שאלות רבות יש לי ומענה אין.....

lunarbat

New member
שאלות רבות יש לי ומענה אין......./images/Emo29.gif

כבר שאלתי לפחות פעמיים בפורום כיצד אני יכולה להשיג סרטים,תוכנות,מוסיקה וכו´ במירק וקיבלתי תשובות חיוורות ולא מספקות. אנא תנו לציבור שבא לפורום כמה עצות ופקודות בסיסיות כשנכנסים לערוצים. אני לא מבקשת סקריפטים מסובכים אלא דברים ממש בסיסיים כמו למשל: איך לראות רשימות של קבצים שניתנים להורדה איזה סרברים טובים במיוחד קיימים ועוד. אנא האריכו במעט בתשובותיכם ואל תתנו לנו החדשים והמבולבלים עצות של מילה אחת כי אנו לא מבינים דבר. תודה מקרב לב lunarbat

W0lf

New member
תשובה

תשובות : 1) את יכולה להוריד סרטים מפייל סרב (שרתי הורדה) כמו בסרבר עברית נט שיש בו הרבה מאוד כאלו בערוץ Warezone# ו Warez# ההורדה היא בחינם. את תכנסי לערוץ ואת צריכה לכתוב list! פקודה זו תריץ לך את כל הפייל סרבים שקיימים ומה יש בתוכם כמו למשל Wz-Wolf : Games,Appz,Mp3,Moives triger: !Staff איפה שכתוב triger זה אומר שאתה חייבת לכתוב את המילה staff! כדי שהבוט ישלח לך ctcp chat ואז בתוך ה ctcp chat תכתבי dir שהפקודה הזאת מראה לך את כל הקבצים בפייל סרב שאת משתמשת בו כעת. 2) ידיד שלי אומר לא לפרסם כאן אז לצערי אני לא יפרסם כאן שרתים מה שכן יש כל מיני מאמרים וכתבות עם סרברים חדשים. חפשי ותמצאי מקווה שעזרתי וולף

havlaz

New member
אני ינסה שוב

למרות שאני חושב שטחנו תקטע. קודם כל בכל סרבר גדול יש חדר ווארז, נקודה. כנסי למשל לדלנט, כתבי /list *warez* ותקבלי רשימה של חדרים ונושאים שמכילים את המילה ווארז. לאחר שתיכנסי לאיזה חדר, כתבי !list זה יחזיר לך משהו כזה (זה תלוי בסקריפט של הבן אדם)
-l0l- Reminder. Up time 6 Seconds, Triggers: !*Songs*! & !*The-Simpsons*! & !*Clips*! & !*Software*! & !*Kisis*! & !*Yazpan*! & !*Movies*! & !*Rak-Beisrael*! & !*The-Simpsons*! Rate record: 51.17 Kb/s by Shoki Rate now: 0 b/s Sent 71.14 Mb Online: 0/3 Sends: 0/3 Queues: 0/3 Entered 159 times. Description: New! New! Movies: Oceans Eleven & Bandits !!!!!!!!! MULEz SC​
עכשיו תקישי למשל !*Yazpan*! וזה יפתח לך חלון שמבקש לאשר שיחת "צ´ט" תאשרי, ותיכנסי לפיל סרבר עכשיו כל פיל סרבר הוא אחר, אבל לרוב זה אותם פקודות, לכן כתבי help, בכניסה, או קראי מה כתוב בהודעת פתיחה 3 הפקודות שהכי ישמשו אותך זה cd - שינוי ספריה dir - הצגת תוכן ספריה get - קבלה של קובץ עוד הסברים ודוגמאות, כאמור בקבצי העזרה של הפיל סרבר שאת נמצאת בו. שאלות נוספות, שאלי..

lunarbat

New member
שלמי תודה.....

רב תודות לכם ידידי עכשיו הבנתי כמו שצריך.

למעלה