שאלות

justagir123l

New member
שאלות ../images/Emo122.gif

כן כן, שוב אני והשאלות שלי. רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על המקומות הבאים (כאילו, יותר ממה שכתוב כבר בחוברת):
חיפה - האגודה למלחמה בסרטן (בי"ח רמב"ם)
ירושלים - עמותת רעות
ירושלים - מרכז עולמי בני ברית
ירושלים - אגודה לאומנות יהודית
ירושלים - אגודה למען בריאות הציבור
ירושלים - הסוכנות היהודית - הארכיון הציוני - המדור לחיפוש קרובים
זכרון יעקב - פנימיית רננים תודה...

המממ

New member
בני ברית

חברה שלי שירתה שם בשנתה הראשונה ומאוד נהנתה! אל תטעי ותחשבי שזה שירות קל. יש שם ילדים בעייתיים ויכול להיות שזה גם מתיש, אבל לפי מה שהבנתי ממנה היא היתה מרוצה מהיחס של הצוות ואהבה את הילדים. בכל מקרה, זה תלוי באיזה סוג של בנאדם את... כי אני חושבת שצריך להיות די חזקים בשביל לשרת שם. אני, למשל, לא הייתי מתחילה עם זה בכלל...

עצה קלה

התקשרתי לעמותת "שלומית", ובקשי שישלחו לך חוברת. יש בחוברת שלהם פירוט מפורט על כל המקומות שהזכרת, ולא צריך להסתבך (אם אני, גברת סיבוכים, אומרת את זה, אז באמת אין צורך להסתבך). בהצלחה! נ.ב - רננים? גם אני רוצה לשרת שם!

justagir123l

New member
...

יש לי את החוברת, רציתי לדעת אם מישהו יודע עוד משהו מעבר למה שכתוב בחוברת על המקומות האלה.

M o n a L i s a

New member
מה שאני מכירה....../images/Emo13.gif

פנמיית רננים... זו פנימיה לילדים עם הפרעות נפשיות, והעבודה שם היא ממש מסביב לשעון. אני לא כל כך יכולה לומר מה הם התנאים, אבל אני יודעת שפשוט נורא קשה. אני מכירה מישהי שעשתה את השירות עם ילדים חולי סרטן, וזה דורש בן אדם מיוחד מאוד. את נקשרת לילדים ותמיד צריכה להיות במצב רוח טוב ולהקרין שמחה, ולהיות שם בשבילהם ברגעי משבר.

אני ממש רוצה ללכת לשם!

ראיתי את המקום בחוברת, ונזכרתי שאני רוצה לנסות שם אחרי שאמרתי לאבישג שלושה מקומות. כעת אינני יודעת אם אם להתקשר ולבקש זימון גם לזה, במקום מוזיאון יגאל אלןו , למשל. זה היה נשמע מעניין בחוברת, אבל לפי מה שאת אמרת, עוד יותר: סוף כל סוף עבודה באמת "מסביב לשעון", אינטנסיבית, בה ארגיש שאני באמת נותנת את המקסימום שאני יכולה לתת. ולהיקשר לילדים, בכלל...להיות עם בני אדם ולא עם מסמכים!

תיקון טעות

רננים היא לא פנימיה לילדים עם בעיות נפשיות. יש שם בסך הכל קבוצה קטנה של ילדים עם בעיות כאלה, ואת לא חייבת לקחת אותם. רוב הילדים שם עם בעיות של קשב וריכוז. נעה

למעלה