שאלות של מתחילים...

מצב
הנושא נעול.

twoyears

New member
שאלות של מתחילים...

שאלות של מתחילים...
האם מישהו ביקר וטיפל לאחרונה בפדיוס, במידה וכן נשמח לשמוע רשמים.... כמו כו היינו רוצים לדעת האם ניתן להחזיר משם מוקפאים ובמידה והדבר אפשרי היכן מאכסנים אותם? ואחרונה חביבה- האם מישהי קיבלה החזר כספי מקופ"ח מאוחדת? או ממכבי כאשר הבעל הוא החבר בקופה?

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

שאלות של מתחילים...
האם מישהו ביקר וטיפל לאחרונה בפדיוס, במידה וכן נשמח לשמוע רשמים.... כמו כו היינו רוצים לדעת האם ניתן להחזיר משם מוקפאים ובמידה והדבר אפשרי היכן מאכסנים אותם? ואחרונה חביבה- האם מישהי קיבלה החזר כספי מקופ"ח מאוחדת? או ממכבי כאשר הבעל הוא החבר בקופה?
ברוכה הבאה!

ברוכה הבאה לשהות קצרה! על אגדת פדיוס כתוב אפילו בשני העמודים האחרונים. את מוזמנת לדפדף לאחור בהודעות הקודמות או לערוך "חיפוש מתקדם" למילת מפתח כמו "פדיוס" או "החזר". יש גם מאמר שלם על פדיוס ב"שאלות הנפוצות" נשמח לענות על שאלות ספציפיות. בהצלחה כבר אמרתי?!

צביטניק

New member
החזר ממכבי /בעל

שאלות של מתחילים...
החזר ממכבי /בעל
ראשית ברוכה הבאה , לגבי פדיוס אנני יכולה להשיב לגבי הקופה , אני בכללית שלא מחזירה שום החזר ,על תרומה בחול ובגללשבמכבי מחזירים , ובעלי במכבי בררתי במוקד שלהם והם ענו לי שאין אף החזר , אפילו לא על מיקרומניפולציה שקשורה באיכות הזרע , כי בענייני פריון הולכים בעקבות האשה.אשמח אם תבררי ואולי ניצור לחץ.מעניין מה יענו לך

0101010

New member
החזר כספי

החזר ממכבי /בעל
ראשית ברוכה הבאה , לגבי פדיוס אנני יכולה להשיב לגבי הקופה , אני בכללית שלא מחזירה שום החזר ,על תרומה בחול ובגללשבמכבי מחזירים , ובעלי במכבי בררתי במוקד שלהם והם ענו לי שאין אף החזר , אפילו לא על מיקרומניפולציה שקשורה באיכות הזרע , כי בענייני פריון הולכים בעקבות האשה.אשמח אם תבררי ואולי ניצור לחץ.מעניין מה יענו לך
החזר כספי
שאלה זהה למי שיכול להשיב לי הייתי מעונינת לדעת האים קופח מכבי נותן החזרים לטיפול פוריות בבית החולים יש לציין שאני בת 44 היו לי קשיים בלקבל טופס 17 אודה לכל משיתן לי מענה תודה מראש ליאת

צביטניק

New member
החזר

החזר כספי
שאלה זהה למי שיכול להשיב לי הייתי מעונינת לדעת האים קופח מכבי נותן החזרים לטיפול פוריות בבית החולים יש לציין שאני בת 44 היו לי קשיים בלקבל טופס 17 אודה לכל משיתן לי מענה תודה מראש ליאת
החזר
טיפולי פוריות רגילים , ניתנים עד גיל 45 , אבל טופס 17 , כל הקופות , על פי חוק של משרד הבריאות ניתן רק באזור שלך , אני מאזור המרכז ובכדי לקבל טופס 17 להדסה , הרופא משפחה שלי התקשר לרופאה המחוזית (נשים) וביקש והיא אישרה חד פעמי ואח"כ קיבלתי לעוד פעם. היא אישרה זאת כי ידעה שהיתר עובר לפרטי כי זה תרומת ביצית. תבדקי שוב.

אני חברה בכללית וקיבלתי החזר על

החזר כספי
אני חברה בכללית וקיבלתי החזר על
טיפולי פוריות כשהתחלתי בהזרעה וגם עכשיו בטיפולי IVF

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

שאלות של מתחילים...
ברוכה הבאה
ו

אנחנו טופלנו בפדיוס מזמן... (התוצאות
בבית עם המטפלת...
)- כך שהמידע שלי כבר ממש "פאסה" לגבי החזרים- אני בכללית והאיש במאוחדת, וההחזרים (או העדרם- במקרה של כללית) הם לפי האישה. מה שכן, אתם בהחלט יכולים להגיש חלק מהביקורים הפרטיים אצל הרופא המכין גם לקופ"ח של האיש (כמובן- שצריך להיות רשום על שמו. במאוחדת יש להם גם כלל טיפשי שכדי להיות שכאים להחזר עבור רופא פרטי, חייבם ללכת קודם לרופא מומחה של הקופה, אז הוא הלך רק לצורך הפרוטוקול לרופא מומחה פוריות במאוחדת
)

מצב
הנושא נעול.
למעלה