ברוכה הבאה בפורוםשאלות רבות...
האם יש מישהי מכן שעברה בקייב דרך פר' עמי עמית? מה אחוזי ההצלחה? מה לגבי החזר מקו"פח כללית או איך מתבצע המעבר לקופ"ח אחרת?????? סליחה על כל השאלות אשמח אם תענו בהקדם. תודה.
תודה רבהברוכה הבאה בפורום![]()
![]()
ברוכה באה לפורום שהוא למעשה כמוחם. לגבי המסלול של פרו' עמי אני מצרף מהמידע שיש לנו על המסלול ההזה שנמצע בשאלות נפוצות. מכללית נכון לההיום אין החזרים
. מעבר לקופות אחרות את פשוט הולכת לאחד מהמרפאות שלהם ונרשמת. אבל לקבלת החזר כל הוא קיים תקופת הפשרה של 12 חודשים. לגבי אחוזי החצלחה. של מסלול הזה הפססיפי אין לנו אחוזי אבל מה שאני כן יכול לתת לך זה מחקר סטטיסטי שבוצע בארה"ב בשנת 2001 ע"י ה- CDC, שהוא מכון בלתי תלוי של ממשלת ארה"ב. ע"פ תרשים מס 39 אחוזי ההצלחה לעוברים טריים הוא 47% לעומת 27% לעוברים קפואים. אני יודע שיש הרבה מכונים מכובדים בארה"ב שממש מפנים למחקר זה עבור סטטיסטיקה. אם יש לך עוד שאלות אל תתבישי, רק לא להבהל על מיעוט הענות מאחר שבסופי שבוע הפורום איתי. אז, שוב ברוכה הבאה ובהצלחה.![]()
מישהו יודע מהשאלות רבות...
האם יש מישהי מכן שעברה בקייב דרך פר' עמי עמית? מה אחוזי ההצלחה? מה לגבי החזר מקו"פח כללית או איך מתבצע המעבר לקופ"ח אחרת?????? סליחה על כל השאלות אשמח אם תענו בהקדם. תודה.
הי מירה!שאלות רבות...
הי אדוינההי מירה!
ראשית,ברוכה הבאה לפורום!! נשמח אם תספרי קצת על עצמך,כדי שנכיר אותך מעט. את מוזמנת לדפדף בדפי הפורום,בקישורים ובמאמרים.תמצאי שם המון מידע ותשובות לגבי התהליך.את מוזמנת לשאול שאלות ספצפיות. לגבי שאלתך האחרונה,מלח ענה לך וצרף קישור שמודגש בכחול.את צריכה להקיש עליו והוא יפתח. נשמח אם תשארי איתנו ותמשיכי לעדכן. אני לא יודעת באיזה שלב את בתהליך הזה,אך בכל מקרה שתהיה לך הצלחה גדולה!!
זו באמת שאלה קשההי אדוינה
אני לאחר מס' טיפולי הפרייה עם כמות גדולה מאוד של מנוגון זה לא ממש עבד אז ממש לפני מס' ימים הרופא אמר לנו שאנחנו צריכים לקחת החלטה לגבי תרומת ביצית. הוא הסביר לנו פרטים בסיסים בנושא, לגבי המסלול בקייב שבאוקריאנה,אנחנו רוצים לשאול שוב קראתי את המאמרים וראיתי שיש המון מסלולים איך אדע מה הכי טוב מבחינה מקצועית וגם כלכלית??? תודה
אין כמוךזו באמת שאלה קשה![]()
ולכל אחד והדיעות שלו בנושא. מה שבטוח וזו עיצתי, זה ללכת קודם כל על מסלול שמציעה תרומת ביציות וב העוברים הם טריים![]()
2) זה ללכת על מסלול שיתן לך הכי הרבה תמורה עבור כספיך ואני אתן לך דוגמא: ישנם שתי מסלולים לרומניה שלכאורה מבחינת מחיר הם זההים. האחת של אסף רופא והשני של בני ציון. המחיר של שתיהם הוא 3500$. אבל אסף הרופא הוא עבור 4 ביציות והם מחזירים את כולם כטריים. בבני-ציון זה 6-7 ביציות ומחזירים לא יותר מ- 3 עוברים. לאסף הרופא אין רשיון להביא עוברים קפואים לארץ ולבני ציון יש. אז התמורה בבני ציון הוא הרבה יותר גבוה מאשר אסף הרופא. 3) הם את שהרופא שלך בארץ ילווה אותך גם בחו"ל כמו מסלול קייב או מסלולי רומניה או שאת מעדיפה מסלול שבו את מבצעת את כל התיאומים מול המכון וכמו במסלולי קפריסין. 4) רוב המסלולים מבצעים החזרה של עוברים בני 2-3 ימים. מסלול זיגי מחזירה רק בלסטוצטים. 5) כמובן בכל המסלולים יש לקחת בחשבון את עלות טיסה, ויזה, שהיה וכלכלה בחו"ל. הרי המחירים שנמאצים בשאלות נפוצות אינם כוללים את הפרמטרים אילו. פרט למסלול צכיה כי המחיר כלול כחלק מהחבילה. לעומת זאת מסלול בני ציון מבצא את התהליך עם זרע קפוא מהארץ ואת יכולה לחזור האותו יום אז אין צורך שבן זוגיך להגיע לשם ואין עלות שהיה. אני חושב שניסתי להיות די אובייקטיבי ואני מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מידי. אגב, לגבי מסלול קייב, אנא בררי טוב טוב מה קורה שם כרגע מבחינה פוליטי מאחר שהם כמעת על סף מלחמת אזרחים שם
. המסלולים היותר נפוצים בפורום הם: פדיוס בני-ציון
רומניה אסותא
קייב זיגי אגב אנחנו ביצענו את זה במסלול בני-ציון רומינה מאחר שלדעתי יש בו הכי הרבה תמורה בעד כספינו. ובמידה ותרצי עוד פרטים על מסלול זה אשמח לעזור.![]()
תיקון טעות...זו באמת שאלה קשה![]()
ולכל אחד והדיעות שלו בנושא. מה שבטוח וזו עיצתי, זה ללכת קודם כל על מסלול שמציעה תרומת ביציות וב העוברים הם טריים![]()
2) זה ללכת על מסלול שיתן לך הכי הרבה תמורה עבור כספיך ואני אתן לך דוגמא: ישנם שתי מסלולים לרומניה שלכאורה מבחינת מחיר הם זההים. האחת של אסף רופא והשני של בני ציון. המחיר של שתיהם הוא 3500$. אבל אסף הרופא הוא עבור 4 ביציות והם מחזירים את כולם כטריים. בבני-ציון זה 6-7 ביציות ומחזירים לא יותר מ- 3 עוברים. לאסף הרופא אין רשיון להביא עוברים קפואים לארץ ולבני ציון יש. אז התמורה בבני ציון הוא הרבה יותר גבוה מאשר אסף הרופא. 3) הם את שהרופא שלך בארץ ילווה אותך גם בחו"ל כמו מסלול קייב או מסלולי רומניה או שאת מעדיפה מסלול שבו את מבצעת את כל התיאומים מול המכון וכמו במסלולי קפריסין. 4) רוב המסלולים מבצעים החזרה של עוברים בני 2-3 ימים. מסלול זיגי מחזירה רק בלסטוצטים. 5) כמובן בכל המסלולים יש לקחת בחשבון את עלות טיסה, ויזה, שהיה וכלכלה בחו"ל. הרי המחירים שנמאצים בשאלות נפוצות אינם כוללים את הפרמטרים אילו. פרט למסלול צכיה כי המחיר כלול כחלק מהחבילה. לעומת זאת מסלול בני ציון מבצא את התהליך עם זרע קפוא מהארץ ואת יכולה לחזור האותו יום אז אין צורך שבן זוגיך להגיע לשם ואין עלות שהיה. אני חושב שניסתי להיות די אובייקטיבי ואני מקווה שלא בלבלתי אותך יותר מידי. אגב, לגבי מסלול קייב, אנא בררי טוב טוב מה קורה שם כרגע מבחינה פוליטי מאחר שהם כמעת על סף מלחמת אזרחים שם
. המסלולים היותר נפוצים בפורום הם: פדיוס בני-ציון
רומניה אסותא
קייב זיגי אגב אנחנו ביצענו את זה במסלול בני-ציון רומינה מאחר שלדעתי יש בו הכי הרבה תמורה בעד כספינו. ובמידה ותרצי עוד פרטים על מסלול זה אשמח לעזור.![]()
פה לא אמרתי שזה יתרון או חסירוןתיקון טעות...
אתה חוזר בהסבריך לחדשים על זה שמול פדיוס (ולדעתך זה חסרון) התאום נעשה באופן ישיר ולא מול הרופא. זה לא נכון, בפדיוס אפשר שכל הקשר יהיה באמצעות הרופא המטפל, ובנוסף למי שמעוניינת בכך- כדי לדעת יותר פרטים ממה שאני מבינה שאפשר לקבל במסלולים האחרים- אפשר גם להיות בקשר ישיר עם המכון. זה לא פוגע במאומה בהכנה של הרופא בארץ ובמעורבות שלו בתהליך. זה רק פתח לקבלת יותר מידע ונתונים.
ברוכה הבאהשאלות רבות...
מירה ברוכה הבאהשאלות רבות...
היי ותודהמירה ברוכה הבאה![]()
האם מישהו יודעשאלות רבות...
תשובה לתשלומיםהאם מישהו יודע
האם (לא משנה באיזה מסלול) יש אפשרות לשלם ב"תשלומים"????
תשובה לתשלומים
יש אפשרות לשלם בתשלומים בצקים דחויים במדיקל סנטר בראשון![]()
הריון כימישאלות רבות...
הי מירה!הריון כימי
מה זה הריון כימי
הי מירה!
בבקשה לשרשר את ההודעות! כלומר להוסיף תגובה להודעה קודמת שלך או של מישהו אחר באותו נושא.כי אחרת ההודעה האחרונה בעמוד עוברת לעמוד הבא,ואז רואים אותה פחות. לגבי שאלתך:שאלה: מהו "הריון כימי" ממה הוא נגרם ואיך אפשר לזהות אותו? תשובה: הריון כימי הוא מינוח להריון שאינו נראה באולטראסאונד אלא מתבטא בערכים נמוכים מאוד בדם בלבד, ניתן לזהותו רק על ידי בדיקת דם להריון שיוצאת חיובית (בטא מעל 10) אך באולטראסאונד לא נראה דבר, והבטא יורדת, זהו מצב שכיח הקורה אחד לשישה הריונות, לא תמיד ניתן לדעת ממה נגרם - אך לרוב בשל בעייה בעובר. שלא נדע!
היי מירהאדוינה היי![]()
אני מס' ימים בפורום, סליחה על הבורות אבל איך "משרשרים" הודעות??? תודה...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.