שאלות תם

שאלות תם ../images/Emo163.gif

שלום לכולכם. אני סטודנט שמחפש מחשב נייד יד שניה בטווח מחירים שנע בין 1500 ל-2000 שקל. הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות אופיס, צפיה בסדרות\סרטים וכיוצ"ב. משחקים קשה להניח שיהיו עליו, מקסימום פיפ"א. בבית יש לי מחשב נייח חזק וטוב, כך שאני לא צריך נפח גדול לאיחסון ודברים בסגנון. בסה"כ אינטרנט, סרטים ומשחק קטן פה ושם. אני לא מבין כהוא זה במחשבים ניידים וכאן נכנס התפקיד שלכם. רציתי לבקש המלצות וגם מעט תשובות לשאלות הרבות שיש לי... 1) למה יש בעיקר לשים לב (זכרון, מעבד, לוח אם, כרטיס מסך..)? מה חשוב לבדוק? אפשר בכלל להשיג משהו שישרת אותי במחירים מסוג זה? כמה זמן סוללה אמורה להחזיק? 2) יש המלצות פרטניות לגבי מחשבים בסדר גודל הזה? סוגים, חברות, מפרטים... 3) כל הערה והארה שיש לכם לתת לי תתקבל בשמחה. תודה מראש, הדלאי.

kobi 23

New member
תרוץ מהר לבאג

או אופיס דיפו , הם מוכרים מחשב חדש מהקופסה ב2500-2600 ש"ח. בעצם בבאג , אני חושב שכבר אתמול נגמר המבצע ,אבל בכל מקרה שווה לבדוק. 1)הדבר היחדי שיהיה משמעותי לך הינו זמן הסוללה ,כל השאר לא רלוונטים ,לגבי פיפא עדיף שתוותר עליו.למרות שהוא לא עד כדי כך כבד. 2)במחירים הללו ,ני חושב שאין הרבה הבדל משום שלא תמצא מחשב שהוא לא יד שניה או מתצוגה (למעט המבצע שהוזכר לעיל). מחשבים יותר אמינים הם THINKPAD (מסדרות ישנות ומשומשות מן הסתם) ואולי גם לטיטיוד של דל 3)בהצלחה !!!

מה דעתך על...

IBM ThinkPad T42. מעבד Pentium M 1.7 GHz, זיכרון 512MB, דיסק 40GB, מסך 14.1" רזולוציה גבוהה 1400x1050, WiFi מובנה, Gigabit LAN, מטען +2 סוללות. 2000 שקל

kobi 23

New member
אממם

לכאורה נראה מחשב מעולה , אך לגבי המחיר אני חייב להודות שאני לא יודע. צריך גם לשים לב לעניין הסוללות ,כמה הן תקינות ואם הן שוות משהו כי סוללות הו מוצר מאוד יקר. לפחות 600 ש"ח כל אחת מהן (חדשה)

למעלה