שאלות רק למי שמבין

• פותח הנושא baryb
  • פורסם בתאריך

baryb

New member
שאלות רק למי שמבין

שלום לכולם אני חדש בפורום ושמחתי שפתחו אותו. הייתי מעוניין רק ממי שמבין בבקשה ויכול למסור לי פרטים על קורס לנהיגת מירוץ או קרטינג בארץ שדרכו גם ניתן לקבל תעודה ולהתחרות. בנוסף רציתי את דעתכם בנושא: פיז`ו 205 GTI או 106 RALLY 1600 B-) אני ישמח לדבר עם כולם על כל מכונית שרק יחפצו.

turbo

New member
205 GTI

אם אתה מעונין במכונית ממש מפלצת (מקווה שהוא עוד לא מכר) ג`י טי אי מודל 90 מנוע mi16 + טורבו (בניה מיוחדת)+ראש מקצועי,אוטו שבאמת צריך לדעת ליסוע עליו. או אם אתה מעונין בג`י טי אי מנוע mi16 מודל 85 . שני הרכבים האלו נקיים לגמרי והבעלים שלהם בנה אותם,יש לו סדנת שיפורים. בכל אופן על הטורבו הוא רוצה 27,000. ועל ה-85 הוא רוצה 14,000. אתה מוזמן להשאיר כאן הודעה ... טורבו

baryb

New member
אחלה תודה לך...

אבל אם אתה יכול לתת לי את המספר? ומאיפה הבנאדם הזה בכלל?

turbo

New member
תביא עט ותרשום ....

GTI 205 טל: 338507-051 הוא מאזור חולון,והוא מפרשם את המכוניות האלו בעיתון מיום שישי האחרון. מקווה בשבילך שהוא עוד לא מכר אותם. טורבו.

66

New member
תתחיל לרשום

לגבי קורס קארטינג, הכי כדאי זה ליצור קשר עם דורית מעמותת הקארטניג הישראלית בטלפון 054314794. אפשר ליצור גם קשר עם יו``ר העמותה, נתן וקסלר בטלפון 054449623. המלצה אישית שלי, קודם תחליט מה התקציב ואח``כ נוכל לעזור לך. ההמלצה היא לא לקחת את הראלי 1600 כי ה- 1300 יותר מהנה לנהיגה מבחינת מנוע. בהצלחה ותעשה זאת מהר כי בשבוע הבא יש כבר מרוץ.

baryb

New member
נחמד לדעת..

תודה אני יצור איתם קשר. אבל אולי אתה מכיר גם שמות של בתי ספר לנהיגת ראלי?

66

New member
תנסה כאן

היה את ראלקס באשדוד (ראליקרוס) ושם היה איתן בלאנק שבינתיים כבר לא בארץ אז אני לא יודע מה עלה בגורלו תתקשר לשם ותראה. אפשר להגיע דרך ראם סמואל לבתי ספר בצרפת (הרבה כסף - יחסית) אבל אני לא יודע מה הטלפון שלו. אולי נתן יודע יותר אז תשאל אותו

baryb

New member
וואלה תודה לכם

אתם באמת שיחקתם אותה גם דיברתי עם דורית מהקרטינג. באמת כל הכבוד על העזרה שלכם אני מעריך אותה. דרך אגב... מישהו מעוניין בפיז`ו 306 XN שנת 99 מנוע 1400 כחולה יפיפיה עם 40000 ק``מ. היא של חבר שלי והוא רוצה עליה בסביבות 63000 ש``ח

למעלה