שאלות שאלות שאלות

חיפוש חברים ישנים

איך אפשר למצוא חברים שהיו איתי בקיבוץ בשנות ה-60 כילדי חוץ? האם קיים רישום של השמות. מתגעגעת לאותה תקופה.

liam1234

New member
אני לא בטוחה אם זה מתאים לכאן...

צהריים טובים לכולם, אני בת 17 מאזור המרכז (לא מקיבוץ). אני מסיימת השנה י"ב ועד הצבא יש לי בערך עוד שנה. חשבתי לעשות משהו עם הזמן וחברה העלתה אפשרות שאני לא בטוחה שקיימת בכלל.... אממ... וסליחה מראש אם זה ישמע מוזר...... יש כזה דבר להתנדב בקיבוצים? או לעשות מעין שנת שירות בקיבוץ? אין לי מושג אפילו איך לקרוא לזה... בכל מקרה, אם מישהו הבין למה אני מתכוונת אני אשמח לקבל עצות. תודה מראש (ושבוע מתוק!)

eHetz

New member
שלמעבר מהעיר לקיבוץ

שלום לכולם, אנחנו זוג עם ילד בן שנה וחצי שחושב שמאס בחיי העיר ושוקל מעבר לקיבוץ שיתופי. האם אפשר לקבל דיעות של כאלה שהתנסו בצעד כזה?

ו ו י נ י

New member
תתחדשו על הפורום../images/Emo13.gif שאלה-

אני מעוניינת לעבור לקיבוץ (עדף באיזור הצפון), ולהתנדב בו, ובתמורה לקבל דירה ואכל וכד'.. מישהו יודע על קיבוצים כאלה? אולי בקיבוץ שלכם...? אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי, זה משהו שאני חולמת עליו כבר כמה זמן.. אחלה יום!

../images/Emo140.gif שאלה לגבי השכרת דירה

שלום לכולם אחלה פורום שהיה בהצלחה! אני עירונית שמעוניית לדעת איזה קיבוץ הכי קרוב לשדה התעופה (מקום עבודתי) וכמה עולה להשכיר חדר ומה זה כולל... תודה מראש...

diet prozak

New member
לא יודעת אם יהיה רישום מסודר

אבל מישהו בקיבוץ צריך לדעת - אנשים שהיו איתך בקבוצה, מטפלות, מורים, מחנכים וכו'...

la reputa madre

New member
יש...מה שאני יודעת זה שאפשר לעשות

כחלק מגרעין כמו שהיה אצלנו בקיבוץ...זה שנת שרות מלאה...תבררי במיונים או משהו..

שלום לכם ..

אני עברתי מעיר לקיבוץ כשהכרתי את בת זוגי , ויש לנו נסיכה קטנה בת 4 חודשים עכשיו , המעבר הוא קשה , זה כמו לעבור מעולם לעולם אחר לגמרי ( פחות או יותר ) וזה כמובן תלוי בבנאדם עצמו ... אם אתם אוהבים שקט .. אז זה יקל עליכם במעבר , בין היתר גם שווה לעבור לקיבוץ , ההסתגלות קצת קשה , אך עם הזמן הכל משתחרר שיהיו לכם חיים מקסימים

mat88tan

New member
שנת שירות בקיבוץ צעיר

אני בעצמי עשיתי שנת שירות בקיבוץ בערבה, אחת התקופות הטובות בחיי. היום אחרי שסיימתי את השירות הצבאי שנה אחרי כולם אני מבין כמה זה היה טוב. התקופה שבין סוף י"ב לצבא היא היחידה שבה את חופשיה מכל מסגרת(בי"ס צבא,עבודה,אוניברסיטה...) צריך להבין ששנת שירות לא מתאימה לכל אחד, צריך להבין שהמטרה בשנת שירות היא התרומה והשירות לקהילה ולמצוא את המקום שבו התרומה תואמת את הערכים שלך. אם יש לך שאלות אשמח לענות. קישור לאתר של התנועה הקיבוצית אגף משימות.שנת שירות. http://www.kibbutz.org.il/mesimot/shnat/welcome.htm

the z girl

New member
אפשר לנסות באתר "חבר'ה"...

זה בעיקרון למצוא אנשים מהבצפר..

למעלה