שאלות של מתחיל

שאלות של מתחיל

שלום לכם ביום ראשון הקרוב אקבל במסגרת חשכ'ל לעובדי מדינה טלפון LG THUNDER (Optimus1) עם מערכת הפעלה אנדרואיד 2.2 לרגל המאורע יש לי כמה שאלות: האם הורדה מאדרואיד מרקט של תכנים בחינם מצריך רישום מוקדם עם הזנת כרטיס אשראי כמו באייפון? האם ניתן להתקין תוכנת SKP? האם ניתן להתקין אפליקצית HOT VOD? איזה אפליקציות חנימיות מומלצות על ידיכם? אנחנו זכאים לחבילת גלישה של 500 מגה בחודש . מה המשמעות של זה? במידה ואני לא מוריד תכנים, אלא רק גולש , כמה שעות ביום אוכל לגלוש בערך? תודה לעונים.

binon

New member
תשובות חלקיות

1. מצריך חשבון gmail שאיתו אתה נרשם, אין צורך בפרטי כרטיס אשראי אלא אם אתה רוצה לקנות תוכנה שעולה כסף. 2. אם הכוונה ל skype אפשר להוריד אותה חינם מהמרקט - בשלב הזה אין תמיכה בשיחות וידאו באנדרואיד. רק אודיו 3. לא יודע - תעבור לyes - עדיף
4. תלוי מה אתה צריך. יש מאות אלפי אפליקציות חינמיות 5. 500 מגה נראה לי מספיק ואם יש לך אפשרות להתחבר ל wifi בכלל נראה לי מעל ומעבר. אבל שוב, תלוי איפה אתה גולש. אם אתה רואה סרטים ביו טיוב אתה תגמור את החבילה אם מדובר בגלישה סטנדרטית בלי יותר מידי הורדות וסרטים לא צריכה להיות בעיה

תודה על התשובות.

בגלל שיש לי WIFI גם בבית וגם בעבודה, אני אצטרך מקסימום שעתיים ביום (בין הבית לעבודה) או לפעמים כשאני לא בבית ולא בעבודה, להסתמך על הגלישה של ה 500 מגה. אז לדבריך זה נראה די והותר. ושוב תודה על התשובות.

binon

New member
התראה על חבילת גלישה

חברות הסלולר חייבות לתת לך התראה כאשר אתה מגיע ל 70% מהחבילה. אתה יכול לוודא איתם שאכן זה כך. חוץ מזה יש אפליקציה בשם watchdog אם אני לא טועה שמודדת את נפח הגלישה ונותנת לך התראה. תתחיל עם החצי מגה ותמיד אתה יכול לשנות אם צריך.

למעלה