע אנושות בעת ביצוע פעלול. ג'וני הציע את נשמתו ל"שטן" שלמעשה היה שד בשם מפיסטו, בתמורה לחייו של קראש. העסקה בוצעה ולאחריה קראש נהרג בעת ביצוע פעלול אחר. מפיסטו הגיע כדי לאסוף את נשמתו של ג'וני, אך אשתו הטילה כישוף שהציל את ג'וני, אך מפיסטו הספיק להחדיר לגופו את רוחו של השד זאראטוס. השד תקף נשמות אנושיות ובמהלך השנים מפיסטו החדיר אותו לגופם של אנשים שונים. עם הזמן זאראטוס השתלט על גופו של ג'וני והפך לגוסט ריידר. 3. את בלאק ווינדו אני לא מכיר, אבל את בלאק ווידו כן. מאחר ואני לא יודע עליה הרבה, אסתפק בקישור.

jack skelington

New member
תודה על התשובות ו...../images/Emo211.gif../images/Emo19.gif

ואם כבר הזכרת את המשחק קולנסולות,אני מנסה לפתוח את החלפיה הזאת אבל זה קשה מידי.

spidey 82

New member
שיחקתי בו עד השלב עם הביטל,

אבל מאז עבר זמן רב ועדיין לא חזרתי לשחק בו. בזה אני לא יכול לעזור.

jack skelington

New member
2 שאלות על אולטימייט ספיידרמן../images/Emo19.gif

אתה יכול מה קורה בחוברת הוליווד
כי אם הם צוחקים על הסרט ועל טובי מקגוייר זה נורא מסקרן אותי... (גם שמעתי שסם ריימי ואבי ארד מופיעים שם).
יש חוברת שפיטר מגלה למרי ג'יין שוהא ספיידרמן
.

DDN

New member
באולטימייט פיטר מגלה למרי ג'יין

שהוא ספיידרמן? שמישהו יחזיק אותי ויספר לי שהם לא הרסו גם את זה. . .. ברציפות המקורית, מרי ג'יין מגלה שפיטר הוא ספיידרמן, כלומר, היא תמיד ידעה את זה. .. . כי היא הייתה שכנה שלו וראתה אותו נכנס-יוצא.

spidey 82

New member
שוב פעם "הרסו"...

הרסו מה? זה יקום אחר, המשכיות אחרת, הכל מעודכן ומסופר בצורה חדשה. אם ילכו לפי מה שהיה פעם, לא צריך את הסדרה הזו.

DDN

New member
בעוד כמה שנים, יבואו אליך חבר'ה ש

מבחינתם ההיסטוריה של הדמות היא מה שקרה בסדרות האולטימייט, בלי שום יחס וכבוד להיסטוריה של דמות בת יותר מ50 שנים. אנשים שלא יכירו את הדברים הקשים שעברו על ספיידרמן כמו הרצח של גוון סטייסי, סיפורים חזקים כמו "הציד האחרון של קרייבן", את הCLONE SAGA ועוד. . . אין להם מספיק כותבים כדי לחשוב על רעיונות חדשים? הם חייבים לשכתב קומיקסים ותיקים?

spidey 82

New member
בינתיים שני היקומים מצליחים

ואין סיכוי באופק שיקרה מה שקרה ב-DC לפני 20 שנה. כל אחד יכול לבחור את מה שהוא רוצה, אבל בסופו של דבר מארוול עושה הכל כדי להפריד בין 2 היקומים. אלו כן רעיונות חדשים. הם לא משכתבים כלום, אלא יוצרים דברים חדשים או לוקחים מצבים ודמויות שהיו במקור ונותנים להם פרשנות חדשה. זה יקום מקביל וכך מתייחסים אליו, כמו כדה"א 2 ב-DC ו-Elseworlds של אותה חברה. אם כבר, גוון מתה גם באולטימייט (בנסיבות שונות לגמרי), קרייבן אידיוט לעומת המקור (גיבור תכנית ריאליטי שעבר שיפוץ גנטי) וה'קלון סאגה'... טוב, למרות הצהרותיו של בנדיס בעבר, נראה שכן תהיה גרסת אולטימייט לסיפור העלוב הזה. בכלל קראת סדרות אולטימייט?

DDN

New member
כן. קראתי כמה של ספיידרמן

ומה שקראתי (השלושה עם סייבל הכסופה) לא נראו כ"כ לא נאמנים למקור, היו חביבים דווקא. הבעיה שלי היא שאם היו מוסכמות בנוגע לקומיקס, לדוגמא: ספיידרמן-המוות של גוון סטייסי, אלו דברים שלגמרי יהיו זרים לקוראי האולטימייט. אתה עלול להגיע למצב שאתה מנהל שיחה עם מישהו על ספיידרמן, ואז לגלות שאתם מדברים על שני דברים שונים מאוד.

spidey 82

New member
כנאה עדיין לא הבנת את עניין

ה"גרסאות חדשות"... בגלל זה קוראים לזה אולטימייט ויקום אולטימייט ובכל מקום מבליטים את העובדה שזה יקום חלופי וגרסאות חדשות ליקום מארוול הקלאסי.

spidey 82

New member
רוב הסיפור סתמי ומיותר.

פיטר מגלה שעושים סרט המבוסס עליו ומפריע להפקה. דוק אוק מתרגז כשהוא מגלה שאשתו משתפת פעולה עם ההפקה ומקבלת כסף, בורח מהכלא ועושה בלאגן. כלומר, הרבה פיצוצים והרוגים. למגווייר, ריימי וארד שלום. הוא מצליח להביס את פיטר וחוטף אותו במטוס לברזיל. בדרך הוא מענה אותו ועוקר לו שן בסצינה מהאכזריות שראיתי. פיטר מצליח להיחלץ, המטוס נוחת, הוא מביס את אוק ומתחבא במטוס תובלה בדרך חזרה לניו-יורק. הסרט יוצא והופך להצלחה ענקית, בעיקר בזכות שימוש בתמונות של הקרב בין פיטר לאוק מאתר הסרט. בנוסף, גוון רואה את אם.ג'יי. נלחצת כשמדווחים על זה בחדשות, חושדת בפיטר, מוצאת תלבושת של ספיידי בחדר שלו ומחכה לו עם אקדח בחדר. אחרי שיחת הרגעה היא מבינה שלא פיטר הרג את אביה ושומרת על סודו. הוא גילה לאם.ג'יי. את סודו בגליון 13.

jack skelington

New member
עוד כמה שאלות על הסיפור../images/Emo19.gif

מה
איך דוק אוק חוטף את פיטר
. איך פיטר מפריע להפקה
. איך עשו את טובי מגוויר וסם ריימי
(כאילו קרציות או נחמדים או מה
).

spidey 82

New member
מביס אותו בקרב ופיטר מאבד את

ההכרה. פיטר פשוט מופיע בזמן הצילומים ו"דורש" תשלום על השימוש בדמותו... מגווייר פחדן ולא מדבר כמעט. ריימי גם לא אומר הרבה. ארד מתנהג כמו מפיק קמצן... הוא אומר לאחד הצלמים לצלם את הקרב, ואח"כ (כפי שכבר ציינתי) משתמשים בזה בסרט.

למעלה