שאלות של מתחיל על iPAQו

• פותח הנושא Y me
  • פורסם בתאריך

Y me

New member
שאלות של מתחיל על iPAQו

שלום לכולם ! זו ההודעה הראשונה שלי בפורם הזה, אבא שלי פינק את עצמו וקנה מכשיר iPAQ של COMPAQ שישרת אותו בעבודה וכמובן שהוא פנה עלי כדאי לעזור לו להשתלט על המפלצת הקטנה הבעיה היא שכמה שאני מבין במחשבים ובמכשירים דיגיטליים, זו הפעם הראשונה שאני נתקל ב-pocket PC, שפועל אומנם בצורה דומה ל PC רגיל אבל יש כמה נקודות שונות (שבהן מתרכזות הבעיות) אז הנה כמה שאלות שאני מקווה שהמשכילים ביניכם יצליחו לעזור לי לפתור: - מערכת ההפעלה של המכשיר (microsoft mobile) היא באנגלית ובגלל זה הקבצים שכתובים בעברית מוצגים הפוך וגם אין אפשרות של כתיבה אותיות בעברית אלא רק בעזרת מקלדת (אי אפשר "לצייר" אותיות כך שהמכשיר יפרש את הצייורים לאותיות). אין עדכון או מערכת הפעלה בעברית ? - לפעמים המכשיר מסרב למחוק קבצים שהכנסתי דרך המחשב - אני לא מצליח להיכנס לאינטרנט דרך חיבור למחשב שמחובר לאינטרנט אפשר גם אחרת ? ואיזה אתרים בכלל יש ל pocket PC ? -אני יודע שזה בעיה קטנה ושולית ... אבל זה ממש מרגיז אותי... ה windows media player כול הזמן יוצר playlist חדשים בלי לשאול אותי ! -לפי הוראות ה-CD שבא עם המכשיר הורדתי התקנה של Connection Wizard אבל המחשב שלי נתקע תמיד בסוף ההתקנה, מה זו התוכנה הזו והאם היא הכרחית ? כי אני לא חושב שהיא תצליח לחיות בדו קיום עם המחשב שלי... זהו בינתיים.... עוד לא הספקתי להתקין את התוכנות שקיבלתי ב CD, ואני בטוח שיהיו לי עוד הרבה שאלות, כול עצה תתקבל בברכה גם עם היא לא קשורה לשאלות ששאלתי, תודה רבה על ההקשבה.

castroman

New member
קודם כל welcome to the club!

אז ככה.... בקשר לעברית אפשר רק לכתוב, אין מערכת הפעלה בעברית... אתרים - כרגע לא ניתן לראות עברית תיקנית כאשר גולשים במכשיר -> רואים את העברית הפוכה... יש מספר אתרים כמו www.pocketpc.com שהוא אתר הבית של מיקרוסופט בעניני pocket pc. בקשר ך playlist של media player אין מה לעשות... הנה כמה אתרים מומלצים: www.pocketpcworld.co.il www.palmi.co.il www.pockdt.co.il http://pocketpcfreak.tripod.com אלו בעברית... ובאנגלית: www.pocketpcthoughts.com www.pocketpcwriter.net www.pocketgear.com אתר הורדות שבוא אפשר למצוא כל תוכנה או משחק למכשיר... בקשר לשאר השאלות אני לא יודע לענות לך...

למעלה