שאלות של כן/לא

שאלות של כן/לא

בספר ללימוד טארוט שנכתב ע"י אריק אייל ראיתי שיש אפשרות לשאול שאלות של כן ולא. האמת היא שיש לי בעיה עם הרעיון הזה... נשמע לי פשוט לא הגיוני ולא מכובד - אבל אני אשמח לדעת דעות נוספות. ישנם קלפים מסוימים שאומרים שבהם התשובה היא נייטרלית. מה זה אומר בעצם? אני אשמח מאוד אם תגידו את דעותייכם בנושא. תודה.

dmmr

New member
אין לי בעיה עם שאלת כן לא...

רק צריך לדעת שלא תמיד תתקבל תשובה, לעיתים יתקבל פשוט מסר.... אבל אני לא בעד פריסה של קלף אחד. יש את פריסת האס או אס של שגיא מנדלבויים שנועדה לשאלות כן ולא.... אבל היא נותנת הרבה יותר מתשובה פשוטה.

לעתים רחוקות אני מתחילה פריסה

בשביל עצמי בכן/לא. מתוך זה אני יוצאת לפריסה מלאה.

yberry

New member
בכל פעם שניסיתי

לשאול שאלת כן/לא, קפצה לי הכהנת הגדולה ואמרה לי לא לדחוף את האף שלי. נסיונות חידוד עם מטוטלת גם כן נתקעים כזה הולך ככה... שאלות כן ולא במובן של האם משהו יקרה או לא לא נראות לי משהו שאפשר לענות עליו בטארוט - הרי כאשר אנו פונים לקלפים אנחנו רוצים לראות את הפוטנציאל, וזה אומר שהעתיד פתוח לדיון ואין תשובה אחת נכונה. לעומת זאת, שאלות של כן ולא לגבי עדיפות של פניה לכיוון מסויים זוכות באופן עקיף למענה. כאשר, למשל, עושים פריסה של אפשרויות, אנחנו למעשה שואלים לגבי כל אפשרות אם כדאי או לא... הצלחתי לענות? כן או לא?

למעלה