שאלות :\

oRockGirLr

New member
שאלות :\ ../images/Emo105.gif

א. בכל התרופות למניעת הפירכוסים יש תופעות לוואי? ב. בצבא, מורידים פרופיל על כל סוג של אפילפסיה?

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif ושבת שלום

תשובות: לכל תרופה באשר היא יש תופעות לוואי וכמובן גם לתרופות אנטי אפילפטיות. מידת החומרה ומשך הזמן של תופעות הלוואי נע מאדם מאדם ומתרופה לתרופה. יכול להיות שתרופה מסויימת תשפיע רע אל אדם אחד אבל לא תעזיק לאדם אחר וההיפך. בצבא מורידים פרופיל על כל סוג של אפילפסיה.

apolo3

New member
הנוהל בצבא לגבי אפילפסיה

למען האמת איני יודע מה הנוהל, אני הייתי בסיירת, למעשה אחת התיאוריות הוא שהאבן שקיבלתי בראש בחברון היא הגורם לאפילפסיה, מה שככל הנראה ישאר תעלומה לנצח... בכל אופן אחרי שנתיים שיחררו אותי מהצבא מרגע שהאפילפסיה אובחנה, אוליאצל בנות זה שונה... מקווה שיצא לך לשרת בצבא, בכל תפקיד שתרצי שבת שלום לכולם!

ornan

New member
תלחמי על תפקיד-אני בטוחה שתצליחי

כמו כן הלחמי על הבסיס. בד"כ הנטייה למצוא לאפילפטים המגוייסים לצבא בפרופיל 45 תפקיד קל ובסיס קרוב לבית. אם תתעקשי ובהנחה שהאפילפסיה אצלך מאוזנת, תוכלי לקבל גם תפקיד, כלומר לעבור קורס כלשהו וגם בסיס משוייך חיילית רחוק יותר. הרבה מאוד תלוי בך בהצלחה!!!!

oRockGirLr

New member
תודה רבה ../images/Emo105.gif

אבל סביר להניח שהאפילפסיה תעבור לי עד הצבא [עוד 4 שנים] עדיין יורידו לי פרופיל מחשש שאולי "תפרוץ" שוב?

יפעת 1 2

New member
אפילפסיה וצבא.

אני כבר בצו הראשון,נתנו לי פרופיל 45 בלי למצמץ אפילו ברגע שאמרתי שיש לי אפילפסיה.אחרי זה חטפתי התקף לפני הגיוס,ונאלצתי להתנדב,אבל זה כבר סיפור אחר. לכל חולי האפילפסיה,למיטב ידיעתי, נותנים בצבא פרופיל 45.אני מאמינה שלתפקיד קרבי לא יוכלו לשלוח אותך. אבל לכי תדעי,עוד 4 שנים הכל יכול לקרות,יכולים לשנות את החוקים לפחות לגבי אפילפטים שמיוצבים זמן רב.זה בעיקר תלוי ברופא הצבאי שיבדוק אותך וייתן המלצה. הכי חשוב-העיקר הבריאות, ובינתיים תזכרי שיש לך עוד זמן...

חייםלוי

Member
מנהל
אני הייתי מאוזן כמה שנים לפני הצבא

בל שוחררתי (זההיה לפני הרבה שנים) התנדבתי ושירתתי שירות מלא שבמהלכו העליתי פרופיל ל- 76. אני מניח שהיום זה יהיה אפילו יותר קל במיוחד שיש לך עוד כמה שנים, כמו שאמרה יפעת והחוקים יכולים להשתנות. בכל מקרה אל תתייאשי ואם יהיה צורך תילחמי על תפקיד מעניין. זה בהחלט יכול לעזור.

qt1

New member
אור ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

יש כאן שרשור שאולי יתן לך קצת יותר מידע, היה כאן כותב עם המון ידע על הצבא שהכינוי שלו היה מתקשר 1 , תראי אם יש משהו בהודעות שלו לגבי צה"ל שמשנה במשהו את המידע שלך. אל תשכחי שבעוד 4 שנים המצב יכול רק להשתפר בקצב הזה

למעלה