שאלות של חדשה!

• פותח הנושא Lela
  • פורסם בתאריך

Lela

New member
שאלות של חדשה!

ראשית כל... מזל טוב על הפורום החדש. כבר זמן רב ש...מדגדג לי באצבעות להתחיל עם העוגות הללו. נראה לי שמצאתי הזדמנות טובה. יום שישי יש לאבי יום הולדת -60! חשבתי להפתיע אותו בעוגה מצויירת, ואני רוצה ללכת היום לקנות חומרים. אני צריכה בצק סוכר צבעי מאכל בג'ל טוש אכיל? (בא להחליף את השימוש בשוקולד כקונטור? הבנתי נכון?) עוד משהו? את כל זה אפשר לקנות בתבליני הכפר בראשל"ץ? מה אתם מציעים לצייר על העוגה? כל רעיון יתקבל בברכה. ובהזדמנות זו אני אצרף את העוגה שקניתי לביתי ליום הולדת שנה. חוזרת ומבהירה- לא אני הכנתי!!!! אבל... מי יודע... אולי בעזרת הפורום המקסים הזה, ביום הולדת הבא אני אוכל להכין לה עוגה בעצמי- ולא פחות יפה מזו!

t a l talim

New member
אני בטוחה שתוכלי!

רשימת ציוד לעוגה מצוירת- - כחצי ק"ג בצק סוכר לעוגה בקטר 24 - טוש שחור אכיל - צבעי ג'ל- לפחות צבעי יסוד (אדום- כחול- צהוב), שחור ולבן. - נייר אפיה/ פרגמנט - עפרון רך 6B בהצלחה! טל צפריר

Lela

New member
טל תודה, ועוד שאלה...

אחרי שציפיתי את העוגה בבצק סוכר, והציור מועתק על נייר אפיה- איך אני מעבירה אותו לעוגה? חיפשתי בפורום, אך לא מצאתי תשובה ברורה. תודה....

באבלו

New member
(שתי אופציות) ותתקן אותי המומחית...

או שתרטיבי קלות את פני העוגה עם מטלית לחה, תהפכי עליה את הציור עם הצד המצויר כלפי העוגה ואז תעבירי עליו בתנועות סבוביות עגולות, או שתניחי את פני הציור כלפי מטה (עם הציור על העוגה) ואז תעברי עם עיפרון בצבע אחר על הציור (רצוי עפרון צבעוני שתראי על איזה קו עברת, וגם - זה לא משנה עם הוא נטול עופרת כי זה בכל מקרה לאר בא במגע עם העוגה). זה יעתיק לך את הציור. בהצלחה

בדיוק ../images/Emo45.gif צריך להרטיב מעט את העוגה

עם מטלית לחה, להניח את הציור הפוך על העוגה, ואז לעבור עם העפרון, שיפוד עץ או עם הידיים על הציור.

למעלה