שאלות של חדשה

atomic kitten

New member
שאלות של חדשה

אני נמצאת בקשר בעיקר מיני עם גבר, הוא אמר לי כמה פעמים שהוא רוצה להרגיש שליטה (אני יודעת שיש לו נסיון עשיר בסשנים של BDSM) אבל שטוב לו גם בסקס רגיל איתי.
אמנם הסקס שלנו יותר "קשוח" מהממוצע, אבל עוד לא עשינו משהו שגלש ליחסי שליטה וכו'
אין לי שום נסיון בתחום ואני מנסה להבין אם זה יעשה לי טוב.
הוא גם מאוד מעונין לראות אותי עם גבר אחר, מה שמצד אחד מדליק אותי ומצד שני - לא בטוחה איך ארגיש ב"זמן אמת" ולכן דחיתי את הענין לבינתיים.

השאלה שהכי מטרידה אותי:
האם ברגע שננסה (כשהוא השולט) - זה יגרום לי להקשר אליו יותר? לפתח רגשות? תלות רגשית?
מפחדת לאבד את השליטה גם מחוץ למיטה- והוא לא אדם שמתאים לקשר זוגי לכן אין לי רצון להעמיק את הרגשות בינינו.
אני מניחה שזה שונה מאדם לאדם, אבל באופן כללי/ ממוצע וכו'
מה בד"כ קורה?

blackberry2011

New member
תשובה

אין תשובה נכונה ולא נכונה זו לא נוסחה מתמטית כמו שכבר הסקת בעצמך. כשחשבתי מה לכתוב לך גיליתי שיש לי המון לכתוב בנושא אז אשתדל לתמצת הייתי במערכות יחסים בדס״מיות שחיזקו את הקשר עד לכדי תלות חלקן גם הופסקו בשל כך לעומתן הייתי במערכות שהחלק המיני הבדס״מי שלהן רק הדגיש מדוע הן צריכות להסתיים. אי אפשר לחזות מראש בטח לא כאן עם כל כך מעט מידע והכרות מה שכן אני אוכל לתת לך מס עצות אחרות כשאת נכנסת למערכת כזו רצוי שהפרטנר שלך יהיה מישהו שאת סומכת עליו במיליון אחוזים בסוג כזה של יחסים את לא מאבדת שליטה את מראש מוסרת אותה ורצוי שתמסרי אותה למישהו שאת סומכת עליו ושיודע לעצור כאשר הדברים עומדים להגיע למקום שאת לא רוצה ללכת אליו גם במיטה וגם מחוץ לה.
אותו הדבר לגבי התנסויות אל תנסי/ תעשי משהו שאת לא רוצה. חוששת זה בסדר לא בטוחה זה טוב לשם כך יש אדון לנווט לעצור אבל המפתח כאן הוא תקשורת ואמון אם אין לך את זה אז עצתי היא לא להכנס לזה.
בהצלחה

אני חושבת שאין כאן תשובות מוחלטות

כמו שאין כאלה בשום סוג של מערכת יחסים.
יש כאלה שהיו נקשרות ומפתחות תלות גם ביחסים וניליים. זה הכל אינדיבידואלי ותלוי בך ובדינמיקה ביניכם.
לגבי הגבר האחר - אולי תסכמי איתו מראש שאת יכולה לעצור ולהתחרט בכל שלב? אפילו באמצעות מילת בטחון. כך תרגישי בטוחה.

A לוןA

New member
לי זה נשמע

כאילו את כבר עם רגל וחצי בתוך המערבות הרגשית , וזה עוד לפני הבדסמ.

יחסי שליטה לא יובילו בהכרח להעמקת הרגשות, אבל בהרבה מאוד מקרים זה קורה. אם את חוששת מזה- לא הייתי הולך לשם.

וברוכה הבאה!!

gaya36

New member
תחשבי על זה כך

כמו כל דבר חדש שלא מכירים ,במידה וסקרנים ללמוד מנסים ומחליטים ואפשרי גם לראות ולהבין מהר אם התחום הזה באמת מדבר אליך מצד שני תחשבי על זה כעל גיוון ומראש לא תכניסי לך לראש שמעתה רק יהיו יחסי שליטה בינכם... והכי חשוב אם את באמת סומכת על הפרטנר שלך תדגישי שאת כרגע מוכנה לנסות ושיכבד את החלטתך במידה ותיסוגי לאחור.

לטעמי, יחסי שליטה הם קודם כל מנטלים עוד לפני המגע....

Dan_Kap_

Active member
על גבולות השליטה

האם ברגע שננסה (כשהוא השולט) - זה יגרום לי להקשר אליו יותר? לפתח רגשות? תלות רגשית?
האם לקיים מערכת יחסים בדסמית עם מישהו יגרום לך להיקשר, לפתח רגשות או להיות תלויה רגשית?
בעיני, זה לא שונה מכל מערכת יחסים אירוטית אחרת - יש בהחלט סיכוי שכל מה שתיארת בשאלה שלך יקרה.
האם כבר היית במצב כזה בעבר?
האם כדאי לקיים מערכת יחסים שלא מגיעה לעומקים שבהם מתקיימים רגשות והיקשרות?
התשובות נמצאות אצלך...

מפחדת לאבד את השליטה גם מחוץ למיטה- והוא לא אדם שמתאים לקשר זוגי לכן אין לי רצון להעמיק את הרגשות בינינו.
בידייך להגדיר את גבולות השליטה, כך שאת בהחלט יכולה להגדיר שהשליטה מתחילה ונגמרת בחדר המיטות.
זה בעיני אחד היתרונות בבדסמ - שמקובל להגדיר בו בצורה ברורה וגלויה גבולות ורצונות, במקום לגשש ולנחש...

A לוןA

New member
אנחנו חלוקים בעניין הזה

לדעתי יחסי שליטה מובילים מהר יותר עמוק יותר ממערכת מינית אחרת, ולו בשל העובדה ששליטה מערבת גם את הצד המנטלי (במידה זו או אחרת- תלוי במשתתפים) בעוד מערכת מינית ונילית- פחות.

בייחוד למי שאלו ההתנסויות הראשונות שלו בשליטה.

gaya36

New member
מסכימה איתך!

יכולים להשתעבד ולהתמכר ליחסי שליטה הרבה יותר מאשר בכל מערכת יחסים.

חייבת לציין ,למרות שהייתי גם בצד הזה של המתרס והייתי בטוחה שלא אוכל להפסיק ולחשוב על הנושא, לשמחתי טעיתי (גם מכיוון שאני לא אוהבת להיות כבולה רק לתחום אחד ואומר שאני מגוונת בכל תחום, לאוו דווקא מיניות מרגש אותי גם דברים אחרים שמעלים את האדרנלין וממלאים את המצברים. וגם אני לא מסוגלת להיות מקובעת לדברים אלה בזרימה הספונטנית של החיים....

ואחרון חביב יחסי שליטה באים לידי ביטוי אצל כל אדם באופן שונה ולדעתי זה מאוד תלוי באותו אדם ואיך הוא משיג ומשלים את הצורך שלו וממלא את החסך ומה בעצם הוא מחפש לעצמו באותה מערכת יחסים.

מצטרפת למסכימים

לסמוך על מישהו ככה שאת נותנת לו את גופך ומתמסרת זה דבר שחודר עמוק עמוק לרגש.
מאוד קשה לעשות שם הפרדה ולהמשיך להגיד "זה לא רציני"

atomic kitten

New member
טוב, נראה לי שהוא ירד מהפרק

הוא בעצמו החליט שלא להמשיך בסקס כי מפחד להיקשר ולהסתבך.
אין לי בעיות עם התנסות (מקסימום, אפשר תמיד להפסיק) אבל לא במצב כ"כ רגיש - זה אכן נראה לי משהו לנסות במסגרת קשר יותר יציב רגשית.
בנוסף, אני נוטה מאוד לרצות אנשים (לא רק בסקס), ובפרט בסיטואציה איתו -כך שהיה קשה לי להבין מה אני באמת רוצה לעצמי ומה אני רוצה בעיקר כי הוא רוצה...

לצערי, מנסיוני עד היום, הגברים שהיו יותר פתוחים במיניות היו גם מאוד לא מתאימים/מעונינים בקשר רציני

וקשרים יותר רצינים שהיו לי (כולל בעלי לשעבר) נרתעו לפעמים מהמיניות שלי (אמרו שאני רוצה יותר מידי סקס, או מראה שאני רוצה בצורה "זולה" או פשוט סתם לא פתוחים לגיוון).

מלכוד ללא מוצא?

blackberry2011

New member
חג החרות

לדעתי את נמצאת בפוזיציה מעולה שבה יש לך את הזכות להחליט ולבחור במה את מעוניינת
קשר רציני או התנסויות או גם וגם ולפי ההחלטה שלך לבחור את הפרטנר הבא שלך.
לדעתי אין כזה דבר יותר מידי מין או מין זול.
יש כאן הרבה חלקים של פאזל שפשוט צריך לחבר אותם
או שתחברי בעצמך או שתתני למישהו לחבר זה כבר תלוי בך

אייבורי

New member
לגמרי לא

בהחלט יש זוגיות מונוגמית טובה בריאה ונעימה
של שני אנשים עם לבידו דומה.

אבל כן, מעבר ללבידו המורחב כדאי לבדוק התאמות אחרות
כמו תחביבים דומים, כמו חוש הומור דומה

Yoni crf

New member
מלכוד ?!?

מה שאת מתארת זה כאילו הכרת את הגברים הלא נכונים!!! יותר מדיי סקס?, נתינה אין סופית ?.
מה נסגר איתם?!? ההפסד כולו שלהם

למעלה