שאלות של מתחילים....

מצב
הנושא נעול.

קיטקוט

New member
שאלות של מתחילים....

שאלות של מתחילים....
אנחנו עוד בשלב ההתלבטות איזה מסלול ועם איזה רופא אנחנו עושים תינוק
בנתיים יש לי כמה שאלות: 1. האם צריך לקבל מראש אישורים מקופ"ח כללית לפני תרומת ביצית? אפילו שזה פרטי?, כי לפי מה שאני קוראת פה אז לפעמים ההחזרה על חשבון הקופה, 2מה צריך להכין מבחינה ביוקרטית לפני התהליך? האם יש דברים שלוקח זמן לקבל אישור? 3.מה עם בדיקות גנטיות כמה זמן לוקח עד שמקבלים תשובות? בעלי עשה כבר כמה בדיקות - TZ , גושה, ועוד איזו קללה משהו מישפחתית, לא זוכרת את השם,לפני שלוש שנים אני עשיתי את הרוב, אבל לפני שנה בערך פתאום הוסיפו עוד בדיקות שלא היו כלולות בסל של הכללית - אז בעלי במכבי -שלחתי אותו שידקר קצת...! אז אילו עוד בדיקות הוא צריך לעשות?

שיר5520

New member
תשובות של ותיקים..

שאלות של מתחילים....
אנחנו עוד בשלב ההתלבטות איזה מסלול ועם איזה רופא אנחנו עושים תינוק
בנתיים יש לי כמה שאלות: 1. האם צריך לקבל מראש אישורים מקופ"ח כללית לפני תרומת ביצית? אפילו שזה פרטי?, כי לפי מה שאני קוראת פה אז לפעמים ההחזרה על חשבון הקופה, 2מה צריך להכין מבחינה ביוקרטית לפני התהליך? האם יש דברים שלוקח זמן לקבל אישור? 3.מה עם בדיקות גנטיות כמה זמן לוקח עד שמקבלים תשובות? בעלי עשה כבר כמה בדיקות - TZ , גושה, ועוד איזו קללה משהו מישפחתית, לא זוכרת את השם,לפני שלוש שנים אני עשיתי את הרוב, אבל לפני שנה בערך פתאום הוסיפו עוד בדיקות שלא היו כלולות בסל של הכללית - אז בעלי במכבי -שלחתי אותו שידקר קצת...! אז אילו עוד בדיקות הוא צריך לעשות?
תשובות של ותיקים..
1. צריך אישורים מהקופה כדי לנסות לקבל החזרים. אני עשיתי את זה כבר אחרי שהיו לי קבלות להגיש אחרי הטיפול. אמנם הכול פרטי, אבל עדיין יש קצת החזרים וצריך לדאוג לקבלם. במיוחד כשמדובר בהחזרת קפואים בארץ ששם יש החזרים יותר גדולים. 2. לא זוכרת. צריך לשאול בקופה. 3. אני לא שמעתי על עוד בדיקות לבעל,רק לתורמת. צריך להתייעץ עם מכון גנטי. אני התקשרתי למכון כזה ואמרו לי בטלפון בדיוק אילו בדיקות צריך לעשות. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה