שאלות של 'צעיר'

שאלות של 'צעיר'

האנדרואיד שלי שבק חיים לאחרונה,ואני מתלבט אם להחליף לאנרואיד מסוג אחר או לעבור לאייפון.
אשמח אם תוכלו לענות על השאלות הבאות על מנת לעזור לי להגיע להחלטה:
1- האם בעת ההרשמה הראשונית(כשמדליקים את המכשיר לראשונה) של אייפון 5S יש צורך לתת טביעת אצבע בסורק?
האם השימוש בפונקציית מזהה טביעת האצבע הוא אופציונלי לחלוטין?

2- ברשותי אייפאד עם מספר אפליקציות ומשחקים שנרכשו בכסף.האם על מנת שאוכל להשתמש בהן גם באייפון עלי לתת את אותו המשתמש של האייפאד?במידה וכך הדבר,האם זה אומר שכל האפליקציות (גם אלו שאין ברצוני להעביר לטלפון)יעברו אוטומטית למכשיר הטלפון ושבכל פעם שאחבר את אחד המכשירים לאייטיונז יהיה עלי לסנכן מחדש ולבצע מחיקות\שינויים?
האם יש דרך להשתמש באפליקציות שיש לי באייפאד גם באייפון במידה ולא יהיה להן אותו שם משתמש,נניח ע"י הצגת אותו כרטיס אשראי?

תודה מראש לכל מי שמוכן לפנות זמן ולענות.

amitp

New member
תשובות

1. אין כל חובה להשתמש בקורא טביעת האצבע או לסרוק טביעה כאמור.
2. על מנת להשתמש באותן התוכנות אכן תצטרך להשתמש באותו שם משתמש על האייפון (אפשרות אחרת היא להשתמש באותו שם המשתמש על מנת להתקין אותן על האייפון ולאחר מכן להחליף, אולם תצטרך לחזור לשם המשתמש של האייפד בכל פעם שתרצה לעדכן את התוכנות). זה בהחלט לא אומר ש_כל_ התוכנות מהאייפד יעברו לאייפון והאייטיונז עדיין יתייחס לכל מכשיר כמכשיר נפרד.
מה שחשוב שתשים לב אליו הוא שיכול להיות שלאפליקציות שקנית לאייפד יש גירסה _שונה_ לאייפון. במקרים כאלו גירסת התוכנה שקנית לאייפד לא תרוץ על אייפון.

AYELET1

New member
לגבי סעיף 2- חלק מהתוכנות עם גרסה שונה

לאייפד ולאייפון,ף דווקא כן עובדות על 2 המכשירים. כלומר מספיקה קניה יחידה ולכל מכשיר תותקן הגרסה המתאימה לו.
דוגמנה ליישום כזה זה Pocket informant.

אני משתמשת באותו חשבון גם לאייפד וגם לאייפון. לא מוצתאת שום סיבה לפתוח חשבונות שונים.
כמו שכתבת, כל היישומים למכשיר אחד מותקנים גם על השני. בוחרת מה להתקין על איזה מכשיר

amitp

New member
אם קניתי, למשל, OFFICE2HD

(או איך שלא קוראים לה...
), אני מקבל גם רישיון לגירסת האייפון?

כן.

אם אתה משתמש באותו חשבון (אפל אי.די.) לאייפון ולאייפד - כל יישום שתקנה זמין לשני המכשירים.

amitp

New member
זה לא אותו הדבר

את זה אני יודע וכתבתי, אבל שים לב שOFFICE2HD _לא_ זמינה לאייפון כלל - היא פועלת על אייפד בלבד. לאייפון יש סתם OFFICE2 או משהו בסגנון. האם אני אקבל רשיון גם לתוכנה _הזו_ (שהיא תוכנה _שונה_ מOFFICE2HD - אבל מאותו בית תוכנה - כלומר, זאת הגירסה שלהם לOFFICE2D לאייפון, אולם השם והיסטוריית העידכונים שונה לחלוטין).

תודה על ההבהרה - הצדק עימך

אם זה לא אותו מוצר - לא תוכל לקבלו למכשיר אחר.
בנתיים בדקתי אצלי. יש לי את שתי התכונות (אחת לאייפון ואחת לאייפד). קודם לאייפון ואח"כ לאייפד ושלמתי על כל אחת בנפרד.

למעלה