שאלות!!!!!111

taltaltal28

New member
מישהו יודע איפה ניתן להשיג או מה שם הלהקה

אשר שומעים בארקפה - מעין מוזיקת גאז רגועה ללא מילים. בחנויות הדיסקים לא יודעים. אשמח אם מישהו יכול לכוון אותי למוזיקת הזו או משהו דומה.

dode127

New member
שלום

אני זמר ויוצר ואני מתלבט עם איזה מפיק מוסיקלי לעבוד אני מתלבט בין 2 מפיקים אולי 2 מהמוכרים בארץ נדב ביטון או טל פורר עם מי אתם חושבים יותר כדאי לעבוד????????????????????????

ירדנעע1

New member
:)

מישהו יכול להמליץ לי על חוברת ללימוד עצמי לנגינה על אורגנית? תודה רבה:)

Holly10

New member
שאלה חשובה

איפה אני יכולה להשיג דיסק של CASCADA? זמרת לא מישראל?? עם שיער 100מם!!!!!!!!!!!!!!!! (בצבע בלונד עם גוונים שחורים, פשוט מדהים!)

dash1000

New member
שלום, אתמול הלכתי במדרחוב בן יהודה בירושלים

וראיתי זוג שמנגן אחד על גיטרה קלאסית מוגברת ואחת על כינור. תמיד כשאני בסביבה אני אוהב לעבור שם, בדרך כלל יש שם נגנים צעירים שמנגנים מדהים והרבה פעמים מוזיקה ערבית באופן ממש טוב. בקיצור, כשבאתי, בדיוק הם גמרו לנגן אירי והתחילו סגנון אחר שקצת דומה לאירי אבל יותר שליו מז'ורי ורגוע. שאלתי אותם איזה סיגנון זה והם אמרו שזה קווין(kwin?) וזה מגיע מבריטניה. זו ממש מוזיקה יפה. הייתי רוצה לדעת למה הם התכוונו, האם זו להקה או ממש סגנון, ואיפה אפשר לשמוע כזה ומיט מנגן את זה. תודה רבה. ביי

מרי לי

New member
וחוץ מצבע השיער שלה

מאיפה היא
מאיזו מדינה, באיזו שפה היא שרה
אפשר קצת מידע

PianoGirl20

New member
הם התכוונו ללהקת queen

הבריטית שנוסדה בבריטניה בשנות השמונים והציאה מתוכה הרבה שירים מוצלחים ביותר...הסולן של הלהקה היה בנאדם מאוד מאוד מוכשר בשם פרדי מרקורי, שידע גם לנגן על פסנתר וגם לשיר בצורה מדהימה, אך לצער כולנו הוא מת מאיידס בשנות ה-90 נראה לי. הנה לך קישור שתוכלי לקרוא קצת עליהם... queen ואם את מעוניינת בשירים אני גם יכולה לשלוח לך כמה...

PianoGirl20

New member
הם התכוונו ללהקת queen

הבריטית שנוסדה בבריטניה בשנות השמונים והציאה מתוכה הרבה שירים מוצלחים ביותר...הסולן של הלהקה היה בנאדם מאוד מאוד מוכשר בשם פרדי מרקורי, שידע גם לנגן על פסנתר וגם לשיר בצורה מדהימה, אך לצער כולנו הוא מת מאיידס בשנות ה-90 נראה לי. הנה לך קישור שתוכלי לקרוא קצת עליהם... queen ואם את מעוניינת בשירים אני גם יכולה לשלוח לך כמה...

dash1000

New member
קראתי קצת על הלהקה

הייתי רוצה לשמוע שירים שלהם אבל לא בעיבוד רוק רועש. אולי את מכירהעיבוד יותר רגוע כמו שהזכרתי? בכל אופן תודה. נ.ב.- את מנגנת על פסנתר?

PianoGirl20

New member
קודם כל

כן, אני מנגנת על פסנתר...:) ובקשר לשירים של קווין, יש להם גם שירים נעימים ורגועים כמו למשל love of my life ועוד איזה כמה, לא הכל רועש...וגם אלה שרועשים זה לא באמת רועש, זה רעש נעים...רוק טוב כזה, לא איזה רוק כבד מגעיל..אני בטוחה שאת תאהבי אם תשמעי.

SallySkelly

New member
אם אתה רוצה

יש לי דיסק של שירים יחסית שקטים שלהם [המשפחה שלי מכורה להם וזה מן אוסף שיש לנו לנסיעות
]. הפלייליסט הוא בערך ככה: Yout take my breath away You and I The millionare walts Save me Nevermore Sail away sweet sister Love of my life '39 In the lap of the gods (revisited) Jealousy Lilly of the vally Good old fashioned lover boy Killer queen You're my best friend Teo Torriatte (Let Us Cling Together) My melancholy blues Good company One year of love No one but you (שיר שכתבו חברי הלהקה לפרדי מרקיורי אחרי שנפטר) כולם שירים מצוינים, אבל אלה יחסית שקטים, ויש שירים רועשים שהם מצוינים גם כן
מקווה שעזרתי

ttg

New member
יורודאנס/יורופופ/יורוטראש -

מדהים מה גוגל מוצא שרק כותבים את השם שכתבו בפורום עצמו... http://www.cascadamusic.de/ היא גרמניה כפי שזה נראה, שרה באנגלית, מחומצנת באופן כבד. ובמיוחד בשבילך מריה יש מלא מידע באתר שלה :)...

מרי לי

New member
תודה רבה,

אבל זה יותר בשביל הולי אני יותר אוהבת זמרים אחרים, עם או בלי שיער 100מם

Shards

New member
תלוי מה את רוצה ללמוד

אם זה לרמות של מתחיל, יש חוברת טובה בשם "אורגנית עם כל יצירה". שימי לב- אין מדובר ב"אורגנית עם כל שיר", זה משהו אחר. ואם את מחפשת משהו ספציפי יותר, תלכי לחנויות מוסיקה ותחפשי חוברות שכתוב עליהן "אורגנית, גיטרה, חלילית ומפוחית". אה, ותתרחקי מספרי השירים של אבי ברק - אלו לא יקדמו אותך בשיט. עומרי.

dash1000

New member
ברצוני להתחיל פסנתר

מהו ההבדל בין לימוד פסנתר לאורגנית? (אני יותר רגיל לאורגנית) בנגינת אקורדים ופירוקם- האם בפסנתר זה שונה? ושאילה ספיציפית-כשמנגנים סולו על פסנתר (או אורגנית- איך מחליפים אצבעות?(כל כמה קלידים ואיזה- אם אפשר לפרט- זה חשוב לי)

למעלה