שאלות של מתחיל

שאלות של מתחיל

1. mike00 כתב באחת ההודעות הקודמות: "המתחילים מסיימים קודם את הקווסט הטיפשי וזה הופך אותך לפארמים". מכיוון שאני לא רוצה להפוך לפארם
יש דרך לקבל את ה-35 זהב וכל הבונוסים בדרך בלי לעשות את הקווסט ? 2. מתי כדאי להתחיל לבנות גיבור ? האם להכין אותו כבר להתחלת הפשיטות או להשקיע קודם בצבא סביר (מה זה סביר) ורק אז להוסיף גיבור ? תודה ושנה טובה לכולם

InterCept

New member
אנסה לעזור,

הקווסט זה לא דבר חובה, זה בא במטרה ללמד שחקנים חדשים את המשחק ככה שאם אתה חדש כמו שאתה נשמע לי אני מציע לך לסיים אותו. אתה יכול לקנות זהב בכסף אמיתי [Paypal וכו'], ואתה יכול גם להרוויח זהב לפי כמות האנשים שנכנסים ללינק שלך. הכל מפורט ב Travian Plus. הזהב בא במטרה לקדם אותך מהר יותר משחקנים אחרים, אבל אם אתה לא בקיא בחוקים ובמשחק זה לא יעזור לך הרבה. בנוגע לגיבור אני חושב שכדאי להוציא גיבור שהוא פרש כבד, ככה שאתה צריך קודם שתהיה לך האפשרות להוציא פרש כבד. ומתי שיש לך אחוזת גיבור כדי לכבוש אואזיס. והכי חשוב שיהיה לך קודם צבא, כדי שתוכל לצבור איתו כמה שיותר נקודות.

הבהרה אני מדבר על הזהב בסיום הקווסט

ראשית תודה על התשובה. אבל אני שהקווסט מטרתו ללמד (למרות שהוא לא מלמד את הדברים החשובים , כמו איך להלחם) אבל אחד היתרונות בהשלמתו הוא ה-35 זהב שמקבלים (ועוד כל המשאבים בדרך). אני יודע שאפשר לקנות בכסף או להפנות אנשים - אך עדיף לקבל ב"חינם", לא ? ולכן השאלה שלי היא אם אפשר לקבל את ה-35 זהב של הקווסט בדרך אחרת. ועוד שאלה: איך גדלה אוכלוסיה ? חשבתי בהתחלה שכל לוחם וכל חוטב שווים אחד, אך זה נראה לי שהחישוב יותר מורכב.

InterCept

New member
../images/Emo26.gif

בכל מבנה / שדה שאתה מפתח כתוב לך - "Costs to upgrade to level..." ומתחת כתוב לך את המשאבים שזה עולה, את הזמן, והתמונה הזאת של החיטה עם X אדום עליה, המספר שליד אומר לך בכמה אוכלוסיה הכפר שלך יגדל על הפיתוח הנ"ל.

למעלה