1980מי אני ומה אני
New member
שאלות של טירונים
יש לי די הרבה שאלות ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם
1) אני מתה על ג'ון בון ג'ובי ומייקל ג'קסון, תמיד אהבתי אותם (מהילדות/נערות) וכשאני חושבת לעצמי על זה שאני לא אוהבת להתנשק אני תמיד חושבת: "רגע, ואם ג'ון בון ג'ובי נכנס עכשיו חדר ורוצה לנשק אותך, מה את עושה? לא מתנשקת איתו? לא נהנת מזה?????????" וההערכה שלי היא שאני ארצה את זה, אבל ברגע האמת כשזה יקרה אני לא אהנה מזה. האם גם אתם חושבים שיש אנשים מסוימים (שהם בלתי מושגים) שאיתם אתם חושבים שזה יהיה אחרת? אם אני א-מינית למה בכלל אני חושבת שעם ג'ון בון ג'ובי זה יהיה אחרת? למה בכלל אני רוצה את זה? משהו פה מוזר? 2) מה זה קויריות? ראיתי שיש שיר אהבה קוירי ביוטיוב? ומי הבחורה הנחמדה שהקליטה שם את עצמה מדברת על כל הא-מיניות? היא בטח גם פה בפורום נכון? מה הכינוי שלה? 3) האם סיפרתם להורים? איך קיבלו את זה? וחברים? 4) האם אפשר למצוא זוגיות? זה הרבה הרבה הרבה יותר קשה? איפה מוצאים? 5) כמה אנשים מוערכים שיש בקהילה הזו? בארץ ובעולם? 6) אתם חושבים שיש קשר לעובדה שמעולם לא אהבתי ל"התלבש יפה", להתאפר ולהתגנדר? תמיד חשבתי שהבעיה שלי היא שאני פשוט סוג של טום בוי (ואולי אני באמת כזו) 7) מיני עם א-מיני אפשרי? יש פה אנשים שחיים בזוגיות כזו? איך זה עובד? 8) זה משהו שיכול להשתנות? או יותר נכון לשאול - יכול להיות שאני טועה? יכול להיות שפתאום אבין שאני לא א-מינית? 9) איפה מכירים בן זוג כזה חוץ מאתר ההכרויות הבינלאומי שראיתי אליו קישור פה? תודה מראש על כל התשובות של כל האנשים הנחמדים פה
יש לי די הרבה שאלות ואני מקווה שתוכלו לענות לי עליהם