שאלות שונות...

strangemily

New member
שאלות שונות...

אני די בורה בכל התחום הזה של פוקט PC ופאלם, אבל באמת הייתי רוצה לדעת יותר, ולכן יש לי מספר שאלות די בסיסיות. *מה ההבדל בין פוקט PC ופאלם? *מה זה wifi ? ומה זה מאפשר? והאם יש את זה בכל מכשיר? *ניתן לראות במכשיר סרטים? ואם כן באיזה פורמט? ולשמוע קבצי מוזיקה? *כיצד ניתן להתחבר עם המכשיר לאינטרנט? כאילו, מאיפה מתבצע החיוב ואיך? *איך עובדת הפעולה במכשיר? זה כמו ווינדוס רק בקטן? מה אפשר לעשות איתו? בתודה מראש

lidor30

New member
../images/Emo26.gif

1. אין-ספור הבדלים, אני לא אפרט. 2. תקשורת אל-חוטית שמאפשרת גלישה באינטרנט, העברת קבצים וכו'. אין את זה בכל מכשיר. במכשירים שאין, יש אפשרות להוסיף ע"י כרטיס WIFI שמתחבר בחריץ של כרטיס הזיכרון (SD או CF) או ע"י שרוולים שמתאימים לאייפאקים מסדרות קצת ישנות וגם סדרת 54XX ו-55XX. 3. ניתן לראות במכשיר סרטים כמעט מכל פורמט ע"י תוכנת צד שלישי. הנגן המובנה תומך בהצגת סרטים בפורמט WMV. מוזיקה כנ"ל, הנגן המובנה תומך בMP3 ו-WMA. 4. עם BT או WIFI, על WIFI אתה בד"כ לא משלם, אבל בחיבור עם BT תצטרך מכשיר סלולארי תומך BT וכל כמות מידע שתוריד יעלה לך כסף ויגבה ע"י חברת הסלולארי שלך. 5. זה ווינדוס למחשבי כף יד, המכשיר לא יריץ תוכנות או משחקים של ווינדוס. אפשר להשתמש בו כנגן מולטימדיה, מכונת משחקים, וכמובן כאירגונית אישית.

למעלה