שאלות תם

יד הגשם

New member
שאלות תם

שלום לכולם, אני חדש פה, אז בבקשה לא להתנפל אם השאלות שלי טפשיות... אחרי שגמרנו עם הפתיח נמשיך לעיקר... יש לי אתר חדש (לא נתתי את הלינק פה כיוון שאינני יודע אם זה מותר על פי חוקי הפורום) ואני כמובן מעוניין לייצר הרבה תנועה לאתר וממנו. חשבתי לי, שהדרך הטובה ביותר הינה לצוד את עינם של בלוגרים ברשת ולקוות שהם יכתבו עליי. כמובן שהמציאות קשה יותר מהתאוריה, ולמרות שכמה בלוגרים כתבו עליי, הרוב מתעניינים, שולחים אימייל יפה ואומרים שהרעיון מגניב, מיוחד וכו' אבל לא כותבים מילה. הייתי שמח לשמוע מחברי הפורום מה הם הקריטריונים שלפיהם אתם קובעים אם זה משהו שכדאי לכתוב עליו? האם זה רק עניין? או אולי יש תכנים שאתם לא מעיזים לנגוע בהם? שאלה נוספת, היא האם יש אי אילו אתרים מרכזיים שבמהם בלוגרים שואבים את נושאי הכתיבה. ידוע לי שלמשל SLASH.ORG הוא מקור מצויין לכל הבלוגים העוסקים בטכנולוגיה. האם יש מקור כזה גם לאתרים שעוסקים בפרסום ושיווק? המון תודה, יד הגשם

Galadriel 3000

New member
הא?

לפי מה שאני יודעת, אנשים לא כותבים פוסטים על פוסטים של אנשים אחרים (אלא אם כן זה בלוג המלצות ואז זה לא הקטע שלי) הדרך היחידה שבלוגר "רגיל" ישים לינק לבלוג שלך לדעתי, זה אם הוא יכתוב עליך משהו שעשית ואז יכתוב את הניק שלך יחד עם לינק לבלוג שלך.

ע ל ו מ ה

New member
בלוגרים דוקא כותבים על פוסטים אחרים

למעשה, זו היתה מהות הבלוגים במקור - תחילה, פוסטים על אתרים, ואח"כ פוסטים על פוסטים לקיום דיון תוך שימוש בהפניות (trackbacks). כיום התרבו ביותר הבלוגים שהם פשוט יומנים אישיים, אבל בעולם הרחב אלה לאו דווקא הרוב. הדרך המוצעת, להפצה דרך בלוגים, היא דווקא מקובלת (בעיקר בחו"ל...), אבל צריך שקהילת הבלוגים תתפוס את הג'וק לפני שהיא תתחיל להפיץ אותו...

DaviX

New member
בכן

אני דואג לציין אנשים שלדעתי הם תורמים איכשהו או מציגים משהו חדש או מצחיק אני לא אזכיר אף אחד אם הוא לא עשה משהו שתפס את תשומת ליבי באופן מיוחד.

אישית

אני מחפש דברים מיוחדים או שנוגעים לנושאים הרלוונטיים שנמצאים על סדר היום. גם דברים שנראים לי חשובים בטח יקבלו פרסום אצלי, מידע חשוב וכו'

כתבתי כמה פוסטים על אתרים

כלומר פוסט לאתר ספציפי. כתבתי משום שזה התאים לנושא כתיבה שלי וכמו כן אהבתי את האתר עצמו ואת הפעילות שהוא מנסה לעורר. אני חושב שבעניין שאיבת נושאי כתיבה, כל בלוגר פועל אחרת.

דם דם

New member
אמממממ

אז ככה, אין לי קביעה אישית על סמך משהו שאני כותב עליו. אני "יורה מהמותן" כותב ישר בבלוג את מה שמתרוצץ לי באותו רגע בראש ומפרסם בדרך כלל עם סיום הכתיבה. כמובן אחרי עריכה ותיקון טעויות וכיו"ב. בעיקרון אני כותב הומור סאטירה ודברים כאלה ואת החומר שלי אני שואב מחי היום יום, מהתנהלות והתנהגות היום יומיים שלנו בגדול מהראש שלי, נושאים שנראים לי מתאימים גם נושאים שהם על סדר היום

למעלה