שאלות רלבנטיות לכולם !!!

ransa4

New member
שאלות רלבנטיות לכולם !!!

שלום רב !!! בימים אלו אני שוקד על תחקיר מעמיק ויסודי של מדינות אירופה ותהיתי אם בפורום אני אקבל תשובות מועילות, בעיקרון אני מעוניין להפיץ מוצר מסויים באירופה: 1. האיחוד האירופאי כולל בערך 25 מדינות, האם הגיוני להניח כי במדינות הקטנות (כגון מלטה) קל יותר להשיג אשרת עבודה ודרכם לסלול את הדרך למדינות הגדולות (גרמניה) ? 2. האם ניתן לפתוח עסק עצמאי ללא אישורי עבודה ? 3. לאחר בדיקה נחשף בפני כי קל יותר להתחתן מאשר לעבור את הפרוצדורה המיידעת של אישורי עבודה וכד', היכן כדאי להתחתן, כמובן ברמה הפרוצדוריאלית בישראל-קפריסין(נישואין אזרחיים) או שמא במדינות האיחוד (גרמניה) ? היכן הפרוצדורה נוחה ומהירה יותר. 4. בעיקרון אני בן 25, סטודנט למשפטים באוניברסיטה העברית, שנה שנייה בפתח. אינני רואה איך אני משתלב במקצועות המועדפים כך שהנישואים קורצים לי יותר. 5. לפי מייטב הבנתי לגרמניה אין צורך בויזה והכניסה היא ל3 חודשים באשרת תייר האם זה אפשרי לצאת לאחת מן המדינות באיחוד ולחדש את הויזה לגרמניה בשנית כעבור שבוע או איזה פרק זמן נדרש ? 6. שאלה כללית לכל הקוראים: האם קיימים בגרמניה תרבות הקניונים כפי שמתרחש וגועש בארה'ב או שמא המדיניות שונה ? וקצת יותר ספציפי האם ישנן 'עגלות', דוכנים, בקניונים או שמא רק חנויות ? אני אשמח לתשובות תודה מראש רן.

bulllli

New member
פה למעלה, ממש בתחילת השרשורים,

יש תיבה קטנה לחיפוש. תרשום בה את המילה "עבודה" ותקבל שפע של אינפורמציה שכבר נטחנה פה. לאחר הקריאה, אם עדיין לא מצאת את מבוקשך, אז שאל נקודתית ונשמח לעזור! בהצלחה.

diday

Member
למה כוונתך בשאלה נקודתית?

האם הוא צריך לפרט: גיל, צבע שער, גובה, מבנה גוף, תחביבים? ואם כן, אז מה, תמצא לו מישהי?

bulllli

New member
ד. שוב אתה והאפליות שלך?!?

אתה יודע שבגרמניה זה עובד גם עם מישהו. oder?

אלוניס

New member
חומד

נראה לי שלא קראת כלום מקישורי הפורום. אחרת היית יודע שמפני אנשים כמוך אנחנו מזהירים.

Nobilis

New member
תשובות

1) לא. אין שום סיבה להניח את זה. לגבי התהליכים שצריך לעבור - שאל על מדינה ספציפית, וקבל תשובה ספציפית. 2) לא. 3) קפריסין חברה באיחוד, בניגוד לאבחנה שעשית בשאלה. בכל מקרה - זה ממש לא משנה היכן אתה מתחתן (שים לב שבישראל תוכלו להתחתן רק אם אתם בני אותה הדת). אני מניח, אגב, שאתה מדבר על חתונה עם אזרחית של האיחוד. 4) הייתה כאן שאלה? 5) הויזה לגרמניה היא ויזת שנגן, כלומר, תקפה לכל המדינות החברות בשנגן. יש לך 3 חודשים לכולן, כך שיציאה מגרמניה להולנד, לדוגמא (שגם היא חברה בשנגן) לא משנה בדבר. לגבי יציאה אל מחוץ לשנגן (לדוגמא - לבריטניה) ואז חזרה - הדבר תלוי בשיקול דעתו של פקיד ההגירה. 6) אני אשאיר למישהו שמבין יותר בגרמניה לענות על זה. אני ממליץ לך לקרוא את המאמר שכתבתי ושנמצא בחלק המאמרים של פורום זה, בנוגע לאפשרויות ההגירה העומדות בפני מי שאינו מחזיק באזרחות האיחוד.

bulllli

New member
שאלת אגב לגבי סעיף 6.

שמתי לב שבברלין למשל, אין ממש תרבות קניונים ויש אווירה של מרכזים שכונתיים כמו בימים היפים לפני גשם הקניונים בישראל. שמתם לב האם זה כך גם בחלקים אחרים בגרמניה ובכלל באירופה?

berlinale

New member
תשובות

1. לא, וזאת הנחה מאוד משונה. כלל שהשוק גדול יותר, יש יותר סיכוי שיש בו צורך בידיים עובדות. 2. לא, אבל תקרא את קישורי הפורום 3. מתחתנים מאהבה או שלא מתחתנים בכלל. 4. גועל נפש. ואופייני לעורך דין לעתיד, היושר הזה. כלתך לעתיד יודעת שהסיבה היחידה שאתה רוצה להתחתן איתה הוא צבע הדרכון שלה? 5. כן, ניתן לצאת ולהיכנס, אבל זה לא ממש עוזר בתחומי עבודה. 6. ממש מתדרדרת רמת הקבלה לבי"ס למשפטים. קשה להאמין שסטודנט למשפטים הוא אדם כל כך מטומטם שהוא ירצה לעבוד על עגלות קניונים איפהשהו.

airdene

New member
האם גסות הרוח הכרחית ?

חשבתי לתומי שאת העקיצות והשפה המלוכלכת משאירים בפורום הבית... לא אהבת את שאלותיו, התעלמי ממנו.

airdene

New member
צודק, גם אני חוטא בשפה חריפה

ובדעות שיפוטיות. את דעותי שמרתי לפורום החברתי לו אני שותף. לתומי חשבתי שמטרת הפורום הזה היא ליעץ לנזקקים לעזרה ולא ביקורת ערכיהם או רמת המשכל של מבקשי המידע. כל עוד אין מבקשים הפונים מידע בעניינים לא חוקיים מדוע יותרו השתלחויות בבחירותיהם המוסריות ?

למעלה