אביתר בנאי - מתי נתנשק מאיר בנאי - אהבה קצרה מאיר בנאי - כמה אהבה החברים של נטאשה - נאמר כבר הכל חמי רודנר - מלנכוליה אהובתי שלום חנוך - אהבת נעוריי גידי גוב - כלים שלובים דיוויד ברוזה - סיגליות אביב גפן - אהבנו אביב גפן - האם להיות בך מאוהב אביב גפן - מלאך אביב גפן - יש לך אותי רמי קליינשטיין - קרוב אל ליבך רמי קליינשטיין - הבוקר את הולכת רמי קליינשטיין - הים כבר לא ארקדי דוכין - עוד נגיעה ארקדי דוכין - אוהבת לא אוהבת וגם אלה לא רעים
שגיב כהן - חכי עוד רגע רגב הוד - התינשאי לי קובי פרץ - אני אוהב אותך
אביב גפן - אהבנו אביב גפן - מלאך אביב גפן - עצוב בלעדיך אביב גפן - שנינו שווים אביב גפן - אילנה אביב גפן - האם להיות בך מאוהב אביב גפן - השיר שלנו אלון אולארצ'יק - כל דבר קט אלון אולארצ'יק - בואי נגיד שאני שלך אריאל הורוביץ - רנה אריק אינשטיין - בגללך אריק אינשטיין וגאולה נוני - לי ולך ארקדי דוכין - היא לא דומה בוטן מתוק בקרקס - את לא לבד בן ארצי - שמש וקרחון גידי גוב וארקדי דוכין (המקור שייך לחלונות הגבוהים) - אינך יכולה דיוויד ברוזה - מתחת לשמיים דני סנדרסון - זה הכל בשבילך חמי רודנר - הרבה יותר יפה לי מקרוב חמי רודנר - גאולה חמי רודנר - סוד הדברים הפשוטים יגאל בשן - אם הייתי שר לך יגאל בשן - סיוון יגאל בשן - ואת יפה נשארת יפה יהודה פוליקר - פנים אל מול פנים יוסי בנאי - אהבה בת עשרים יצחק קלפטר - צליל מכוון נמרוד והבודדים - בורח נמרוד והבודדים - בואי עידן רייכל - הינך יפה רמי קלינשטיין - אין כמוה רמי קלינשטיין - על הגשר הישן רמי קלינשטיין - כל מה שתרצי שי גבסו - יום ועוד יומיים שלמה ארצי - אהבתיה שלמה ארצי - האהבה הישנה שלמה ארצי - כמו אז שלמה ארצי - ופתאום כשלא באת שלמה ארצי - קצת משונה שלא הגעת שלמה ארצי - היא לא יודעת מה עובר עלי שלמה ארצי - לונה פארק
אתי אנקרי - רואה לך בעיניים דיויד ברוזה - סיגליות היא כל כך יפה - כוורת אסף אמדורסקי יקירתי ערן צור או ברי סחרוף - נימפה תיסלם - לראות אותה היום אריק איינשטיין (או רוקפור בחידוש) - קח לך אשה אריק איינשטיין - לילה של כוכבים אריק איינשטיין - טוב לי
אין לי רשימות כל כך גדולות כי את כל מה שרציתי לכתוב כבר כתבו אבל הנה: לרע ולטוב- ירמי קפלן היא לא דומה- ארקדי דוכין פתאום כשלא באת- אני לא יודעת של מי... מצטערת.
בכל פורום, אז אתה לא צריך להתאכזב שלא תמיד יש לך נושא להגיב עליו, תחזור אחרי יום העצמאות שכל הזבל יעוף מהפורום הזה שכרגע ניתן להפוך את שמו לרוק עצמאות ולא רוק ישראלי...