שאלות רבות לי יש

brunu

New member
שאלות רבות לי יש

יש אצלי די הרבה תקיעות בערך כל 5 דקות ולפעמים אחרי התקיעה נעלם הקול וצריך להיכנס מחדש. זה בסדר? יש דרך לטפל בזה? בחדר שלי יש ממיר והוי.או.די לא פועל... יש תקלה מספר 99.0. איך אני מתקן את זה? שאלה לגבי תוכן האם מתוכננים להיות התכנים הבאים: הופעות של אומנים ישראלים למשל אלה מקיסריה טלנובלות מחו''ל סרטים של ג'קי צ'אן סרט תעודה בשם ''18 קילוגרם של אהבה'' תודה

Dימה

New member
אממ.

1. תקלה ראשונה אף פעם לא הייתה לי. תתקשר אליהם 2. איזה ממיר יש לך בחדר? אם DOCSIS החדש אז תלחץ על כפתור RESTART בממיר, אם כל ממיר אחר אז נסה לנתק מהשקע ולחבר שוב. אם לא עוזר אז ככל הנראה יש בעיה(או בממיר או במערכת אצלהם), תתקשר להוט ויתקנו את זה. 3. הוט עובדת תמיד להוספת תכנים חדשים. לא תמיד זה מתאפשר בגלל המחיר הרב שדורשים היוצרים או אי הסכמתם(אם האומנים יסכימו שההופעות שלהם יופיעו אז תהיה ירידה במכירות ה-DVD של ההופעות, לא?). לי אישית לא ידוע אם משהו ממה שציינת הולך להופיע ב-VOD. אני רק זוכר שהוא הבטיחו(ממש בהתחלה) שבעתיד יהיו הופעות של אומנים. נחכה ונראה. דימה

brunu

New member
תודה

זה רק חלק מהתקלות... עכשיו גם ממש קשה להזמין זה כותב תקלה בשירות להוציא את השקע וכו' זה ממש מבאס יש לי כזה ישן כסוף גדול עם מסך שחור... אני אנסה תודה רבה חח צודק טוב אני מקווה שמנהלים יענו לי מדויק על השאלה הזאת

brunu

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

חח תודה.... לא היה יותר קל לכתוב כן או לא?

brunu

New member
יוספו עוד פרקי התוכנית ''צוקריה''?

ואני עדיין ממתין לתשובות בנוגע לשאלות תוכן למעלה בהודעה הראשית שפתחתי

למעלה