שאלות של מתחילים...

micpri

New member
שאלות של מתחילים...

שואלת עבור גיסתי המדהימה שמתלבטת אם להתנתח. איך מתחילים? היא בכללית, אז התהליך שונה מעט מזה שאני עברתי במכבי. א. היא צריכה ללכת קודם לרופא משפחה או קודם לכירורג כדי לקבל את רשימת הבדיקות? ב. מישהו יודע על מנתח מומלץ בהלל יפה בחדרה(זוכרת במעורפל שיש שם מישהי שמנתחת שרוול ושמעתי אנשים שיצאו ממנה מרוצים - אבל לא זוכרת את שמה)? ג. מנתחים מומלצים אחרים באזור חיפה? ד. מהו זמן ההמתנה היום בהלל יפה או לחילופין בבתי חולים בחיפה? ההתמקדות על חיפה היא כי באזור המרכז אני יודעת מה להליץ, ולצערי גם יודעת כמה זמן המתנה. עדיין חיה באשלייה (של שוטים????) שבחיפה או בחדרה הטורים מתקדמים מהר יותר... לא יודעת אם זה חשוב בכלל לעניין, אבל היא מתכוונת לעשות שרוול. תודה!

שמחה37

New member
בהלל יפה יש את ד"ר סקרן

אני שמעתי עליו רק טוב, הוא מנתח גם במלב"י. בצפון יש לך את ד"ר מטר, ד"ר י, ד"ר חזן. יכולה להגיד לך שבבית חולים בני ציון יש גם את ד"ר דין שמלווה אחרי והוא רופא מקסים. לא כ"כ מכירה את הפרוצדורה בכללית, אבל יודעת שכשיש מושלםאפשר לעשות את זה גם בחצי פרטי וזה לוקח פחות זמן. את כמובן מוזמנת לקשר אותה איתי לשמוע הרצאה על החיים אחרי
בהצלחה שמחה

vo5

New member
התהליך בכללית תשובות

בכללית יחסית התהליך פשוט א. אין צורך ללכת לרופא משפחה להזמין תור להרצאה בבית החולים ולבקש מהפקידה בקופה טופס 17 ל רופא כירורג בבת החולים. ב. לא מכיר ג. לא מכיר בהצלחה

הכללית

New member
שלום micpri

אשמח להפנות אותך לנציג/ת כללית מושלם להמשך ברור הנושא. אנא חייגי לטלפון 2700* ונציג של הכללית ינסה להעניק לך את כל המידע הרלוונטי. רק בריאות, קרן, נציגת כללית

למעלה