שאלות שמחכות לתשובה

נועם@בת

New member
../images/Emo35.gif

babywishing

New member
../images/Emo124.gifשאלה על התחלת טיפול מאוחר

היום הייתי אצל הרופא, בעקבות הביקור המבורך של המכשפה כדי להתחיל פרוטוקול. אז עשינו אולטראסאונד והציסטה המ@#*#*&, עדיין שם, קטנה, אבל עדיין הרופא לא ממש הבין למה היא לא נעלמה. אז הוא החליט שבגלל שהמחזור שלי (בלי הורמונים) לא ממש סדיר, שנתחיל את הזריקות ביום ה-9 למחזור. אחרי שביום ה-9 אני אעשה בדיקת דם ואולטראסאונד. הוא אמר שניתן לגוף להתחיל לעבוד ואז נעזור לו עם 1/2 אמפולה הפעם. מישהי פעם קיבלה פרוטוקול כזה
הכי חשוב מישהי פעם הצליחה עם פרוטוקול כזה
נ.ב. כשאמרתי לו שהבנתי שהיום האחרון להורמונים הוא היום ה-5 למחזור, הוא אמר שזה במקרים של מחזור סדיר כל 28 יום. מתפללת שזה יצליח ולא נפסיד את הביוץ בגלל זה

נועם@בת

New member
היום החמישי במחזור של 28 יום

הוא היום שבו אפשר לתפוס את הזקיקים ולשכנע את רובן לצמוח. אבל מי שביום החמישי ההורמונים שלה עדיין נחים על הקרשים יכולה לחכות עוד קצת. אם בדיקת הדם תראה שרמת ההורמונים היא כמו של תחילת מחזור, אין מניעה להתחיל. בהצלחה ותמוגר הציסטה לאלתר נועם ~שהולכת לפתוח לרגע את הפיינטשופ שלה~

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה. אם קרה לך נס אחד, אולי יקרה עוד אחד, הרי סיפור מדהים כזה לא קורה לכל אחת. לא ידוע לי על טיפול שיכול לעזור במקרה של מנופאוזה מוקדמת פרט לתרומת ביציות. בהצלחה נועם

למעלה