שאלות שאלות

קרוסלה1

New member
שאלות שאלות

בנות יקרות, האם כאשר אתן בחודש הפסקה מסיבה כזאת או אחרת. האם אתן בכל זאת הולכות למעקבים / בדיקות דם? האם אתן עושות "את זה" יום כן יום לא או כל יום סביב הביוץ. ושאלה מטופשת של מתחילות, סליחה על החטטנות: אך האם תנוחה יכולה להשפיע על ההקלטות? מה אתן חושבות, ואם יורשה לי מה אתן עושות? (חצופה שכמותי).

תולו

New member
הפסקה

הי קרוסלה, בהפסקה היחידה שהיתה לי, עשיתי מעקב זקיקים ללא בדיקות דם, וכן, נוהל ה"יום כן יום לא" עדיין תופס בחודש הפסקה, כי תמיד קיים סיכוי להיקלט (ושיקלט כבר...). אין קשר בין ההיקלטות לתנוחה, עד כמה שאני יודעת.

פּוֹנְג

New member
כשהייתי בהפסקה, הייתי עם גלולות

בגלל הציסטה. אבל גם אז עשיתי יום כן ויום לא, ככה מתוך ההרגל
תנוחה לא אמורה להשפיע, יש מספיק נשים שנכנסו להריון גם כשעשו סקס בעמידה. אבל למעו ההרגשה הטובה שלך שאת עושה את הכל - שווה לשכב על הגב. מה אכפת לך.

פּוֹנְג

New member
תוספת, בעצם למי שיש בעיות פוריות

מומלץ להתשמש בתנוחה בו אתם מרגישים שהוא מגיע הכי עמוק. וזה כבר קשור למבנה הגוף והרחם שלך.

תנוחה

למי שיש רחם שנוטה קדימה (לרוב הנשים) מומלץ לשכב על הגב, אבל למי שיש רחם נוטה אחורה מומלץ ההיפך (להיות למעלה). אבל מסייגת שלדעתי הכי חשוב לעשות איך שכיף (מה, גם למיטה הרופאים צריכים להכנס לנו??)

Big Mama 1

New member
כשאני בהפסקה, אני בהפסקה../images/Emo70.gif

לא רוצה שידקרו אותי, יציצו לי ויטרטרו אותי.

תמר27

New member
הפסקה

פעם אחת בהפסקה המשכתי במעקב זקיקים. ודם. זה הרג אותי. לא מומלץ. לגבי תנוחות - תשאלי את צ'ומפי ודבורה.

נועם@בת

New member
הפסקה זאת הפסקה

אם את צריכה לעשות בדיקות לצורך הטיפול הבא, אין מנוס מללכת להידקר, אבל מעקב וכאלה? חס וחלילה. הלואי והיו לי יום כן ויום לא
, האיש עובד מחוץ לבית וצריך ממש לתמרן כדי להגיע ליום אחד לפני הביוץ. אלא אם כן זה סוף שבוע ואז יום כן יום למה לא ועוד אחרי הצהרים לשכנוע (שאני אבזבז בעל ומיטה חמה בשביל תאורית שיפור הזרע
?). אם יש לך רחם במנח קדמי (מה שיש לרוב הנשים), הרי לגמור בתנוחה המסיונרית יכול לשפר במשהו, כי קצה צוואר הרחם "טובל באמבט זרע" (ציטוט של דר' בר חוה). במקרה של רחם אחורי, עדיף לגמור כשהגבר מאחור (דוגי סטייל) בדיוק מאותה סיבה. בהצלחה נועם

Galit29

New member
לנו עוד לא היתה הפסקה

אלא טרם התחלנו את השיעור (הפעמון עוד לא צילצל), ואנחנו עדיין עם היום כן ויום לא......מאמינים בניסים.

תמרלה

New member
מנח קדמי -אחורי? נרדמתי בשיעור הזה?

רגע נועם אני רוצה להבין משהו , כי כנראה את השיעור הזה של מנח קדמי אחורי של הרחם פיספסתי!! למרות שאת השיעורים על תנוחות לא....
בכל אופן עד כמה שזכור לי בצילום הרחם הטכנאי אמר שהרחם שלי נוטה שמאלה, ואני גם זוכרת שהוא שאל את הרופא שלי אם זה לא מפריע לו? ( למה שיפריע לו? ) אז זה מנח אחורי? או קדמי? או שלזה יש בכלל תנוחה אחרת ( זה נראה לי כמו שיעור ניווטים!
אולי בעצם עליתי פה על ה"בעיה שלי"!!ח..ח.....? מאז כל הטיפולים נהיינו מאוד "שמרנים בתנוחות.." כי הרי עושים את זה בשביל ילד ולא כדי להנות....!!!????.. אז מהר תגידו לי איזו תנוחה מתאימה לרחם שנוטה שמאלה? אולי בגלל זה לא נכנסתי להריון החודש? המכשפה אומנם מאחרת ב-3 ימים אבל היום כבר לא התאפקתי ועשיתי בדיקה ביתית..- ופס אחד מעצבן הופיע! נמאס לי מהדקירות, והחלטתי עד שלא רואה סימנים של המכשפה לא עושה בדיקה...אז מה לעשות קדימה לסיבוב הבא! וכל יום אני לומדת משהו חדש...

נועם@בת

New member
לא חשובת שנטיה שמאלה או ימינה

יכולה להוות בעיה, זה כמו בחיים כולם אותו הדבר
. אם היה רחם אחורית, כבר היו מציינים את זה באוזניך. מן הסתם הרחם שלך קדמית כמו של מרבית הנשים. מקוה שהמכשפה תופיע אצלך רק שלושה חודשים אחרי הלידה
. נועם

למעלה