שאלות
מכירות
ועוד

sjas12

New member
רודריגו ואילנית אצל "מה קשור"

ביום ג', 29/5 בערב, יתארחו אילנית לוי ורודריגו גונזלס בתכנית הבידור של "מה קשור", ערוץ 3, HOT. למעוניינים להשתתף כקהל בצילומי התכנית התקשרו לטלפון 09-7714545. ההשתתפות בקהל אינה כרוכה בתשלום, ובסיום התכנית כל אחד יקבל שי. קישור לאתר התכנית: http://www.flix.co.il/tapuz/makashur חג שמח תאום קהל
 

danchibo

New member
2 כרטיסים לגמר

יש לי 2 כרטיסים למכירה לגמר של רוקדים עם כוכבים. לכל המרבה במחיר. מי שמעוניין להשאיר פרטים במייל [email protected]
 
תעשו לי ולעצמכם טובה. אל תצביעו לאילנית לוי!

כי היא משחקת משחק מלוכלך. נדחפה ליאיר לפיד, לליאור שליין, שלחה סמסים לאנשים שאינה מכירה כדי שיצביעו עבורה, תלתה שלטים בכל מקום, סידרה לעצמה שער בעיתון "לאישה" שהופיע היום, ובקיצור, מבצע פרסום למכירת המוצר ששמו אילנית לוי. רודריגו - לעומתה - משחק בהגינות. על כן, ומאחר ועל פי שיטת ההצבעה באמת לא משנה למארגנים כי רוקד יותר טוב, אלא מי יכניס יותר כסף עם הסמסים, ומאחר ובאמת לא ברור לי למה חשוב כל כך לאילנית לזכות (הרי את הפרס תורמים), אני מאד מבקשת שבשם ההגינות תצביעו לרודריגו גונזלס ולא לה. אני, אגב, בכלל לא התכוונתי להצביע, וגם לא שינה לי מי יזכה. אבל מסע הפרסום של אילנית (שעולה הון תועפות) עצבן אותי, ומשום כך, מעכשיו ועד תום התוכנית אני מתכוונת להצביע ולהצביע, ולשכנע את כל מי שאני מכירה (הרבה אנשים) שיצביעו עבור רודריגו, ואני מקוה שאילנית לא תזכה וההגינות תנצח!
 
שניהם שיחקו את אותו משחק-גם רודריגו יוחצן

לרודריגו היה שער ב"סגנון" של מעריב ברביעי האחרון. ברמת השרון תלו שלטי חוצות לתמוך ברודריגו ונעמה, כולל בטלויזיה כזו בצומת שמתחלפות בה הפרסומות. שניהם רוצים לנצח שניהם עבדו קשה ושניהם עושים הכל שכל אחד יצביע למי שהוא חושב שמגיע לו לנצח ולא בגלל שלא רוצה שהשני ינצח- זו הגינות!
 

shirel2006

New member
קודם כל חייבים לשנות את שיטת ההצבעה

25 אסמסים מפלאפון זה לא הגיוני! צריך אחד מכל אחד. לא הגיוני שאייל גולן ישחד אנשים כדי שישלחו 300 אסמסים....נו באמת בכלל הרעש שעושים מהגמר בתכנית הזאת ממש פתטי. הרי לא יצא להם כלום אם הם יזכו, זה לא כמו כוכב נולד ששם זכייה זה התחלה של קריירה. לי לא משנה מי זוכה,אבל לדעתי לרודריגו יש יותר סיכוי כי הוא יקבל את רוב הקולות של בנות ישראל. וזה לא קשור למי רוקד טוב, אפילו השופטים לא אובייקטיבים (ולא מבינים בתחום)
 
אבל ככה זה

כולם מיחצנים את עצמם , הם רוצים עוד קולות ככה עושים את זה
משחק מלוכלך אבל ככה זה בשואו ביזנס
 

מיריבי

New member
מה אכפת לך?אל תצביעי, אל תלכלכי

זה לא שאני הצבעתי לה, אבל באמת, תרדו ממנה!
 

bendoosh

New member
יש לי כרטיסים כל אחד 25 שקל!!!

חח לא שוה לקנות ב-50! לי יש ב-25! מי שרוצה שיכנסו לפה
 

Tinkit16

New member
שאלות../images/Emo2.gif מכירות../images/Emo88.gif ועוד../images/Emo45.gif

בשרשור זה
 
למעלה