שאלות של מתחילה

wish you well

New member
שאלות של מתחילה

היי... כתבתי כאן כבר כמה פעמים ועזרתם לי לא מעט, אז חשבתי לפנות שוב :) אני בת 23, עם רקע של תקיפה מינית בצעירותי וכל הבעיות הנלוות לכך, כלומר היסגרות והתרחקות מהמין הגברי, חוסר ביטחון בגופי וכמובן חוסר ניסיון מיני. לאחרונה הכרתי בחור מדהים שעוזר לי להתגבר על הרבה מאוד מהבעיות הללו, ואנחנו מתחילים ורוצים להתקדם בסקס. יש לי מספר שאלות: 1. נדמה כאילו הפעם הראשונה לוקחת יותר מדי פעמים, בכל פעם הוא מתחיל ומאוד כואב לי ואנחנו עוצרים. האם זה נורמלי? מה אפשר לעשות בשביל להפחית את הכאב? 2. לגבי גלולות - אני לוקחת גלולות מסוג יסמין, ונכון לעכשיו כל הנסיונות שלנו נעשים עם קונדום ליתר ביטחון עד שיגיעו תוצאות בדיקת איידס. כשיגיעו התוצאות נרצה לוותר עליו, ולכן אני שואלת על גלולות - אני לוקחת את הגלולות ובדרך כלל כשאני עושה את ההפסקה לשבוע המחזור מופיע לי רק לקראת סוף ההפסקה ולא ביום שבו אני מפסיקה, כך שיש חפיפה די ארוכה בין המחזור שלי לנטילת החפיסה הבאה. האם בימים שאני לא נוטלת גלולות (בגלל ההפסקה הנחוצה) וגם לא במחזור - אני מוגנת מפני היריון? זהו לבינתיים, תודה רבה! וויש.

sharpantie

New member
לדעתי הבלתי מוסמכת

התשובה חיובית, את אכן מוגנת. אם ההפסקה נעשית לפי ההוראות שבעלון המצורף. ליתר בטחון כדאי לשאול גם בפורום רפואת נשים. בעניין הכאבים, אם זה נמשך ומפריע להנאה ולמימוש מלא של היחסים, מומלץ מאוד לפנות לבדיקה אצל גניקולוגית רצוי אחת המתמצאת בסקסולוגיה.

מזל טוב!

יקירה, אלו חדשות נהדרות, העובדה שאת בקשר ומצאת גבר שאת סומכת עליו ונותנת בו אמון, זה פשוט נפלא. כל הכבוד. אני מאושרת ושמחה בשמחתך. לגבי שאלותייך. ראשית, הפעם הראשונה באמת יכולה לקחת כמה פעמים. אני מציעה לך להשתמש בהרבה טכניקות של הרפייה, לנשום, להרפות את השרירים, להנחות אותו לחדור לאט לאט. והכי חשוב אם כואב לנוח ולהמשיך לנסות. אנחנו לא רוצים ליצור התנייה בין כאב ליחסי מין אנחנו לא רוצים שתתכווצי לפני שהוא חודר אנחנו רוצים שתהיה לך את היכולת לשכב על הגב, לנשום עמוק, להרגיש שאת רוצה אותו בתוך, שאת שמחה שהוא שם, שאת מגורה ומאוהבת ומרגישה נפלאה, ואז לאט לאט זה יצליח. אם את רוצה שזה לא הולך בטבעיות ובקלילות, תפני למרפאה לטפול מיני......חבל להזניח. בכל מקרה, חומר סיכה יעזור גם, מסג' לפני כן, יעזור גם, מרגיע את הגוף, או אמבטיה מרגיעה, מה שעושה לך טוב, רק שירגיע לפני כן. לגבי הגלולות, לוקח כמה ימים עד שההשפעה ההורמונלית יורדת ואז את מקבלת מחזור. אין בעיה עם החפיפה

wish you well

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

כן, גם אני שמחה ומאושרת על שמצאתי גבר נפלא כמו החבר שלי שעוזר לי מאוד להתגבר על הרבה מהמחסומים שסחבתי במשך שנים. תודה על העצות לגבי ההרפיה, אשתדל מאוד לעשות את זה. תודה, נרגעתי לגבי שבוע ההפסקה מהגלולות, זה פשוט קצת מבלבל...
. תודה רבה על העצות ובעיקר על המילים החמות והפרגון, לי.

מזדהה לגמרי...

גם לי היו כמה פעמים ראשונות כואבות, ואין לי מושג מה המצב מאז מאחר שאנחנו בסוג של הפסקה (מסיבות שאינן קשורות לעניין ולא תלויות בי). אבל ככל שאני שומעת יותר אני מבינה עד כמה זה נפוץ... לגבי גלולות - גם אני חשבתי שהדימום מתחיל מיד עם ההפסקה (ואפילו ניסיתי לתזמן אותה בהתאמה...) אבל גיליתי שהוא מתחיל אצלי בערך 4 ימים מהגלולה האחרונה (כלומר, אם אני לוקחת את האחרונה בחמישי בלילה, אז הסימנים הראשונים מתחילים בשני בערב, ובשלישי בבוקר זה כבר ממש דימום). מה שכן, הדימום אצלי די קצר, ולרוב נמשך 4-3 ימים, כך שלרוב הוא מסתיים פחות או יותר כשאני חוזרת לקחת גלולות. גם אם לא, זה באמת לא משנה; כל עוד את לוקחת לפי ההוראות, את מוגנת כל החודש.

wish you well

New member
תודה! ../images/Emo45.gif

אולי ינחם אותך לשמוע שאצלנו זה הולך ומשתפר וכבר כמעט ולא כואב לי, רק קצת, והוא "נכנס על אוטומט" כבר בלי עצירות ובלי הפסקות. זה באמת משתפר.

למעלה