שאלות של טירונים

שאלות של טירונים

יש לי די הרבה שאלות ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם
1) אני מתה על ג'ון בון ג'ובי ומייקל ג'קסון, תמיד אהבתי אותם (מהילדות/נערות) וכשאני חושבת לעצמי על זה שאני לא אוהבת להתנשק אני תמיד חושבת: "רגע, ואם ג'ון בון ג'ובי נכנס עכשיו חדר ורוצה לנשק אותך, מה את עושה? לא מתנשקת איתו? לא נהנת מזה?????????" וההערכה שלי היא שאני ארצה את זה, אבל ברגע האמת כשזה יקרה אני לא אהנה מזה. האם גם אתם חושבים שיש אנשים מסוימים (שהם בלתי מושגים) שאיתם אתם חושבים שזה יהיה אחרת? אם אני א-מינית למה בכלל אני חושבת שעם ג'ון בון ג'ובי זה יהיה אחרת? למה בכלל אני רוצה את זה? משהו פה מוזר? 2) מה זה קויריות? ראיתי שיש שיר אהבה קוירי ביוטיוב? ומי הבחורה הנחמדה שהקליטה שם את עצמה מדברת על כל הא-מיניות? היא בטח גם פה בפורום נכון? מה הכינוי שלה? 3) האם סיפרתם להורים? איך קיבלו את זה? וחברים? 4) האם אפשר למצוא זוגיות? זה הרבה הרבה הרבה יותר קשה? איפה מוצאים? 5) כמה אנשים מוערכים שיש בקהילה הזו? בארץ ובעולם? 6) אתם חושבים שיש קשר לעובדה שמעולם לא אהבתי ל"התלבש יפה", להתאפר ולהתגנדר? תמיד חשבתי שהבעיה שלי היא שאני פשוט סוג של טום בוי (ואולי אני באמת כזו) 7) מיני עם א-מיני אפשרי? יש פה אנשים שחיים בזוגיות כזו? איך זה עובד? 8) זה משהו שיכול להשתנות? או יותר נכון לשאול - יכול להיות שאני טועה? יכול להיות שפתאום אבין שאני לא א-מינית? 9) איפה מכירים בן זוג כזה חוץ מאתר ההכרויות הבינלאומי שראיתי אליו קישור פה? תודה מראש על כל התשובות של כל האנשים הנחמדים פה

k500

Active member
מנהל
כמה תשובות אפשריות

שום דבר לא מוזר, אפשר לחשוב על מה שרוצים. זה שאת א-מינית לא אומר שאסור לך לחשוב או להגביל את עצמך במשהו. את חופשייה ומשוחררת, את יכולה לחשוב על בון ג'ובי ואחרים ועדיין תשארי א-מינית. א-מיניות היא חוסר משיכה מינית, לא חוסר חיים והפיכה לבול עץ..
אני לא סיפרתי להורים, אבל יש כאן רבים שכן סיפרו והם יענו לך יותר טוב ממני. אפשר למצוא זוגיות, החיים שלך לא נגמרו, הם רק התחילו, במובן מסוים. לא קל, נכון, אבל שווה להיות בזוגיות א-מינית למי שמעדיף זאת על פני זוגיות רבת מתחים וחששות עם מיניים. זוגיות שמערבת א-מיניים ומיניים היא אפשרית, אבל לא כל כך מומלצת, גם מאלה שהיו בה בפורום וגם ממחקרים מהשנים האחרונות ששאלו א-מיניים על כך. לגבי שינוי אפשרי, אם את א-מינית מרצון ויודעת שאת לא נמשכת מינית לאחרים, אולי זה לא משהו שיגיע בקרוב. האם את טועה? אם את א-מינית ויודעת שככה הרגשת עוד לפני שידעת את ההגדרה לא-מיניות, אולי את לא טועה. אפשר להבין שאולי את חוששת שזה יעצור או יגביל אותך במשהו, אבל אין צורך להיכנס לרחובות ללא מוצא סתם, א-מיניות היא אוטוסטרדה עם מחלפים רבים בכל מקום שתרצי. ושוב, את חופשייה, אף אחד לא יגיד לך מה צריך לעשות ואיך

niwo

New member
אויש זה שאלון מעניין מדיי בכדי לא לענות עליו

אני חושב שאני אכתוב קובץ וורד ואשלח לך אותו מתי שהוא. אני כרגע לומד למבחנים, כך שלא אוכל לענות כרגע. אני מניח שאקח את הזמן בהפוגות הקצרות שאני מעניק לעצמי.

תשובותי

1. לא יודעת. קודם צריך להכיר את הבן אדם, לא? זה שיש לו כותרת של "סלב" זה לא אומר עליו שום דבר
2. אולי את מדברת על גאיה שלנו?... אין לי מושג
3. סיפרתי לאמא - טעות! היא ישר שייכה את זה לתקיפה מינית שהיתה לי בילדות ולעוד כל מיני סיבות מצוצות מהטוסיק. מיד נדרשתי לעבור בדיקות הורמונליות וטיפול פסיכולוגי. כמובן שתגובתי היתה בסגנון "חפשי מי ינענע אותך", אבל בסטייל
מסקנה: להוריינו היקרים והפרימיטיביים פשוט כדאי לאמר "לא מעוניינת באף אחד ותפסיקו לנדנד או שאני מפסיקה לדבר אתכם". 4. אפשר. צריך לעבוד קשה בדיוק כמו כולם. את חושבת שזה שרוב האנשים הם מיניים אז יש להם סיכוי יותר טוב למצוא זוגיות? ממש לא. רוב הזוגות כיום בכלל לא מתאימים אחד לשני ואת רואה את כמות הגירושין שרק עולה עם השנים. זה בגלל שהם לא טורחים להכיר באמת אחד את השני ולהקשיב אחד לשני. 5. אין לי מושג. תשאלי את המנצנצת
6. לא. אני אוהבת להתאפר ולהתלבש יפה. והנה, אני לא נמשכת מינית לאחרים. אנחנו פשוט אנשים לא מיניים. זה הכל. לא רואה קשר לאסטטיקה. 7. עד כה לא שמענו על זוגיות כזו שלא פגעה בצורה כזו או אחרת באחד הצדדים. לדעתי, זה לא אפשרי. 8. אנו נוטים לחשוב שמי שהוא א-מיני "באמת" אז המצב לא ישתנה אצלו בדיוק כמו שסטרייטים לא "יגלו את האור" פתאום ויהפכו להומוסקסואלים. עכשיו השאלה, מי הוא א-מיני באמת? נו, אז זו אותה שאלה כמו "מי הוא סטרייט באמת" XDDDD 9. ייקח זמן עד שהמודעות לנטייה שלנו תפרוס כנפיים ותתקבל בהבנה בחברה הישראלית המינית והשוביניסטית שלנו. ייקח זמן עד שאנשים יתחילו באמת לחשוב "למה" הם צריכים ללכת לפי מוסכמות חברתיות ולא לפי רחשי ליבם בכל התחומים, גם בתחום המיני. כרגע, קהילה גדולה להכרויות קיימת רק ב- AVEN.

orald

New member
תגובה קטנה...

"8. אנו נוטים לחשוב שמי שהוא א-מיני "באמת" אז המצב לא ישתנה אצלו בדיוק כמו שסטרייטים לא "יגלו את האור" פתאום ויהפכו להומוסקסואלים. עכשיו השאלה, מי הוא א-מיני באמת? נו, אז זו אותה שאלה כמו "מי הוא סטרייט באמת" XDDDD" מצד שני, אני גיליתי את המיניות המלאה שלי רק בגיל 19 בערך, והמגדר התקבע באמת רק יותר מחמש שנים לאחר מכן. הכל אפשרי, אבל זה בהחלט תלוי בגיל. זה לא נפוץ, למיטב ידיעתי, שבגילך תגלי משהו חדש שלא היה שם כבר, ואלו שכן יוצאים מהארון על דבר זה או אחר כמעט תמיד הדחיקו במשך שנים עד שלא יכלו עוד.

מתחבטת7

New member
וואו! כמה שאלות...

אענה רק על שאלה 7. אני א-מינית. בן הזוג שלי מזה מליון שנה הוא מיני. אין לו מושג שאני א-מינית. אני מניחה שזוגיות כזו אכן יכולה להתקיים אבל אין ספק שאחד הצדדים מקריב קורבן. בין אם זה הא-מיני שנאלץ לקיים יחסי מין למרות חוסר רצונו - רק על מנת לשמור על הזוגיות ולרצות את בן הזוג, ובין אם זה המיני שנאלץ לוותר על יחסי מין עם בן הזוג הא-מיני ולהסתפק באוננות או לבגוד.... אני לא ממליצה....

orald

New member
תפסיקי לעשות מבן זוגך קורבן. ~את~ הקורבן!

אני אוהבת שאלונים

1. אל תשכחי שיש גם משיכה רומנטית ויכול להיות שזה מה שאת מרגישה וחושבת עליו בהקשר של אותם דמויות. בכל מקרה, המחשבות שלנו נבנות הרבה ממה שהאכילו אותנו בחברה. אם בכל סרט/ספר/סדרה את רואה שכאשר מישהו מעניין אותך את צריכה לרצות לנשק אותו, אז הגיוני שזה יגרום לך לחשוב ככה. ואז, כשבאמת תעשי את זה, תגלי כמו שאת משערת, שזה לא כיף. כי זה לא מבאמת מה שרצית אלה מה שאת מניחה שאת צריכה לרצות... (מקווה שלא סבכתי אותך, רק אגיד שלי זה קרה עם הסקס עצמו ולא עם נשיקה) אז למה שתחשבי עליו בכלל? כי יכול להיות שיש לך משיכה רומנטית או אפילו מינית אבל מאוד נמוכה. 2. מה זה קויריות - תשאלי את גאיה (ילדת הסוכר המרחף) היא תדע לענות על זה הכי טוב. לצערי היא לא נוכחת באופן קבוע בפורום, אבל מידי פעם מופיע. את יכולה גם לחפש בויקיפדיה או לשלוח לה מסר. כפי הנראה, גאיה זו הבחורה שאת ראית את הסרטונים שלה. לא ידוע לי על ישראלית אחרת שעשתה את זה.. היא עוסקת הרבה בהסברה ומעלה הרבה סרטונים. 3.להורים לא ספרתי, פשוט כי אני לא מדברת איתם ממש. אמא שלי כנראה שמעה אותי אומרת את זה בשיחות שלי עם האחים שלי, כי אני ל מסתירה את זה. חברים? ספרתי לכולם פחות או יותר. התגובות היו שונות, בסופו של דבר זה גרם להפצה של המושג והבנה שלו. 4. אפשר למצוא והדרך הטובה ביותר היא כאן בפורום. יש גם לוח הכרויות שניתן להשאיר בו הודעה. יותר קשה? בעיני למצוא זוגיות זה תמיד קשה.. לא משנה בכלל מה התנאים שלך. 5. בעולם יש כ-20 אלף (אם אני לא טועה וזה לא השתנה מהפעם האחרונה). כאן בפורום יש חברים קבועים כ-20 אולי 30.. עוברים ושבים בפורום יש כמה מאות. להערכתי כ-300. ואלו רק אלו שכתבו. יש לא מעט קוראים סמויים שלא כותבים אף פעם, אין לי מושג כמה כאלה יש. הבעיה האמיתית של הקהילה בארץ, היא שרוב הא-מיניים כאן לא נשארים. במקרה הטוב כותבים הודעה אולי כמה במשך תקופה ואז נעלמים לתמיד. וחבל. כי זה היה יכול להיות הרבה יותר קל למצוא זוגיות ובכלל להקים קהילה והלפיץ את הידע הלאה. זה היה יותר קל וטוב לכולם. 6. אין קשר. אומנם גם אני סוג של טום בוי, אבל כמו שכתבה לך המבורגר, היא למשל לא. והיתה כאן בפורום פעם מישהי שעסקה בדוגמנות כתחביב. היא הדוגמא הכי קיצונית. בקיצור, יש הכל. 7.זוגיות מעורבת היא משהו מאוד לא מומלץ ולרוב לא אפשרי. אני אישית הייתי בכזו ולא מתכוונת לחזור על זה. היו גם אחרים כאן בפורום שניסו וזה לא הלך. מידי פעם נכנסים לכאן כאלה שנמצאים בזוגיות כזו ומדברים על התסכולים. אז אולי יש כמה שכן מצליחים (כמו הזוג שפשוט פתח את הזוגיות שלו - חפשי בקישורים בפורום. יש קישור לטור שכתבה האישה ולטור שכתב הגבר) זו כמובן פשרה שלא מתאימה לכולם. 8. בגדול, נטייה מינית היא משהו מהותי באדם ולא משהו שמשתנה בהתאם למצב רוח, גיל וכד'.. אז אם את אכן באמת א-מינית, זה כנראה לא ישתנה. השאלה היא האם את כזו? מה שחשוב זה להיות פתוח. מעבר לזה אין הרבה מה לדוש בנושא. 9. ראי סעיף 4... ואת תמיד יכולה לנסות את מזלך גם באתר בחו"ל אם זה מתאים לך...

למעלה