שאלות של מתחילה

ליעד 04

New member
שאלות של מתחילה

אני חובבת פאזלים מתחילה ויש לי כמה שאלות 1. איפה יש לקנות פאזלים שווים באינטרנט ו/או בחנויות 2. האם להתחיל עם פאזל של 500 חלקים זה הגיוני . 3. האם השטיחון שיש באתר פאזלס לרכישה הוא באמת שווה .

danidino

New member
דעה של מתחיל

1.אני מעדיף לקנות באינטרנט בגלל שיקולי מחיר ומבחר אתר טוב שמתפרסם גם בפורום הזה זה WWW.PUZZLES.CO.IL 2.מספר החלקים תלוי במטרה שלך למשל הפאזל הראשון שלי היה 2000 חלקים וזה לא היווה בעיה הפאזל הבא יהיה 1000 חלקים בגלל שהוא מצא חן בעיניי. בעיקרון לפי דעתי הקושי של הפאזל לא תלוי במספר החלקים שלו כמו שהוא תלוי בתמונה עצמה אם היא מורכבת או לא כלומר חלק גדול מאותו צבע יקשה עליך יותר. 3.אם אין לך מקום לשמור את הפאזל לא מגולגל אז כמובן הוא שווה ויש כאן בפורום מאמר איך להכין אחד בהרבה יותר זול מאשר באתר

arielle2

New member
תשובות

2. כן 3. לא יודעת, לא מרכיבה על שטיחון, אני מעדיפה על שולחן. לא נראה לי שכדאי לך לקנות שטיחון או להרכיב אחד בנסיון הפאזל הראשון שלך. 1. יש רק אתר אינטרנט אחד שכולו פאזלים בארץ. שמטעמי פרסום אסור להזכיר את שמו. ניתן למצוא מבחר מועט ביותר באתרי חנויות צעצועים, או באתרי רשתות ידועות. בתור מתחילה לא ממליצה לך לחפש פאזל בחו"ל, תקפצי לאחת מהרשתות או לחנות הפאזלים בדיזנגוף סנטר ותבחרי משהו שנראה לך שתאהבי לעשות ולא מומלץ משהו שצבע אחד שולט בו. והכי חשוב תיהני.

מממאיה35

New member
לא מדויק לגבי תשובה 1

יש עוד אתר שאני קניתי ממנו פאזל לא מזמן, השרות היה מעולה, שלחו את הפאזל בדואר רשום תוך יומיים, העלות חולקה לי ל 3 תשלומים בלי ריבית, והפאזל - מהמם. כתבתי על החברה הזו פה.

arielle2

New member
האתר שאת מתייחסת אליו אינו

מתמחה רק בפאזלים, הוא מתעסק בתמונות בפוסטרים בליטוגרפיות וגם מבחר של פאזלים. הצצתי בו בזמנו ואכן נראה טוב. לא התייחסתי לנושא שרות לגבי אף אחד מהחברות. הבעתי את דעתי וזה עדיין מותר לי. האתר ה י ח י ד בארץ נכון לעכשיו שמתמחה ר ק בפאזלים ומודלים הינו אתר הפאזלים הישראלי שיש לו קישור בפורום. אני מבינה שאת פשוט רוצה להמשיך להתנצח איתי אפילו שאני החלטתי להמשיך הלאה בבקשה. דעי לך שקיבלתי כמה הודעות אישיות שתומכות בי ובדעותיי.. אותם אנשים רק לא רוצים להיכנס לבא לגן הזה ואני מבינה אותם. שיהייה לך ערב טוב !!!

arielle2

New member
תיקון והתנצלות

אם רק רצית לומר שיש עוד אתר עם מבחר לא רע ואני עניתי לך בצורה נמהרת אז קבלי את התנצלותי, יש להם דברים יפים ואולי אקנה מהם משהו. לילה טוב וסליחה זה היה יום ארוך בשבילי... ומנפלאות איביי, שבוע שעבר מכרתי באיביי לקונה מהונג קונג את שלושת הפחיות קוקה קולה הישנות הללו ב- $58.5

מממאיה35

New member
באמת לא הבנתי

על מה התנפלת עלי, בכלל לא התיחסתי אליך או אל התגובה שלך, בכלל לא היתה לי כוונה להתנצח איתך, רק לתקן שזה לא האתר היחיד שמוכר פאזלים בארץ, גם אם הוא לא מתמחה רק בפאזלים. התנצלותך מתקבלת, לילה טוב, מקווה שנתעורר כולנו לבוקר עם פורום רגוע יותר

למעלה