שאלות של newbie...
טוב, אני די חדש בעניין הזה של בניית משחקים, ועלו לי שתי שאלות (שלא מצאתי עליהן תשובה כשעשיתי Search בפורום, כמובן) על שיפור מהירות המשחק: א. אני כותב מC#, שברור שבהיותה Managed איטית יותר מC++. ידוע לי שאת רוב (אולי בעצם כל?) המשחקים כותבים בC++, אולם, בהנחה שבינתיים אני מאמן יותר את הכישורים התכנותיים שלי ופחות מנסה ליצור את היורש של Halo(לבינתיים אני עובד על משחק סטייל StarControl
) ואני לא עושה שימוש בתלת מימד לבינתיים, אם הקוד עובד לאט מדי(על מחשב די חזק), האם זה בגלל שהקוד כתוב לא נכון, או שיכול להיות שC# לא מצליחה לעמוד במשימה של ציור שתי חלליות על רקע שמיים זרועי כוכבים?
ב. עד כמה להיות object oriented? כלומר, נורא מזמין, לדוגמא, ליצור base class של חללית עם פונציות וירטואליות לMove() וSHoot() וכו' ולגזור ממנה חלליות עם סוגי יריות שונים והתנהגות מרחבית שונה(עם אינרציה, בלי אינרציה) אבל כידוע לכל פונקציה וירטואלית יש תקורה בגלל הV-Table, לכן- איך אני יודע באיזה איזור בין oop לAssemmbly אני אמור להיות?
טוב, אני די חדש בעניין הזה של בניית משחקים, ועלו לי שתי שאלות (שלא מצאתי עליהן תשובה כשעשיתי Search בפורום, כמובן) על שיפור מהירות המשחק: א. אני כותב מC#, שברור שבהיותה Managed איטית יותר מC++. ידוע לי שאת רוב (אולי בעצם כל?) המשחקים כותבים בC++, אולם, בהנחה שבינתיים אני מאמן יותר את הכישורים התכנותיים שלי ופחות מנסה ליצור את היורש של Halo(לבינתיים אני עובד על משחק סטייל StarControl