שאלות שאלות

Schweppesdude

New member
שאלות שאלות

קוד כל אבהיר שכבר חפרתי בגוגל וכל מיני אתרים, וגם חיפשתי בדפי הפורום אבל התשובות שעולות הן מעט כלליות ואני לא מצליח להבין מס' דברים - אז ככה! - יש לי מעבד t2xx , ורשום לי על המחשב שהוא תומך ויסטה, לפי מה שהבנתי זה יתמוך לי רק בויטסה גרסאת 32 ביט, אני מבין שכרגע אין מה לחשוב על ויסטה, אבל בעתיד הלא כל כך רחוק זה יהיה בלתי נמנע להחליף מערכת הפעלה לא ככה? השאלה אם המעבד הזה באמת יכול לסחוב ויסטה או שזה המינימום וזה יעבוד קקה? והשאלה השנייה מה ההבדל המהותי בין גרסאת 32 ביט ל- 64 ביט?? השאלה השלישית - המספרים שמופיעים אחרי ה t זה מציין מהירות שעון? (שאלתי את זה בעבר, לא מצאתי את השרשור בחיפוש..) הבנתי ש 2xxx שונה מ 5xxx בכך שהאחרון 64 ביט אבל מה באמת המספרים האלו מציינים? שאלה רביעית - מה זה הביט הזה בכלל? סורי על השאלות המרגיזות, תודה לעונים!

bar666xp

New member
הממ איפה להתחיל.....

טוב אז מעוד לא ככה על ה"ה יהיה בלתי נמנע להחליף מערכת הפעלה לא ככה?" ואם כבר לעבור אז לכל מערכת הפעלה רק לא איכסטה לדעתי האישית!!! כידוע בפורום ההמלצה שאני יתן לך... תעבור ללינוקס {הפצות כמו UBUNTU או סוזה}... שוב אני בדעה שבנתיים לא רואה משהו שישנה אותה והיא כי ויסטה צועדת בצעדי ענק אחרי WINDOWS ME!!! גם מעבד סלרון/סמפרון יחזיק בסדר את איכסטה אם יהיה 2G זיכרון ומעלה {עד כמה שאפשר להגיד בסדר על איכסטה}. המעבר ל64BIT כניראה לא יהיה היום/מחר הוא הדרגתי מעוד במיוחד שעד לאחרונה רק AMD הציעו מעבדי 64BIT לשוק הבייתי.... אחד הדברים לדוגמה שאפשרי ב64BIT ולא אפשרי עם 32BIT זה שימוש עם יותר מ4G זיכרון... עדיין לא מייושם באף מחשב נייד שאני מכיר. ביצועי מערכת במיוחד בנוגע לגרפיקה 3D ושות יתרונות עצומים ל64BIT.... אבל לא רק.. לדוגמה בסיסי נתונים {Oracle לדוגמה}... אם אתה רוצה ללמוד על 64BIT תתחיל דווקה עם ATHLON 64BIT של AMD התחלת חילחול ה64BIT לשוק הבייתי. http://he.wikipedia.org/wiki/Athlon#Athlon_64 לסיכום עד שנתכיל לראות ניצול אמיתי של 64BIT סביר שתחליף עוד מחשב בין זה שיש לך ובין זה שיהיה לך... אגב עוד יותר בעיה הן מערכות 64BIT... בלינוקס יש תמיכה נהדרת ל64BIT בWINDOWS.... גירסת XP 64BIT זה +- מערכת כפולה שכמעט כל תוכנת 32BIT לא עבדה בה ו/או קרסה בשלב זה או אחר של העבודה {בהקצנה}... ויסטה {ואחת הסיבות שאני חיקיתי לה בקוצר רוח} היתה אמורה להיות מערכת 64BIT אמיתית.. בפועל זה MS לא יודע למה ציפיתי לרגע אחד שיצא משהו נורמלי... שורה תחתונה ביכלל אל תמהר לעבור לאיכסטה ועוד יותר אל תהיה בטוח שזה יהיה כדאי להשקיע בחומרה כשמערכות הפעלה אחרות מציעות יותר ביצועים בפחות חומרה!

למעלה